Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

spider

Příspěvek#706 » čtv 23. říj 2014, 20:58

Mám stejné pouzdro jako Dandys,za sebe můžu říct perfektní
drží skvěle ani se nehne,jen ten typ nevím :-(
abych ti poradil

spider

Příspěvek#707 » čtv 23. říj 2014, 21:13

Ještě přikládám foto mojí Berretky
chudinka půjde na likvidaci :cry:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Milan100

Příspěvek#708 » pát 24. říj 2014, 05:13

Vypadá opravdu moc hezky, bylo by mě líto ji nechat zlikvidovat. Ten rám je nějak poškozený jak jsi psal v předchozích zprávách ? a nefunkční ?

Dandys

Příspěvek#709 » pát 24. říj 2014, 06:27

Milan100 píše:Dandys,
dasta s dvěma poutky bude sedět na boku perfektně. A nevypadá ani moc velké, jaký je to typ?
Mám se sponou a bez úprav velikosti spony se nehezky kývalo. Po úpravě vyhovuje. Ale s těmi dvěma poutky je to bez starostí.

Pouzdro je 201 od Dasty, Bertík v něm sedí krásně, jako by mu jej šili na míru. Na Plumlově jsem za něj dal asi 240,- Kč. Nabízel mi ještě nějaké větší, ale v něm byla Berta už utopená. Musím udělat ty fotky, co furt slibuju, nějak není čas... :roll:

spider

Příspěvek#710 » pát 24. říj 2014, 06:36

Milan100 píše:Vypadá opravdu moc hezky, bylo by mě líto ji nechat zlikvidovat. Ten rám je nějak poškozený jak jsi psal v předchozích zprávách ? a nefunkční ?

Jj,rám už to má zasebou,závěr má velké vůle
když jsem to včera skládal tak mě furt vypadávali čepy jak je to vše volné.
Prý půjde nejdřív do zkušebny a pak se uvidí ale myslím že to bude jasný.Takovou práci jsem si stím dal a je to k ničemu.Nechám si z ní jen díly pokuď mi ji vrátí.

Bohuliby

Příspěvek#711 » stř 29. říj 2014, 00:04

Tak to je velice smutný příběh, bohužel, málokdo to tady přizná, že všechny pistolky této značky nejsou OK ?

aleš_

Příspěvek#712 » stř 29. říj 2014, 00:28

Ale ona byla OK, než nějaký "expert" sundaval brynýr. Bůh ví do čeho to hodil a sežralo to materiál z rámu. Spider to psal o pár příspěvků výše.

spider: Doufám, že ti to ten machr zaplatí. Abys měl na novou a taky aby si pamatoval, že nemá fušovat do toho, čemu nerozumí.

Bohuliby

Příspěvek#713 » stř 29. říj 2014, 00:36

Rám je slitina, jasně, ale že by se takhle dokázalo zlikvidovat ?

Bruno

Příspěvek#714 » stř 29. říj 2014, 09:26

Když jsem já koupil Berettku,tak byla pěkně odřená.Odnesl jsem jí k puškaři aby mi udělal novej brynýr.Ten mi hned řekl,že to udělá ale rám ne !!! je to slitina a tím pádem by se rám v lázni zničil.Tak mi udělal jenom závěr.Co to teda bylo za idiota že tohle neví.Když to teda dělá.
Dej mu po hubě.

cema

Příspěvek#715 » stř 29. říj 2014, 19:05

Byl nekdo v dnes v ZS pro Berettku, v jakem jsou stavu?

spider

Příspěvek#716 » pon 3. lis 2014, 13:53

aleš_ píše:Ale ona byla OK, než nějaký "expert" sundaval brynýr. Bůh ví do čeho to hodil a sežralo to materiál z rámu. Spider to psal o pár příspěvků výše.

spider: Doufám, že ti to ten machr zaplatí. Abys měl na novou a taky aby si pamatoval, že nemá fušovat do toho, čemu nerozumí.

Kdepak,o penězích nepadlo ani slovo,mělo to být zadarmo
on po ně nic nechtěl a já to tak vzal,prostě zkušenost navíc,naštěstí nestála moc ale i tak byla to škoda

spider

Příspěvek#717 » pon 3. lis 2014, 13:54

Bohuliby píše:Rám je slitina, jasně, ale že by se takhle dokázalo zlikvidovat ?

Taky jsem tomu nevěřil ale je to tak

spider

Příspěvek#718 » pon 3. lis 2014, 13:56

Jinak,Berretka neodpočívá v pokoji
mám i sběratelák,tak jsem nechal jen předělat průkaz zbraně a teď
ji mám holku zatím schovanou
Ale už ji připravuji místečko kde se bude vyjímat
a budu se na ni kochat alespoň pohledem

Dandys

Příspěvek#719 » úte 4. lis 2014, 13:24

Tak jsem byl včera zkoušet další nakoupené střelivo:
LAPUA standard plus, SB club, Winchester subsonic, Remington Target a původně nakoupené Remington Thunderbolt a Federal Champion. Blazery už asi nejsou nikde, čekají, jestli amíci něco pošlou.
Opět mi nejlíp lítaly SB a Remington Thunderbold. Na těch 18,5m v olomouckém Timpu se mi dařilo při střelbě obouruč udržet v černém 90% střel. Největší úlety byly asi u Federálů (možná se ta poměděná kulka hůř chytá v krátké hlavni berettky?). Jednoruč mi to lítalo všude možně, budu muset potrénovat... Na střelnici jsem byl sám, docela jsem si to užil. ;)

Bohuliby

Příspěvek#720 » úte 4. lis 2014, 23:43

Škoda, že Blazery nejsou, ale u malorážek se musíme smířit, že to je bohužel trochu podřadné střelivo odpovídající ceně.

Zpět na