Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- kiv61
Příspěvek#1261 » úte 19. dub 2016, 12:21
mobil-man píše:Čop píše:21.3. jsem v Liberci koupil B71. Zatím jsem vystřílel 700 ran, výhradně s SB Standard. Ty sice špiní jako sviňa, ale jsou levné. Při nabíjení osmého náboje moc nefunguje první podání (náboj vyběhne moc vysoko).
Také se mi to stává, ale výhradně s SB Standard, takže doporučuji zkusit něco jiného. Standard mají totiž střelu od nějakého vosku a z nějakého důvodu se ten osmý náboj opravdu zvedá.
Mám to stejně ...

Avšak pouze při natahování rukou - pokud je závěr na záchytu (ať již ručně nebo tam zůstal po předchozí střelbě) a vrazí se další zásobník, který jej shodí, tak i ten první náboj z osmi vklouzne do komory bez protestů ..
Než nějak laborovat s vývodkami jsem si navykl barču nabíjet výhradně tímto způsobem.
- JardaB
Příspěvek#1262 » úte 19. dub 2016, 18:13
Doporucili byste tuto zbran jako prvni a zatim jedinou pistoli v razi .22LR? Nejde mi o noseni a zatim ani obranu, proste na zdokonalovani ve strelbe. Libi se mi a da se asi sehnat za slusnou cenu.
Na obranu domu bych si stejne poridil spis nejakou brokovou pumpu, to nadela myslim vetsi paradu
Na obranu domu bych si stejne poridil spis nejakou brokovou pumpu, to nadela myslim vetsi paradu

- Obša
- Serz
Příspěvek#1268 » úte 19. dub 2016, 19:57
1. Na strelnici kazdy kouka na to svoje a jako ve spouste jinych sportu existuje urcita kolegialita. Nemej obavu 
2. Cop, zkousel, ne na berette, tu nemam, ale z cenove dostupnych barev nic moc nefunguje, mame tu na to extra vlakno, ale tipuju, zes ho uz videl

2. Cop, zkousel, ne na berette, tu nemam, ale z cenove dostupnych barev nic moc nefunguje, mame tu na to extra vlakno, ale tipuju, zes ho uz videl
- RomanB74
Příspěvek#1269 » stř 20. dub 2016, 07:45
>JardaB: Přijít na střelnici s LR je naprosto normální. Trapný naopak je - a toho jsem byl několikrát svědkem, když "střelec" ustřelí plechové držáky kartonu s terčem případně doslova ustřelí celý dřevěný stojan v polovině (nějaký 2" .357 na 10 metrů).
Každopádně, B71 jako první zbraň určitě doporučuji. Chvíli jsem ji i nosil, než jsem přešel na B70 v ráži 7.65Br.
Každopádně, B71 jako první zbraň určitě doporučuji. Chvíli jsem ji i nosil, než jsem přešel na B70 v ráži 7.65Br.
- mar.tan
Příspěvek#1270 » stř 20. dub 2016, 07:51
Kupuješ si zbraň pro sebe, s nějakým cílem, ať už mířená střelba nebo sebeobrana nebo jen pilování návyků, nekupuješ si ji pro měření pinďourů na střelnici, kdo má větší...
Beretta 71 je moje první a jsem za ní moc rád, dokud nebudu cítit že mám přesnější ruku než je přesnost pistole, nemám důvod menit.
Tedy vlastně druhá, mám ještě perkusní pistoli uz mnoho let, ale to je jiná liga.
Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk
Beretta 71 je moje první a jsem za ní moc rád, dokud nebudu cítit že mám přesnější ruku než je přesnost pistole, nemám důvod menit.
Tedy vlastně druhá, mám ještě perkusní pistoli uz mnoho let, ale to je jiná liga.
Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk
- vatik
Příspěvek#1271 » stř 20. dub 2016, 09:43
Nikdo na tebe skrz prsty koukat nebude. Tahle pistolka je dobrá na naučení. B71 jsem koupil pro pilování střelby i nošení na obranu (hlavně v létě) páč CZ75 se blbě schovává. Když jsem si B71 vzal poprvé do ruky tak tam pěkně sedla, příjemně se drží. Střelba je s ní pohodlná. Já z ní střílím SB club - zdají se mi kultivovanější a přesnější než SB standart. Jinak tam mám střelivo zn. Blazer.
- Hondista
Příspěvek#1272 » stř 20. dub 2016, 12:36
Ahoj, zkoušky dělám až příští týden a pokud všechno dopadne jak má, tak Berettu 71 kupuji hned jak to půjde. Zamiloval jsem se do ní už teď, byl jsem si ji pochovat v obchodě a je úžasná. Malá ,lehoučká, do ruky sedne jak pr... na hrnec. A když tady čtu o tom jak je spolehlivá a nenáročná na střelivo, tak jsem přesvědčený , že nešlápnu vedle. Přehodnotil jsem i plány a nákup větší ráže se odkládá na neurčito až mi to s Beretkou pujde:-) Mám rád věci s příběhem,s nějakou historii, Beretta 71 je legendou a časem počty k prodeji budou už jen klesat a cena půjde nahoru. Rozhodně se za ni stydět nebudu, naopak. Dám vědět , jak jsem dopadl.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí