Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

Werry

Příspěvek#256 » stř 19. zář 2012, 22:18

Myslíš, že to nebude z druhé ruky? :-(

Dřívější datum výroby mi nevadí, ale nechci to použité po někom. Je to jako s autem, dost lidí se k němu nechová hezky a pak to tak vypadá :-(.

Carloss

Příspěvek#257 » stř 19. zář 2012, 22:26

Těžko říct.. Je tam telefon... Nějak jsem nerozlišil u nich komis od nových...

Jinak Tě naprosto chápu... Já sháním buď novou pěknou NC226, nebo SIG 226 jen lehce jetou s jasnou minulostí (jedna mi utekla a jedna údajně "repas" byla nechutná).

Bruno

Příspěvek#258 » stř 19. zář 2012, 23:21

No třeba se pletu,ale nevěřím že za tu cenu a včetně druhého zásobníku,je ta pistolka funglovka nestřílená.

TREW

Příspěvek#259 » čtv 20. zář 2012, 06:20

Chce to hledat v nabídkách inzerátů a prodejen. Já jsem kupoval dvě, ale vždy od soukromé osoby, tudíž na střelnici, kde jsem si ji vyzkoušel a důkladně prohlédnul. Když jsem kupoval první a zkoušel ji na střelnici v Hovoranech, tak přišel správce střelnice a v krabici měl taky dva kusy na prodej, ale nevypadaly tak dobře jako ta, kterou jsem testoval.
Pokud by byly z Kentauru "nové uloženky", tak bych si jednu vzal do NZ :) Takové zbraně se už dnes bohužel nevyrábí. Kamarád si koupil Berettu Cheetah 22LR za cca 17 000,-, ale za svoji Berettku 71 bych ji nevyměnil ;)

Werry

Příspěvek#260 » čtv 20. zář 2012, 10:32

Ten Cheetah vypadá super, ale ta cena je šílená :-/...

Bohuliby

Příspěvek#261 » čtv 20. zář 2012, 13:50

Ty pistole jsou určitě použité, ale viděl jsem je např. v Liberci, tam je má i se střenkama od Klinského a jsou opravdu jak nové. Jednu tam měl v ráži 7,65 mm a ta opravdu neměla ani škrábanec ! Jinak ta cena v Kentauru je myslím dobrá, pokud budou, mrknu na ně, hlavně je dobře, že má 2 x zásobník.

Bohuliby

Příspěvek#262 » čtv 20. zář 2012, 14:22

Právě mně odpověděl pan Levý z Kentauru, pistolky budou do konce roku, vše přečteme na stránkách.

flowerpower

Příspěvek#263 » pon 24. zář 2012, 10:42

Ahoj všem ;)
Mám Berettu M71.
Jakožto laik sem vložím teoretický dotaz :shock:
Je teoreticky možno sehnat do Beretty M71 delší hlaveň jako je v M72 / M73 / M74 ?
Jde to vůbec, nebo je to úplná pitomost ?
Případně že ano, nemá někdo tušení jak, kde a zhruba za kolik ?
Jak by to případně fungovalo ?
Vlastní průkaz zbraně pro náhradní hlaveň ?
Předem díky za reakce a prosím nekamenovat :oops:

Puverle

Příspěvek#264 » ned 30. zář 2012, 21:37

Pokud máš dělený závěr a mouchu na hlavni tak nevidím důvod proč by to nešlo (http://www.berettaweb.com/mod_70/mod_70_P5.htm) Na hlavni čislo vyražený není tak tady bych taky problém asi neviděl. Jenom kde jí sehnat? Taky by mě to zajímalo.

TREW

Příspěvek#265 » ned 7. říj 2012, 07:13

Kdyby někdo uměl dost dobře anglicky a chtělo se mu nadšeně přeložit a poskytnout ostatním, bylo by to moc fajn :) Já se tím s překladačem prokousal, ale není to úplně ono :cry:
http://www.tactical-life.com/online/tac ... ad-22-lrs/

LAKIM

Příspěvek#266 » ned 7. říj 2012, 09:40

To je jako s babou , po padesátce nejetou a zachovalou těžko zhánět . Tím neříkám že se nenajde nějaká vyjímka . Ta moje je stará jak kamené uhlí (myslím tím Berettu) , nějaký ten šrám má , ale přesná a spolehlivá . Která 22 dá 300 kousků za sebou bez jediného problému . Když to srovnám s novým kvérem za 15 litrů , tak není co řešit . :mrgreen:

fíša

Příspěvek#267 » ned 7. říj 2012, 11:15

Odpovím ti na otázku ,ale budu OT. MARGOLÍNA moje to umí taky

TREW

Příspěvek#268 » ned 7. říj 2012, 14:20

Známý do Margolíny přimazává náboje a pak chodí bez chyby, ale třeba to ani není nutné, já ji nevlastním. Střílí se z ní pěkně a obecně se mi jevý jako skvělá zbraň, nicméně na mne je to už moc pistole sportovního vzhledu, takže do kapsy volím Berettu :) Ale máme demokracii a můžeme si každý vybrat co mu sedí, když je z čeho ;)

Alcatraz

Příspěvek#269 » pon 8. říj 2012, 01:11

no.. jen.. demokracie znamena, ze se lidi podili na tvorbe zakona :) mit demokracii ve vyberu zbrane, tak vsichni nosime jednu jedinou, na ktere se vetsina shodla :) Ve skutecnosti ve vyberu zbrane vladne anarchie :)

TREW

Příspěvek#270 » pon 8. říj 2012, 07:36

Z tohoto úhlu pohledu zaplať Pán Bůh za anarchii :D Ale je to samozřejmě spíš o svobodě výběru, který nám demokracii umožňuje. Jinak samozřejmě hlasuji za Berettu 71 ;)

Zpět na