Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

Bruno

Příspěvek#151 » pát 26. srp 2011, 17:35

pop_wm_821404.jpg
JAGUAR MODEL 71
Tenhle obrázek jsem náhodou našel na Googlu.Nic bližšího nevím.je pěkná.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Louba

Příspěvek#152 » ned 28. srp 2011, 14:04

Myslím, že to byl obchodní název pro USA, no a co říkáš na PB 72 ??

Bruno

Příspěvek#153 » úte 30. srp 2011, 13:13

Pěkné,opravdu pěkné.Mám zbraně různých ráží.Většina je od devítek nahoru.Začínám být zatížený na dvaadvacítky.Hlavně Beretty.Měl jsem možnost zastřílet si z Rugeru Mark 3.Je to špičková zbraň.
Ale už velká.Proto se mi líbí Berettka.Malá, lehká,a hlavně spolehlivá.

kamca

Příspěvek#154 » sob 3. zář 2011, 15:09

Zdravím všechny,koupil jsem pistoli Beretta 71 22lr a mužu říct,že jsem mile překvapen! Ideální zbraň na střelnici,pohodovou střelbu a osobní ochranu!!! 8-)
Krmení za 1,20kč váha luxusní,defakto jí necítím na opasku a na 25m to naházím do černýho!
Doporučuju všem,kteří se rozmýšlejí nad tímto kouskem. ;)

TREW

Příspěvek#155 » ned 4. zář 2011, 19:20

To kamca: gratuluji ke koupi :) Kam míříš na 25m, spodní okraj nebo střed? Doporučuji přidat gumový kroužek na vratnou pružinu, pokud jsi tak již neučinil viz. předchozí diskuse ;)

kamca

Příspěvek#156 » sob 17. zář 2011, 19:31

Dík,mířím na střed a kroužek tam rozhodně dám!!! 8-) Jaká je zkušenost se střelivem WINCHESTER HYPER SPEED (HIGH VELOCITY)?
Neublížím Beretce nějak?
Dík všem za radu! ;)

Necitujeme těsně předcházející příspěvky. P.

Bruno

Příspěvek#157 » sob 17. zář 2011, 23:46

Já jsem vyzkoušel různé střelivo.Doposud mi nejlépe vycházelo střelivo SB Standard a Blazer.
Poslední dobou jsem zkoušel Geco.Jsou dobré.Měl jsem s nima nejlepší soustřel.I když to je těžké,není den jako den.Já tedy preferuji zatím tyhle tři druhy.

TREW

Příspěvek#158 » ned 18. zář 2011, 13:32

To kamca:
Winchester hyper speed jsem zkoušel, píšu o tom tady
viewtopic.php?f=26&t=191&start=75
ten náboj se nestihne v krátké hlavni Beretky plně natlakovat, Blazer je pocitově ostřejší "kopnutí". Winchester používám v Remington 597, tam to s puškou oproti Blazer pěkně hodí a i zvuk je na silnější a takový "lepší" :)
Konečně jsem sehnal reflexní barvu Agama, zvolil jsem zelenou :) , myslím, že je to super, ve stínu je to stejný jako před tím, ale při otočení do tmavého prostoru na mě začne svítit.

A taky jsem konečně sehnal svěrák a malinko klepnul do hledí, takže konečně spokojenost :D

kamca

Příspěvek#159 » ned 18. zář 2011, 14:55

Ta zelená vypadá dost dobře na té mušce! :o Asi se budu opičit! :D

Louba

Příspěvek#160 » čtv 6. říj 2011, 16:49

Není to sice moje gusto, ale kouknout se na to dá...

TREW

Příspěvek#161 » pát 7. říj 2011, 06:46

Hezký obrázky, ale já bych asi stejně neměnil... :lol:

jindrich

Příspěvek#162 » pát 7. říj 2011, 22:01

TREW: hodně pěkný nástřel na takovou pistolku :)

Taky si trochu chci pohnout s hledím, nemusím se bát do toho trochu zaklepat říkáš?

TREW

Příspěvek#163 » sob 8. říj 2011, 05:37

To Jindrich: Upnul jsem vypodložený závěr do svěráku a snažil se klepat tyčkou přes kousek papírku, abych to neodřel, do hledí z boku. Měl jsem subjektivně pocit, že se to ani nehlo, ale na střelnici se mi soustřel posunul, tak asi stačilo jen málo. Ještě si to okontroluji s oporou na nástřelový terč, ale bušit se mi do toho znovu nechce :P . Včera jsem střílel na parkurový terč, kde mířená střelba na kolečka byla v pohodě a na rychlejší pudovou střelbu jsme byl spokojený hlavně s tou muškou na zeleno, krásně to oproti černé siluetě svítí.

Bruno

Příspěvek#164 » sob 8. říj 2011, 11:01

V žádnem případě se neboj na to klepnout.Většinou se to dělá mosaznou tyčkou.Když jí nemáš,jako já,tak si vem trochu tvrdší dřevo.Ano svěrák je dobrý.Já to ale dělal na střelnici.Požádal jsem kolegu,ať mi podrží závěr na stolku,a mírným poklepáváním na hledí přes dřevo ( dřevěný špalíček nebo tyčku ze dřeva ),to šlo krásně.Potom to vyzkoušej s oporou (střelbu ).Uvidíš jestli to bude chtít případnou korekci.Při nastavování,a nastřelování použij střelivo,které budeš používat nejvíc.
Přeji mnoho úspěchů ve střelbě s touto bezvadnou pistolkou.

TREW

Příspěvek#165 » sob 8. říj 2011, 22:57

Já do toho bušil a na pohled se mi to ani nehlo :roll:
Jinak musím souhlasit, že pistolka je to fakt skvělá, zatím se mi nesekla a dělá mi jen radost. Doufám, že mi dlouho vydrží. Je škoda, že se už nevyrábí, jednu chvíli jsem přemýšlel, že bych časem koupil ještě jednu "na sklad", kdybych narazil na pěkný kousek :lol:

Zpět na