Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Dandys
Příspěvek#709 » pát 24. říj 2014, 06:27
Milan100 píše:Dandys,
dasta s dvěma poutky bude sedět na boku perfektně. A nevypadá ani moc velké, jaký je to typ?
Mám se sponou a bez úprav velikosti spony se nehezky kývalo. Po úpravě vyhovuje. Ale s těmi dvěma poutky je to bez starostí.
Pouzdro je 201 od Dasty, Bertík v něm sedí krásně, jako by mu jej šili na míru. Na Plumlově jsem za něj dal asi 240,- Kč. Nabízel mi ještě nějaké větší, ale v něm byla Berta už utopená. Musím udělat ty fotky, co furt slibuju, nějak není čas...

- spider
Příspěvek#710 » pát 24. říj 2014, 06:36
Milan100 píše:Vypadá opravdu moc hezky, bylo by mě líto ji nechat zlikvidovat. Ten rám je nějak poškozený jak jsi psal v předchozích zprávách ? a nefunkční ?
Jj,rám už to má zasebou,závěr má velké vůle
když jsem to včera skládal tak mě furt vypadávali čepy jak je to vše volné.
Prý půjde nejdřív do zkušebny a pak se uvidí ale myslím že to bude jasný.Takovou práci jsem si stím dal a je to k ničemu.Nechám si z ní jen díly pokuď mi ji vrátí.
- aleš_
Příspěvek#712 » stř 29. říj 2014, 00:28
Ale ona byla OK, než nějaký "expert" sundaval brynýr. Bůh ví do čeho to hodil a sežralo to materiál z rámu. Spider to psal o pár příspěvků výše.
spider: Doufám, že ti to ten machr zaplatí. Abys měl na novou a taky aby si pamatoval, že nemá fušovat do toho, čemu nerozumí.
spider: Doufám, že ti to ten machr zaplatí. Abys měl na novou a taky aby si pamatoval, že nemá fušovat do toho, čemu nerozumí.
- Bruno
Příspěvek#714 » stř 29. říj 2014, 09:26
Když jsem já koupil Berettku,tak byla pěkně odřená.Odnesl jsem jí k puškaři aby mi udělal novej brynýr.Ten mi hned řekl,že to udělá ale rám ne !!! je to slitina a tím pádem by se rám v lázni zničil.Tak mi udělal jenom závěr.Co to teda bylo za idiota že tohle neví.Když to teda dělá.
Dej mu po hubě.
Dej mu po hubě.
- spider
Příspěvek#716 » pon 3. lis 2014, 13:53
aleš_ píše:Ale ona byla OK, než nějaký "expert" sundaval brynýr. Bůh ví do čeho to hodil a sežralo to materiál z rámu. Spider to psal o pár příspěvků výše.
Kdepak,o penězích nepadlo ani slovo,mělo to být zadarmo
on po ně nic nechtěl a já to tak vzal,prostě zkušenost navíc,naštěstí nestála moc ale i tak byla to škoda
- spider
- Dandys
Příspěvek#719 » úte 4. lis 2014, 13:24
Tak jsem byl včera zkoušet další nakoupené střelivo:
LAPUA standard plus, SB club, Winchester subsonic, Remington Target a původně nakoupené Remington Thunderbolt a Federal Champion. Blazery už asi nejsou nikde, čekají, jestli amíci něco pošlou.
Opět mi nejlíp lítaly SB a Remington Thunderbold. Na těch 18,5m v olomouckém Timpu se mi dařilo při střelbě obouruč udržet v černém 90% střel. Největší úlety byly asi u Federálů (možná se ta poměděná kulka hůř chytá v krátké hlavni berettky?). Jednoruč mi to lítalo všude možně, budu muset potrénovat... Na střelnici jsem byl sám, docela jsem si to užil.
LAPUA standard plus, SB club, Winchester subsonic, Remington Target a původně nakoupené Remington Thunderbolt a Federal Champion. Blazery už asi nejsou nikde, čekají, jestli amíci něco pošlou.
Opět mi nejlíp lítaly SB a Remington Thunderbold. Na těch 18,5m v olomouckém Timpu se mi dařilo při střelbě obouruč udržet v černém 90% střel. Největší úlety byly asi u Federálů (možná se ta poměděná kulka hůř chytá v krátké hlavni berettky?). Jednoruč mi to lítalo všude možně, budu muset potrénovat... Na střelnici jsem byl sám, docela jsem si to užil.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí