Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR
sided
moderátor

Příspěvek#586 » stř 23. dub 2014, 20:22

tomashr

Příspěvek#587 » pát 25. dub 2014, 07:55

Mimochodem informace na odkazu od sided nejsou zcela kompletní, Klinsky tam popisuje jen pár standardních bodů. Ale když jsem například kvůli zaslání do práce měl zájem o platbu předem, o čemž na webu vůbec nepíší, tak stačilo poslat email a obratem mi přišla zdvořilá odpověď s platebními pokyny, dokonce při této variantě bude poštovné o něco levnější :-) Každopádně zcela seriózní komunikace (přirozeně v češtině) a i s poštovným vychází mnou vyhlédnutá pažbička o trochu levněji než třeba u Brymové, takže není důvod to takto neobjednat ;)

standokan

Příspěvek#588 » pát 25. dub 2014, 12:53

Obchod se zbraněmi TUZA. Maji tam střenky anatom za 1100,- plus poštovné, píší že na dotaz, ale mně byly ihned poslány. Lepší cenu jsem nenašel za nové. :roll:

Miguel.22

Příspěvek#589 » pát 2. kvě 2014, 08:23

Zdravím všechny na tomto fóru, jsem čerstvým majitelem ZP a Beretty 71. Jen mi poraďte: Pokud používám běžné střelivo, může i tak závěr poškodit rám? Slyšeli jste např. o tom, že by se to už nějakému majiteli Beretty stalo? Nechce se mi tam žádné podložky cpát... Přidávám i foto mé Beretty.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

maravysta

Příspěvek#590 » pát 2. kvě 2014, 10:19

Já mám z mé 71 vystříleno něco přes 2000 včelek (250 American Eagle, 1500 Blazer a zbytek S&B) bez nějakých gumiček a bez problému :)

Georg

Příspěvek#591 » pát 2. kvě 2014, 22:06

Hmmm, pěkná Berettka ;)

Co se týče poškození rámu závěrem, tak o tom tady myslím ještě nikdo nepsal (myšleno podrobnější analýza, postřehy, zkoumání ...), protože takové zkušenosti snad ještě nikdo nemá, resp. se tím asi nikdo podrobněji nezabýval. Ale jde o to, že čím slabší náboje používáš, tím déle ti zbraň vydrží (což je víceméně obecné pravidlo pro všechny zbraně). Ta gumová "podložka" se tam dává proto, aby železný závěr nepoškozoval (neomlacoval, neotlačoval) hliníkový rám, hlavně při použití silnějších nábojů - HV a pod. neboť zde vznikají silnější rázy. Při několika málo tisícech nábojů to snad ani tak nevadí. Hlavně jde o to, že si tím zvyšuješ životnost zbraně, neboť se zde setkávají dva různě tvrdé materiály. Nicméně životnost, či otlaky na rámu od závěru tu snad nikdo nikdy neměřil. maravysta žádnou gumu nepoužívá a v pohodě,... já ji používám, mám nastříleno o pár stovek míň a taky v pohodě. Na nějakou tu přesnost to nemá vliv :lol:

Miguel.22

Příspěvek#592 » sob 3. kvě 2014, 09:20

Díky za vaše postřehy!

Bohuliby

Příspěvek#593 » ned 4. kvě 2014, 22:54

Proč nepoužít gumový O kroužek ? Nic to nestojí a životnost, to už tady bylo napsáno mnohohokrát ?
Nuže, každý se o své zbraně stará, jak uzná za vhodné !

Miguel.22

Příspěvek#594 » stř 7. kvě 2014, 16:39

Ten O-kroužek má mít jaký průměr? Jedná se mi o to, co říct prodavači a netahat s sebou zbraň :-) A ještě ohledně střeliva: Používáte někdo GECO? Prodejce mi dnes oznámil, že pistolové už se nebudou vyrábět - jen puškové a semi auto. Prý ale mezi puškovými a pistolovými není téměř žádný rozdíl... tak nevím. U nás jiné než GECO nekoupím.

Matt007

Příspěvek#595 » stř 7. kvě 2014, 17:36

Ahoj, zbraň sebou samozřejmně tahat nemusíš. Vezmi si vodící tyčku s vratnou pružinou a průměr si zkus v železářství. Co se týče nábojů Geco - červené pistolové 22lr, tak na ně mám svůj názor a to ten, že už nikdy víc. Pokud chceš dobrej náboj do Beretty tak Blazer. SaB standard taky dobrý.
Jinak pokud jsi tak už neudělal, tak doporučuju přečíst celý tohle vlákno o Berettách je tu plno výborných nápadů, od kluků, kteří tomu rozumí a i mě to do začátku dost pomohlo.

B0sc0

Příspěvek#596 » stř 21. kvě 2014, 19:58

Zdravím Vás,
měl vych dotaz. Mám domluvenou koupi Beretty 71. Mohli byste mi poradit na co si dát pozor. Našel jsem akorát aby nešel strčit náboj do ústí hlavně. Mám v plánu posbírat doma různý druhy .22 LR a vyzkoušet jestli není moc vybíravá, ale dle diskuzí, tak to papá všechno. Napadá ještě něco někoho?
Děkuji

Georg

Příspěvek#597 » stř 21. kvě 2014, 21:05

Zkus se mrknout sem. Nejsi první :D :

viewtopic.php?f=26&t=191&start=330

maravysta

Příspěvek#598 » ned 25. kvě 2014, 16:59

Berettka v černobílém hávu :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

msshop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#599 » úte 15. črc 2014, 14:37

Scháním zásobník na M71 a uff teď jsem padnul málem na prde...., hrozná cena.Víte někdo o levnější variantě?Předem děkuji

http://www.zelenysport.cz/zasobniky/ber ... obnik-22lr

mikymoto

Příspěvek#600 » úte 15. črc 2014, 14:51

No v zeleným sportu je mají hodně přepálený - to už jsem si všiml. Většina ostatních obchodníků je má za cca 9 stováků. Chce to jen hledat - otázkou je skutečná dostupnost skladem.

Zpět na