Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- TREW
- Louba
Příspěvek#109 » pát 3. čer 2011, 12:07
Chlapi, myslím, že nejlepší je stejně ten doraz, jak popsal někde vpředu Fylipt za pár minut hotovo a velká dosedací plocha. Byla tu řeč o pouzdrech, tak já k "mazlovi" dostal DASTU- pistolka v ní sedí dobře jak na opasku tak za kalhotama. Pokud by někdo chtel dřevěné střenka ze strany 3 tak se ozvěte.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Louba
Příspěvek#111 » pát 3. čer 2011, 12:24
Ahoj, já to řezal tím zalamovacím nožíkem a dírku jsem vysekl starou trubičkou z lustru, kterou jsem trochu pilníčkem nabrousil
no a hned jsem si jich pár udělal. Spotřeba je malá zas tak často neodcházejí, použil jsem nějakou tvrdší gumu co se válela doma a i ze silnější kůže jsem dělal taky vydrží hodně.

- TREW
Příspěvek#113 » pát 3. čer 2011, 14:33
Ale proč ne, ten vyrobený doraz bude určitě taky fungovat skvěle, když to někdo vyzkoušel a je spokojený, tak si to i pochválí, ne? Já jsem ten problém vyřešil doplňkem bez práce a funguje spolehlivě, ty plochy na sebe vůbec nedosáhnou, zůstává tam malinká mezera. Jestli je lepší doraz, to by mohl řící relevantně pouze někdo, kdo vyzkoušel obojí a to já nejsem 
Ale je fakt, že každý může vyzkoušet i z mého pohledu složitější řešení, přestože existuje jednoduché, že
Máme demokracii

Ale je fakt, že každý může vyzkoušet i z mého pohledu složitější řešení, přestože existuje jednoduché, že

- jindrich
Příspěvek#114 » pon 27. čer 2011, 16:39
Přidávám se do klubu spokojených majitelů aneb za minimum prostředků maximum zábavy
Ke zbrani jsem v Zeleném sportu vyfásl nepůvodní (resp. s plastovou botkou - kopie originálu) zásobník, do kterého můžu naládovat jen sedm nábojů - když dám 8, špatně mi podá první náboj. Vzhledem k hobby účelu mě to nijak extra netrápí, ale máte stejnou obtíž, resp. tip na řešení?
A díky za nápad s kroužky na tlumení dorazu, co to půjde, vyzkouším

Ke zbrani jsem v Zeleném sportu vyfásl nepůvodní (resp. s plastovou botkou - kopie originálu) zásobník, do kterého můžu naládovat jen sedm nábojů - když dám 8, špatně mi podá první náboj. Vzhledem k hobby účelu mě to nijak extra netrápí, ale máte stejnou obtíž, resp. tip na řešení?
A díky za nápad s kroužky na tlumení dorazu, co to půjde, vyzkouším

- Bruno
Příspěvek#118 » úte 28. čer 2011, 16:58
jindrich píše:Což o to, já jich tam dám taky devět (a to jsem se zásobníkem nic nedělal), ale už při osmi to špatně podá ten první... Vyskočí moc rychle a vzpříčí se v okně.
Jestli máš možnost zkusit změřit vývodky zásobníku u někoho,komu to funguje normálně,udělej to.
Potom vývodky u svého zásobníku roztáhni,nebo stáhni podle funkčního zásobníku.
Mě se stalo pouze jednou,že jsem velice prudce zatáhl za závěr a první náboj mi úplně vylétl.
Mám vystřeleno asi 1500 nábojů bez problémů.Teda mimo toho jednoho.
- jindrich
- Bruno
Příspěvek#120 » úte 28. čer 2011, 19:47
jindrich píše:Mezi vývodkami je vzdálenost 5mm (od hran těch plíšků - nejbližší body, směrem dozadu se o cca tři desetiny mm rozměr zvětší.
Nikoho se 71čkou osobně neznám, snad někdo pomůže tady
Tak jsem to teď změřil.Já mám vývodky 6 mm.Stejná vzdálenost,jak ve předu tak vzadu.Vlastně po celé délce vývodek.Od spodu zásobníku až nahoru ke střele je po obou stranách prolis.Jejich vůle u střely z obou stran je tak na cigaretový papírek.Možná nepatrně větší.To nemám čím změřit,ale myslím,že to není zas tak důležité.Hlavně aby tam střela nedrhla.
Zkus to tak nastavit.Myslím,že to bude fungovat.Aspoň já to tak mám,a žádný problém.Závěr natahuj normálně.Ne příliš prudce,jak jsem to udělal já.Ani nemusíš pomalu.Tak nějak přirozeně.
Jsem zvědav jestli Ti to pomůže.Dej vědět.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí