Výběr pistole v ráži .22LR

Krátké zbraně .22LR
Héfaistos

Příspěvek#391 » pon 12. kvě 2025, 17:55

Klicky píše:...vypadá jak blaster ze Star Wars co má han solo (protože to byl nastrojenej ruger mark I)...

Ehmm... Tedy takové rouhání!!! ;-) Jako letitý SW fanda musím upřesnit, že Solův blaster je nastrojená smetáková ručka... čili pochopitelně Mauser C96!

Sorry za OT ale musel jsem... Jinak já mám, jak už jsem několikrát prezentoval, Mark IV huntera. Akorát s originálníma střenkama mi to moc nesedělo a až s těma s oporou pro palec je to to pravé ořechové (mimochodem jedny prodávám v burze, páč mi konečně došly (po půl roce) ty samé (ale Cocobolo) z améru...)

JirkaCV

Příspěvek#392 » pon 12. kvě 2025, 18:09

Nastrojený Ruger byla pistole imperiálních agentů RA-4C Blaster. Taky jsem musel :)

Gimpel

Příspěvek#393 » pon 12. kvě 2025, 19:14

Antonio Banderas má naopak tlumičový speciál, s extrémně krátkým to laufem.
Alespoň se tam na něj neustále odvolávají ti co mají doopravdy a ti co je toto nesmírně láká.

Klicky

Příspěvek#394 » pon 12. kvě 2025, 19:31

Héfaistos píše:
Klicky píše:...vypadá jak blaster ze Star Wars co má han solo (protože to byl nastrojenej ruger mark I)...

Ehmm... Tedy takové rouhání!!! ;-) Jako letitý SW fanda musím upřesnit, že Solův blaster je nastrojená smetáková ručka... čili pochopitelně Mauser C96!

Sorry za OT ale musel jsem... Jinak já mám, jak už jsem několikrát prezentoval, Mark IV huntera. Akorát s originálníma střenkama mi to moc nesedělo a až s těma s oporou pro palec je to to pravé ořechové (mimochodem jedny prodávám v burze, páč mi konečně došly (po půl roce) ty samé (ale Cocobolo) z améru...)

Pravdu díš! Já na origo sérii nekoukal už dlouho tak jsem si to pomotal :-)

Zpět na