První dlouhá samonabíjecí puška, co vybrat?
Samonabíjecí pušky
- alkalic
Příspěvek#76 » pon 19. zář 2016, 09:45
http://eshop.bestpatron.eu/cz-detail-88 ... cerna.html
Tady mas pažbu magpul, osobně ten kvér nevlastním ale z kratky 74 mám odstříleno dost a na tuhle pažbu sem si nemohl stěžovat.
Tady mas pažbu magpul, osobně ten kvér nevlastním ale z kratky 74 mám odstříleno dost a na tuhle pažbu sem si nemohl stěžovat.
- Kencui
Příspěvek#78 » sob 8. říj 2016, 23:42
Dneska asi pojedu pro svou prvni dlouhou - sa58 v puvodni podobe (drevotriska) se sklopkou. Otazka zni - daji se ty drevene casti normalne nastrikat na cerno ? Kdybych to vzal jemnym smirglem ? Daji se vubec ty drevene casti nejak jednoduse sundat tak, aby to zvladl i zacatecnik a nic neposral ?
Kdyby v tom melo byt sebemensi riziko, tak se na to vyprdnu - nemam to na paradu.
Kdyby v tom melo byt sebemensi riziko, tak se na to vyprdnu - nemam to na paradu.
- ladaj
- Kencui
Příspěvek#80 » ned 9. říj 2016, 20:47
marinakus píše:pelanj : To je jasný.... na parádu a na střelnici M4 a v podstatě jakýkoliv její klon, do zákopu a do války AK - je jedno jaký (pokud teda není dělaný na koleně v Afgoši). Takže nejlépe původní ruský. Samozřejmě nikomu tento názor nevnucuji.
No ted jsem narazil na dobry test
https://youtu.be/DX73uXs3xGU
https://youtu.be/YAneTFiz5WU
- Stewie
Příspěvek#82 » pon 10. říj 2016, 06:59
Tak jsem už dýl nevydržel odolávat a budu sbírku o jednu dlouhou taky rozšiřovat. Po dlouhém vymýšlení, vybírání a porovnání jsem zvolil 5,45x39 v železe AK74. Chvíli počkám, jestli se něco zajímavého nenaskytne na bazaru a když ne, tak vemu tady toho bulhara http://www.gundrak.cz/Default.aspx?Page=1037.
- Miata
Příspěvek#84 » pát 14. říj 2016, 20:47
Já jako první "pušku" koupil UZI ... i když to není klasická puška (ta ještě bude - v .223 rem), tak jednoduchá, spolehlivá a příjemná puška v Lugeru je super. Zatím jsem střílel jen na 50m, ale je to paráda a jak UZIna , tak střelivo je za pár peněz. Navíc mám stejné střelivo , jako do svých pistolí. Kdo unese 3,5kg železa (což pro chlapa není problém) , tak doporučuju. Na několika střelnicích ji mají i k zapůjčení na zkoušku.
- Chip
Příspěvek#85 » sob 15. říj 2016, 09:31
To Kencui: Test je to vynikajici, skoda že ho neviděli všechny ty speciální síly po celém světě. Určitě by vyměnily svoje M4 a M16 za bulharské AK...
Pokud jde o testy, můžeme udělat i další. Vezmu si svoji AR 15 , ty AK dame terče na 15, 30, 50, 100, 200, 300 metrů a půjdeme po dvou ranách do terče. Potom srovnáme koeficienty bodů a zásahů. No a pokud jde o to bahno. Prošel jsem nekolik mírových operaci, konkretně Unprofor, Ifor, Sfor a nikde jsme pušky do bláta nenamáčeli... 
- soumrak
Příspěvek#89 » stř 23. lis 2016, 17:56
Nechci, at to vyzni ciste negativisticky, nekomu to skutecne pomoci muze, ale osobne bych za ty penize radsi zaplatil strelnici a naboje nekomu, kdo mi pusku pujci ve chvili, kdy se rozhoduju jen z par kandidatu.
Pripomina mi to slova nekterych politiku a lidi tocicich se okolo medii, jak jsou dnes lide zahlceni informacemi a neumi je tridit - to je myslenka, ktera je mi velice proti srsti a naopak bych vyzyval vsechny, at radeji stravi nekolik hodin samostudiem a vyberou blbe, nez si neco koupit na doporuceni 3 hodinoveho seminare a nevedet proc.
Pripomina mi to slova nekterych politiku a lidi tocicich se okolo medii, jak jsou dnes lide zahlceni informacemi a neumi je tridit - to je myslenka, ktera je mi velice proti srsti a naopak bych vyzyval vsechny, at radeji stravi nekolik hodin samostudiem a vyberou blbe, nez si neco koupit na doporuceni 3 hodinoveho seminare a nevedet proc.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí