Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- zodiiac
Příspěvek#1100 » sob 6. úno 2016, 11:49
Zdravim pánové a jen přispěju svoji troškou do mlejna, nedávno sem tu scháněl zásobník a potvrzuju, že je nutný si to pořádně vyzkoušet a chtěl bych upozornit na nešvar kterej má moje beretta a je na první pohled skoro nepoznatelnej a bůh ví kolik je toho na trhu. Jde o upravenou skluzavku, blbě mi podávala a až puškar zjistil, že si někdo hrál se skluzavkou a probrousil ji do hovadských rozměrů. Pokud nemáte jinou na porovnání nebo Vás to nenapadne si porovnat skluzavky, tak si můžete domu donýst něco co mám já. zachránil me zásobník se slabší pruživou, jinak bych byl v prdeli, protože k tomuhle sehnat hlaveň nejde a její případná výroba je dražší než pistolka samotná. Takže při nákupu bacha a porovnávat skluzavky, sem přesvědčenej, že není jedniná na trhu.
- zodiiac
- zodiiac
- Bax
- Milan100
Příspěvek#1106 » ned 7. úno 2016, 15:12
Mě se zdá že samotná skluzavka je netknutá, obroušen je pouze rám (schůdek) pod skluzavkou. Pokud se rám nevezme až moc, aby ostrá hrana skluzavky vyčnívala, tak by to nemuselo mít vliv na nabíjení. Pokud se z rámu vezme hodně, střela nesklouzne po obroušení rámu plynule na skluzavku ale kousne se nebo kousek střely se odstřihne o ostrou spodní hranu skluzavky. To je pak špatný. Proč to píšu, sám jsem takhle upravil tu svou, a funguje lépe než předtím. Podle mě to neznamená že je Beretka na vyhození.
- Milan100
- zodiiac
Příspěvek#1109 » ned 7. úno 2016, 19:23
Noo jak sem psal není to vidět, ale fakt je i skluzavka upravená, je oproti normální víc protažená jakoby pod hlsaveň a je pod trošku jiným úhlem, ale to by se muselo videt na zivo a ne na fotkách, To Milan: co navrhuješ podniknout za kroky s tím uhobleným schodem? mám v plánu ho rozleštit diamantem aby to po něm co nejlíp klouzalo,akorád je tam blbý, že tam de cejtit přechod mezi skluzavkou a rámem, na nábojích jde vidět malinkatý naseknutí, jinak správně by bereta neměla vůbec při podávání do toho schodu tuknout, měla by jít na střed skluzavky, ale to je zase záležitost zásobníku.
- Milan100
Příspěvek#1110 » ned 7. úno 2016, 20:01
Zodiiac: jak zlobí přesně, seká se před komorou? a nejde nabít do komory ani pokud jich je v zásobníku méně?, 3ks- 5ks- 7ks, od kolika napáskovaných závadí ?, závadí jeden zásobník nebo oba? Nejlepší rada by byla osobně vyzkoušet, porovnat s jinou bezvadně fungující berettou. Po netu to nebude ono. Zásobník-y jsou upravované ? Na těch se také provádí úpravy. Zkusit zasouvání náboje nasucho - pomalu a koukat kam naráží náboj nejdříve - do hrany zásobníku, do opilované části rámu, pozor je rozdíl jestli je v zásobníku 1náboj nebo 8, zkusit s různými počty. Počítám že jsi to již zkoušel.
Tím leštěním bude materiál rámu stále ubývat a to je nežádoucí. Pokud je tam cejtit přechod, tak je to sebraný až moc. Nejsi od Náchoda?, půjčil bych ti upravený zásobník který zvedá špičky nábojů tak aby co nejméně šly do rámu a směřovaly výše, na skluzavku, třeba by problém zmizel. Zkusil bych to dohnat jinak, tak jako ty píšeš že pomohla slabší pružina - poradil sis a to je dobře.
Tím leštěním bude materiál rámu stále ubývat a to je nežádoucí. Pokud je tam cejtit přechod, tak je to sebraný až moc. Nejsi od Náchoda?, půjčil bych ti upravený zásobník který zvedá špičky nábojů tak aby co nejméně šly do rámu a směřovaly výše, na skluzavku, třeba by problém zmizel. Zkusil bych to dohnat jinak, tak jako ty píšeš že pomohla slabší pružina - poradil sis a to je dobře.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí