Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR
Kiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#646 » sob 13. zář 2014, 14:08

Snažím se jí vždy čistit co nejpečlivěji, na zobáček nezapomínám. Vždy ten sajrat kolem vyďoubávám párátkem, když kartáček nezafunguje. Slabší náboj to být mohl, celkově mi ten výstřel přišel zvláštní.
Zkoušel jsem dnes pár ran na 35m, celkem mne překvapilo, že s tak malou hlavní trefím terč i na tu vzdálenost. Myslím, že zkušený střelec by s tím mohl střílet relativně přesně na tak krátkou hlaveň.

Bruno

Příspěvek#647 » sob 13. zář 2014, 16:42

To že je někdy náboj slabší je i větších ráží.Svého času jsem dost střílel dvaadvacítky Geca.Teď je enormně podražili.Někdo na ně nadával.Mě celkem vyhovovaly,až do doby než jsem úplně lehounce prsty vytahoval střely z nábojnic.Vůbec nebyly dotažené.Pak se může stát,že se do náboje dostane vlhkost nebo i olej,při delším skladování.Je dobré mít náboje v suchu.To jsem maličko odbočil,je ale fakt,že mě to ještě Berettka neudělala.Myslím že to bylo nábojem.Jak píšeš z pěti set nábojů, :) není co řešit.

Bruno

Příspěvek#648 » pát 19. zář 2014, 16:13

Vím že tady takový obrázek už je.Přesto ho sem dávám.Je to údajně rok výroby 1993.
Škoda že nejsou na trhu.Nebo o tom nevím.Za rozumnou cenu bych do téhle pistolky šel.Je krásná,a myslím že bude spolehlivá jako je moje krátká.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

rvs

Příspěvek#649 » pát 19. zář 2014, 16:56

Zdravím, uvažuji o nákupu Beretty 71, aby si s ní mohla zastřílet i žena. Z malorážek mě padla do oka právě Beretta. Byl by někdo ochotný se mnou sejít na střelnici v Plzni a okolí, Západní Čechy, Beroun, Praha? Díky

Miguel.22

Příspěvek#650 » pát 19. zář 2014, 19:42

Zdravím, nechce se mi procházet zpětně celé vlákno, někdo sháněl orig. plastové střenky. Jedny (velmi pěkné) bych měl, měnil jsem za dřevěné.

Miguel.22

Příspěvek#651 » pon 22. zář 2014, 17:46

Tak jsem dal na rady a pořídil si také o-kroužek ke zmírnění nárazů závěru na rám. Dosud jsem byl zastáncem názoru, že kdyby to mělo mít nějaký smysl, už by to tam bylo od výrobce. Dokonce překvapení - při poslední návštěvě střelnice přinesl známý svou zcela novou, na zakázku laděnou 9 mm ČZ 75 a ouha, ona má měnitelný gumový doraz! Jak by možná řekl Cimrman, budoucnost patří gumovým dorazům ;)

Bruno

Příspěvek#652 » pon 22. zář 2014, 22:26

Výrobce Beretty 71 tam žádný tlumič dávat nemusí.Nepočítá se s tím,že se z ní budou střílet náboje HV.Na mé pětasedmě jsem měl tlumič zpětného rázu už někdy před patnácti lety.Místo vodící tyčky jsem měl tlumič vyrobený puškařem.Tlumič byl podobný jako na autech.Žádná guma.Samopaly Špagin,mají také dorazy-dají se lehce měnit.Na mé číze jsem to měl kvůli zdvihu po výstřelu.Vhodné pro rychlopalbu.Tak že žádná novinka.

formic

Příspěvek#653 » čtv 2. říj 2014, 11:56

rvs píše:Zdravím, uvažuji o nákupu Beretty 71, aby si s ní mohla zastřílet i žena. Z malorážek mě padla do oka právě Beretta. Byl by někdo ochotný se mnou sejít na střelnici v Plzni a okolí, Západní Čechy, Beroun, Praha? Díky

Ahoj, v Praze chodím na Spořilov, případně do Květnice (kousek za Prahou směr Úvaly), v okolí Plzně do sladovny v Mýtě, výjimečně do Leika (CAN Plzeň). Asi by nebyl problém se domluvit...

Dandys

Příspěvek#654 » pát 10. říj 2014, 09:57

Hojda, tak je v ČR další dodávka, včera jsem na Plumlově vybíral ze 7-mi kousků, všechny za 2 600,- Kč, jsou trošku potlučené, ale střeva vypadají zdravě, RV 1974-1980. Jen mi k ní chybí náhradní zásobník, ten ještě musím někde splašit. Už se koupe, ve středu jdu přihlásit. ;) Krmivo bylo skladem jen HV, vzal jsem federály a remingtony, do železářství pro gumičky a snad ve středu/čtvrtek vyzkouším...

hugofalfar

Příspěvek#655 » pát 10. říj 2014, 17:34

Já včera vybíral a vybral přímo v Zeleným sportu. v kanclu měli přepravku "Ovoce-Zelenina" a v ní odhadem několik desítek až stovek pistolí - chyběly jen vidle na přehazování. Jen lituju, že jsem si to nevyfotil :mrgreen:

Miiiisan

Příspěvek#656 » pát 10. říj 2014, 18:33

Ahoj, chci se zeptat někoho kdo kupuje Blasery kam na ně chodí? Kupoval jsem je v Brně u Pekaříka ale poslední dobou je s nimi problém...

mikymoto

Příspěvek#657 » pát 10. říj 2014, 22:40

A jak teda na tom jsou ty "nový" berty? Dandys psal že sou to spíš otloukánci. V Zeleným sportu bude nejspíš stejná várka, že?
Hoďte sem nějakou fotku pro představu, prosííím.

hugofalfar

Příspěvek#658 » sob 11. říj 2014, 11:01

jsou docela jetý, asi spíš nošený - například jsem tam měl v ruce jednu, co měla na levé straně úplně sjetý brynýr, ale mechanicky naprosto v pohodě (aspoň ta co jsem vybral). Vůle v podstě žádné, akorát po odstranění toho mastnýho svinstva, kterým jsou zbraně obaleny jsem na levé straně závěru objevil pár teček koroze. ale to není nic, co by mě za ty prachy trápilo. Koneckonců během zimy to můžu rozebrat a dát tomu novou povrchovku....

Milan100

Příspěvek#659 » sob 11. říj 2014, 13:25

Miiiisan píše:Ahoj, chci se zeptat někoho kdo kupuje Blasery kam na ně chodí? Kupoval jsem je v Brně u Pekaříka ale poslední dobou je s nimi problém...

U nás také nejsou ani na objednání. Bylo mi řečeno že je to možná tím že se v poslední době hodně zdražily a tak o ně není zájem a ani nejsou ve velkoobchodě k objednání. Nevím na kolik je informace přesná ale že nejsou to je fakt.
Na střelnici mě kolega půjčil k vyzkoušení American Eagle a Geco ale protože jsme více povídali než střílely tak jsem stihl zkusit jen American Eagle. Výkonově mezi něco mezi SB standart a HV, skoro bych řekl tak správně akorát. Pěkně se s nimi střílelo ale u nás také nejsou k sehnání. No a Geco u nás mají takže koupím a zkusím, ale cena asi nebude nízká. V pondělí jedu do Hradce ale nevím jestli mi zbyde čas abych se podíval co mají tam.

Bruno

Příspěvek#660 » sob 11. říj 2014, 15:11

Pro ty,kteří to nečetli.
http://www.strelci.com/?p=621

Zpět na