Uzkon TR-X

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » úte 27. kvě 2014, 23:36

Bohuliby: první dojmy jsou naprosto skvělé, když vezmu v úvahu cenu této zbraně, za málo peněz hodně radosti ;-)

vzhled: sexy :mrgreen:

materiál: zdá se kvalitní, všechny funkční plochy ocel, čisté opracování, všechno lícuje, nic tam nerachtá, životnost zbraně nechci odhadovat, ale s tím množstvím co s ní budu reálně střílet (max 300 ran ročně) ji budu mít určitě na hooodně moooooc dlooouho...

příslušenství: nula (slovy nic). Nechci na ní dělat žádné úpravy, takže sem ani nepátral po tom jestli se dá třeba vyměnit pažba. Na rámu nemá žádnou horní lištu na uchycení příslušenství (kolimátor, apod.). Kdyby někdo mocmoc chtěl hustokrutopřísnou tactical pumpu, může si za 1kKč pořídit univerzální Picatiny montáž na trubici zásobníku http://www.alliancze.cz/montaz-pro-brok ... 1/d-71861/

prodejní obal: černá kartonová krabice

Rovnou sem k ní koupil a nechal nasadit Truglo světlovodnou nacvakávací mouchu a hned se s ní střílí o poznání veselejc :mrgreen: , nacvakne se na hlaveň před originál mouchu, je sice trochu nižší než ta originál moucha a měl sem strach jak bude ta světlovodná trefovat, jestli nebude přestřelovat gongy, testoval sem to slugem na pistolák na 20m a střílí na flek, takže s touhle mouchou je to značka ideál ;) .

Dnes sem vystřelil pár ran, slugy, buckshoty a broky, pumpa má 50cm hlaveň a nemá choky, nábojem Parkours 28g 2,5mm broky má krytí 100% na kruh průměru 50cm na vzdálenost 15m, na 20m už byly některé broky mimo kruh, takže na větší vzdálenosti na poppery to bude chtít větší broky a trochu štěstí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Bohuliby

Příspěvek#32 » stř 28. kvě 2014, 06:35

Steinere: Tak tvůj pohled je velice kladný, kolik stála ta moucha ? Díky.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#33 » stř 28. kvě 2014, 07:20

Moucha 650,-

Bohuliby

Příspěvek#34 » stř 28. kvě 2014, 07:37

Jj, za ty prachy asi slušné, vypadá pěkně a hlavně rychlá montáž.

Bohuliby

Příspěvek#35 » stř 28. kvě 2014, 22:46

Steinere: Jaká je prosím celková délka zbraně ? Díky.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » čtv 29. kvě 2014, 05:21

102 cm

123vasek

Příspěvek#37 » čtv 29. kvě 2014, 19:17

Koupil jsem ji v pondělí, dnes přihlášena a hned vyzkoušená. Nikdy jsem s pumpou neměl tu čest, ale jsem spokojen. Mám ji pro myslivost, naháňky na divočáky, se psem v křoví bude výborná. Muška je ale skutečně hůře vidět. Mohu se zeptat, jestli je Truglo muška drží jen tak necvaknutá ? Dík.

Steiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#38 » čtv 29. kvě 2014, 19:39

123vasek: Truglo nacvakávací muška ďrží jak přibitá, pokud ji nacvakneš nakřivo, už s ní brz nářadí nepohneš

123vasek

Příspěvek#39 » čtv 29. kvě 2014, 20:17

OK. Poradíš krám kde jsi ji koupil, pro inspiraci ? Nemám zkušenost. Dík.

Příba

Příspěvek#40 » pát 30. kvě 2014, 16:04

Má klasickou rybinu 11mm. Tak pokud by tam někdo potřeboval uchytit kolimátor, tak to nebude problém.

KarlosP

Příspěvek#41 » čtv 5. čer 2014, 06:19

Jak je to u brokovnic s cvakáním naprázdo (sušením)? Můžu tomu bez sušilky nějak ublížit?

Bohuliby

Příspěvek#42 » čtv 5. čer 2014, 07:26

Já nikdy necvakám naprázdno, u nových zbraní to prý ale již nevadí.

Bohuliby

Příspěvek#43 » ned 8. čer 2014, 22:37

123Vašek : Tak já jsem myslivec, ale zatím mně nenapadlo jí vzít na divočáky, přeci jenom je to služební brokovnice. Možná ale proč ne, je to krátké a do leče asi dost vhodné, možná to také vyzkouším.
Pořád je to lepší, než si vzít na hon kosu !!! Leckde to vůbec není možné, ale o tom jinde.

Bohuliby

Příspěvek#44 » úte 10. čer 2014, 22:22

Nevite někdo, kolik jich Zelený Sport doveze ? Ta cena je prý nízká zejména z důvodu, že se objednala obrovská dodávka, přispěje tomu i to, že Turecko není v EU i další dovozní průtahy, které jsou jednodužší, než z jiných zemí.
Brokovnice prý splňuje všechna kritéria dnešní doby, je pěkná, lehká, naprosto spolehlivá a hlavně, cena je super.
ZS je prostě dobrý obchodník ! Jen tak dál !

petrx

Příspěvek#45 » stř 11. čer 2014, 05:38

A není to jedno, kolik jich doveze?

Za ty peníze to bude skvělá zbraň. V některých částech ameriky, mají v domě u každých vchodových dveří postavenou nebo pověšenou pumpu. A to bude i hlavní účel této zbraně. Mít ji doma pro jistotu a párkrát za rok si s tím střelit na střelnici.

Na práci mám remingtona 870 a tak to i zůstane.

Zpět na