Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- Georg
Příspěvek#1126 » pát 19. úno 2016, 15:13
Já osobně to mám podobně jako kocpel. Také v pohodě nabíjím 8 a bez problémů. Ať tam dám jakékoliv náboje. I mě se do obou zásobníčků vleze 9 nábojů, ale pak zásobníček zasunu do zbraně pouze při otevřeném závěru. Po nabití a spuštění závěru vpřed se mi ten devátý náboj zasune do komory.
Je fakt, že já svou Berušku kupoval před několika málo lety a podařilo se mi k ní získat oba dva originální zásobníčky.
Je fakt, že já svou Berušku kupoval před několika málo lety a podařilo se mi k ní získat oba dva originální zásobníčky.
-
Marty25088 - Příspěvky: 16
- Marty25088
Příspěvek#1128 » pát 19. úno 2016, 21:38
Zdravím... Bylo by možné, aby sem do vlákna vložil někdo pěkné a detailní fotografie beretty, která je spolehlivá a hlavně nedobastlená. Fotky především skluzavky, hlavně, zásobníku a dalších dílů! Vím, že není při koupi Beretty ideální porovnávat s fotografiemi, ale aspoň něco
Snad by to mě a i dalším pomohlo při koupi
DÍKY MOC!!! 

- mikymoto
Příspěvek#1129 » pát 19. úno 2016, 23:18
No Ti nevim, fotek jsou tu kupy a přidávat sem další je jako močit do rybníka ve snaze zvednou hladinu
Podle fotky spolehlivou zbraň stejně nenajdeš. Na krámě Ti s ní tak akorát nechají udělat rozborku a ta Ti jen napoví. Funkci bezpečně prověří až střelba a k tý se dostaneš jen při koupi z druhé ruky (čest výjimkám jako jsou prodejny s vlastní střelnicí).
Prostě koukej pro nepravidelnostech v jinak pravidelném povrchu, stopách po pilníku, zohýbaných vývodkách a v případě pochybností nekupuj. Vím že člověk toužící po konkrétní věci trpí nákupní slepotou, ale jde o to být zdravě opatrný a kupovat jen to čemu věřím a ne to čemu jen věřit chci.

Podle fotky spolehlivou zbraň stejně nenajdeš. Na krámě Ti s ní tak akorát nechají udělat rozborku a ta Ti jen napoví. Funkci bezpečně prověří až střelba a k tý se dostaneš jen při koupi z druhé ruky (čest výjimkám jako jsou prodejny s vlastní střelnicí).
Prostě koukej pro nepravidelnostech v jinak pravidelném povrchu, stopách po pilníku, zohýbaných vývodkách a v případě pochybností nekupuj. Vím že člověk toužící po konkrétní věci trpí nákupní slepotou, ale jde o to být zdravě opatrný a kupovat jen to čemu věřím a ne to čemu jen věřit chci.
- milderede
Příspěvek#1130 » ned 21. úno 2016, 15:34
Pohodové nedělní odpoledne všem. Rozebral jsem a čistil Berettku po tom co jsem si ji včera přivezl domů z obchodu.Při prohlídce v obchodě jsem nezjistil žádnou vážnější závadu, vše chodilo jak mělo, do zásobníku se vešlo všech 8 nábojů, vývrt hlavně bez vad. Rok výroby 1981. Čekal jsem tedy na překvapení po jejím odstrojení a dočkal jsem se. Podle neopotřebení rámu a styčných míst pohybujících se součástek to vypadá na spíš nošenou než střílenou pistoli. Nikde oděrky, škrábance jen olejová lázeň a prach. Otřískané jsou střenky, lučík a nějakou ránu schytalo hledí.Opotřebení vodících drážek na rámu a závěru je minimální. Ale nic není dokonalé a tenhle kousek není výjimkou. Marně si lámu hlavu nad koncem hlavně kde je muška. Poslední 2 cm mi přijdou jako po nějaké úpravě, nebo opravě. Vnější rozměr hlavně se ke konci nepatrně zužuje, nemá tak dokonalý povrch, má nahnědlý odstín a pod muškou na ústí hlavně jsou 2 dolíčky. Po vyfocení detailu jsem si všiml nějaké vyražené značky. Podobný konec hlavně má na pistoli i pán jenž má na YB to pěkné video jejího kompletního rozebrání a zase složení. Nevíte někdo náhodou co se s tou hlavní mohlo dít a důvod, či původ těch dvou dolíčků na ústí hlavně? Jinak je docela pěkná a mám z ní radost.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- milderede
- trtilek
- milderede
- milderede
Příspěvek#1138 » ned 6. bře 2016, 12:22
Byl jsem na střelnici otestovat Berettku. Střílel jsem na 10m, střelivo SB standart, Blaser, Remington a pár starých Rexů. Co se týče přesnosti jsem spokojený, bez problémů jsem se vešel do 10 a 9. Co se týče funkce zbraně, tu už bylo horší. Z každého zásobníku 1 až 2 zádržky. Několikrát nepodaný náboj, přisuzoval jsem to uvnitř suchému zásobníku. Po dodatečném namazání bylo po závadě - moje chyba. Dále se dost kousaly nápoje při zasouvání do komory o její horní hranu, nebo dokonce rovnou vyskočily ven a vracející se závěr je v půlce skřípnul o horní polovinu komory. Takže horní polovina se střelou koukaly ven a spodní polovina byla u komory. Nezáleželo přitom na počtu nábojů v zásobníku. Zkoušel jsem všechny uvedené druhy střeliva, po opakující se závadě, jsem vinu střeliva vyloučil a zaměřil se na vývodku zásobníku, Byla nepatrně širší a náboje měly tendenci vyklápět se špičkou nahoru. Trošku jsem je sklepnutím upravil a vyskakování nápojů při podávání do komory přestalo, jen se občas , tak jeden ze zásobníku, kousne v půlce měkkého olověného projektilu o horní hranu komory. Pak stačí palcem trošku zatlačit zezadu na závěr a ten celkem lehce dotlačí náboj do komory. Zkusím ještě maličko upravit zásobník, nechce se mi nějak zasahovat do skluzavky, dám tomu čas na zaběhnutí a pak se uvidí. Jinak střelba z malé pistolky příjemná a zábavná 

- mobil-man
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX