Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- mikymoto
- Citrón
Příspěvek#1818 » pon 4. čer 2018, 13:32
Primárně střílím Clubky, sem tam i HVéčka, vše naprosto v pohodě. Berta bez úprav, nastříleno hodně a bez známek otlaků (jak někteří popisují). Vzhlem k tomu, že rám je ze stejného matroše jako B70, musí to HVéčka vydržet (potvrzrno dvěma puškaři). Mimochodem je Berta s HVéčkama i velmi přesná:)
- Citrón
- r.bure
Příspěvek#1822 » stř 20. čer 2018, 18:50
122 stran. Uf, to byla fuska. Ale dozvěděl jsem se tu spoustu užitečných rad. Vylestil jsem skluzavku, dal jsem gumovy kroužek na pružina, zabrousil jsem hranu hlavy šroubu u zásobníku, aby se při nabíjení nezarezavala pod nehet a zvýraznil si musku.
Dnes me však na střelnici čekalo nepříjemné překvapeni. Ten bakelitovy podavac v zásobníku se mi rozlouskl vejpůl. Nemáte někdo náhodou tento díl v šuplíku? Nebo třeba nějaký špatný zásobník, kde by byl tento díl OK?
Diky
Dnes me však na střelnici čekalo nepříjemné překvapeni. Ten bakelitovy podavac v zásobníku se mi rozlouskl vejpůl. Nemáte někdo náhodou tento díl v šuplíku? Nebo třeba nějaký špatný zásobník, kde by byl tento díl OK?
Diky
- Tomi_901
- mikymoto
Příspěvek#1825 » čtv 21. čer 2018, 11:04
No nevím jestli na prodej za tuhle cenu u Zlaté pušky spoléhat. Měl jsem při koupi mojí Berty slíbený druhý zásobník za pěkných 700,- a když jsem přijel, tak byly všechny vyprodané i když měl psáno, že prodává jen ke zbrani, kterou si u něj vezmeš. Slíbil, že hned jak doveze další, tak mi dá vědět a hádej jak to dopadlo - ještě že mi slouží ten jeden, co jsem si ke zbrani vybral.
Asi bych to zkusil slepit (pokud je to reálné). Zkus sem hodit fotku jak to prdlo.
Asi bych to zkusil slepit (pokud je to reálné). Zkus sem hodit fotku jak to prdlo.
- Spirpin
- Tomi_901
Příspěvek#1829 » pát 22. čer 2018, 09:11
Mam zásobník z druhovýroby k B70 (7,65 Br.) i k B71 a nevystavuje ani jeden. K B70 stál 750,- Kč a malorážkový skoro 2x tolik, kvalitou a provedením jsou stejné, cenu malorážkového vytlačil trh, ale asi nikdy nebude levnější než těch 800,- Kč. Plastové podavače asi taky nebudou vystavovat, bude to plast proti kovu.
Nemám zkušenosti s 3D tiskem, ale jednou jsem marně hledal někoho na tisk střenek pro B70. Musí se namodelovat a odladit prototyp, čili modelář musí mít k dispozici zásobník, náboje a ideálně i pistoli. Vytvoření modelu jsou jednorázové náklady, které se pro pár kusů nevyplatí (někdo nad tím stráví pár hodin a už je to na ceně komplet zásobníku). Takže pokud někdo najde dostatek zájemců, najde modeláře se ZP, investuje svoje peníze do vývoje, tak budou barevné followery pro B71 za rozumnou cenu. Podle mně jde o pár tisíc korun, které se stejně vrátí, ale bude kolem toho trochu starostí.
Nemám zkušenosti s 3D tiskem, ale jednou jsem marně hledal někoho na tisk střenek pro B70. Musí se namodelovat a odladit prototyp, čili modelář musí mít k dispozici zásobník, náboje a ideálně i pistoli. Vytvoření modelu jsou jednorázové náklady, které se pro pár kusů nevyplatí (někdo nad tím stráví pár hodin a už je to na ceně komplet zásobníku). Takže pokud někdo najde dostatek zájemců, najde modeláře se ZP, investuje svoje peníze do vývoje, tak budou barevné followery pro B71 za rozumnou cenu. Podle mně jde o pár tisíc korun, které se stejně vrátí, ale bude kolem toho trochu starostí.
-
blacknocturno - Příspěvky: 557
- blacknocturno
Příspěvek#1830 » pát 22. čer 2018, 10:28
Ty nové zásobníky nevystavujou protože za prvé mají slabší pružiny než originál a za druhé protože ty podavače jsou fakt mizerně vyrobené alespoň v mém případě absolutně neslícovaná forma a spousta otřepů. Takže podavač chodí v zásobníku
oproti originálu o dost hůře. Podavač jsem začistil šmirglem vnitřek zásobníku a podavač lehce stříknul konkorem a lehce natahnul pružinu. Od té doby zásobník vystavuje na 100%.
oproti originálu o dost hůře. Podavač jsem začistil šmirglem vnitřek zásobníku a podavač lehce stříknul konkorem a lehce natahnul pružinu. Od té doby zásobník vystavuje na 100%.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí