Uzkon TR-X

smates

Příspěvek#301 » stř 5. srp 2015, 20:46

Taky premejslim o Uzkon AS 18 ale nikde neni skladem ani na ZS neni v nabidce :-(

ladaj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#302 » čtv 6. srp 2015, 10:08

Vezmi jejich seznam prodejců http://www.zelenysport.cz/scripts/dealeri_seznam.php a obvolávej, jestli to někde nemají na prodejně. Úspěšně jsem před pár měsíci tímto postupem pořídil jinou vyprodanou zbraň ze ZS. Jestli jsi to už zkoušel, pak je třeba zvětšit rádius ;-)

smates

Příspěvek#303 » sob 8. srp 2015, 07:03

Mel bych dva dotazy na majitele jestli jde u TR-X sundat pazba a pokud ano tak jestli by sla vyrobit pistolova rukojet.
Druhy dotaz na majitele AS 18 jestli jde demontovat ten tlumic plamene,pokud ano je na zavit?Mam napad ze by tam sli udelat vymene choky na to.Mozna je to blbej napad nevim :-)

tomyn

Příspěvek#304 » sob 8. srp 2015, 07:17

TR-X - pažba jde sundat určitě - projdi forum u sousedů - najdeš i fotky s pažbou s integrovanou ručkou od Hatsana

Blacky

Příspěvek#305 » sob 8. srp 2015, 08:33

Ano u AS je na zavit ten tlumic plamene. Nemeril sem ho, zda se metrickej, ale s jemnym stoupanim.

Lynx

Příspěvek#306 » sob 8. srp 2015, 10:20

Viděl jsem fotky s pažbou vyměněnou, ale nemůžu přijít na to, jak sundat původní pažbu. Poradíte?

smates

Příspěvek#307 » sob 8. srp 2015, 13:53

Forum u sousedu jsem videl spis mi jde o to jak moc slozite je ulozeni na homemade vyrobu rukojeti ze dreva.

Rocky2015

Příspěvek#308 » ned 9. srp 2015, 16:38

Ahoj jsem tu nový, a chci se zeptat mám uzkona 12.76 pumpu a mám jí 4 měsíce a už jsem jí měl 2x v opravě vždicky se mi sekla když jsem jí natáhl tak v dolní poloze se mi sekla a nešla zpět nahoru a závěr lítal tam a sem uplně volný. Stalo se to někomu? Díky

Bohuliby

Příspěvek#309 » stř 12. srp 2015, 15:01

Ne, to jsem ještě neslyšel.

mihlit

Příspěvek#310 » ned 16. srp 2015, 12:27

Chlapi, asi jsem to nějak rozbil. Skládal jsem ji nějak ve spěchu (uklidit rychle do trezoru) a asi jsem to sesadil nějak špatně. Výsledek je ten, že je brokovnice ani složená, ani rozložená. Je taková téměř složená, ale nejde ani rozebrat, ani dosložit. Vypadá to, že závorník není spojený s mechanismem, protože se tam volně hýbe centimetr sem tam. Zkoušel jsem už i použít mírné násilí a nikam jsem se s tím nedostal. Nestalo se vám něco podobného? Nějaký nápad co s tím?

mihlit

Příspěvek#311 » ned 16. srp 2015, 13:30

Tak jsem se nakonec přeci jen odhodlal "vyrazit" ty dva čepy nad spouští a pomohlo to. Bál jsem se, že se na mě vysypou vnitřnosti, ale ty čepy tam drží jen lehce, není potřeba je vytloukat, stačí vystrčit. Přitom taky drží jen celý spoušťový mechanismus a vytáhne se pak celý blok. Nic se nerozpadne ani nevysype.

Bohuliby

Příspěvek#312 » pon 17. srp 2015, 18:05

Asi těch oprav je zatím minimum a za ty peníze ? Myslím, že to nemá chybu a to zrovna nemám velkou oblibu v levných zbraních.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#313 » pon 17. srp 2015, 20:04

Měl bych dotaz, zda si lze s Uzkonem zastřílet např. na vybraných LOSech, eventuelně další nějaké zajímavé/sportovní použití, kromě běžné střelnice a terč, který totálně properforuje?

Blacky

Příspěvek#314 » pon 17. srp 2015, 20:10

Mno brokovej LOS byl zatim jeden, nekdy na podzim je v Zalanech druhej. Jinak je to brokna, takze proste zabava na strencici s PET flaskama, gongama a pod. :)

petero

Příspěvek#315 » sob 22. srp 2015, 08:42

Zdravím všechny, včera jsem si udělal výlet z Prahy do Stráže/Nisou a koupil nové tr-x. Samozřejmě. jak už to tak bývá při nákupní horečce (ve stylu a ještě pouzdro a ještě čištění a ještě náboje a ještě já nevím co všechno) jsem se zapomněl zeptat, jak odstranit omezovač kapacity zásobníku. Zkrátka narvu tam 2 patrony a tím končím... Nemohl byste někdo napsat postup nebo uvést nějaký odkaz, kde by to bylo popsáno? Možná bych to nakonec i sám zvládl, ale přijde mi tak nějak líto jí hned druhej den zkurvit. :cry:

Zpět na