Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

Milan100

Příspěvek#661 » sob 11. říj 2014, 20:06

Zajímavý článek. Četl jsem ho ještě než jsem si "71" koupil. Ještě se dá sehnat článek o používání této zbraně leteckými "airmarshal" v Izraeli a zásahy protiteroristických komand s touto zbraní. Také velmi zajímavé čtení. Překvapí že s malorážnou zbraní se nebojí jít do akce proti teroristům. Ale všimli jste si v tomto článku počtu vystřelených nábojů? Dva agenti mosadu, 14 střel, tedy 7 každý. No trochu to bourá tu spolehlivost Beretty. Pár z nás kteří ji máme mělo nebo má problém s nabíjením pokud je plný zásobník. Že by i tenkrát šli na jistotu a napáskovali jen 7nábojů aby neměli zásek? 14 je hodně, tak proč riskovat. No možná to má jiný důvod, většině chodí zcela bez problémů.

Milan100

Příspěvek#662 » ned 12. říj 2014, 17:35

Dnes byl krásný den a dopoledne strávené na střelnici bylo moc fajn. Nevím jestli za to může to pěkné počasí ale celkem se dařilo a tak druhý zásobník Beretty na 10m skončil celý v desítce. Používám trochu netradiční záslepky ale zjistil jsem že na bílý střed se mi líp míří než na černý. Ale když už jich je tam všude hodně tak se to zase zhoršuje. I s CZ 75 to šlo dnes dobře. No tak snad nezapomenu koupit kulaté záslepky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dandys

Příspěvek#663 » pon 13. říj 2014, 09:27

mikymoto píše:A jak teda na tom jsou ty "nový" berty? Dandys psal že sou to spíš otloukánci. V Zeleným sportu bude nejspíš stejná várka, že?
Hoďte sem nějakou fotku pro představu, prosííím.

O víkendu jsem byl mimo, až ji poskládám, zkusím udělat nějaké foto a hodit sem. Ale přívlastek "otloukánek" jí sedí. ;)

pelanj

Příspěvek#664 » pon 13. říj 2014, 10:35

Poradil by mi někdo, kde je mají aktuálně v Praze?

mikymoto

Příspěvek#665 » pon 13. říj 2014, 10:57

Jinak v Zeleným sportu už v pátek webovky hlásily, že Beretty už jsou vyprodané. Celkem k vzteku - už od srpna hlídám stránky.
Nejřív že budou začátkem září, pak že koncem září, pak že v říjnu. No a když dorazí tak sou během týdne pryč, ach jo :?

Dandys

Příspěvek#666 » pon 13. říj 2014, 12:30

Citace ze serveru prodejny v Liberci:
Z avizované dodávky od Zeleného sportu jsme pro Vás vybrali 25 ks pistolí BERETTA 71. K výběru jsme se dostali jako první. Máme ty nejlepší kusy.
Takže tam se asi přesunuly...

Igrlik

Příspěvek#667 » pon 13. říj 2014, 12:39

Milan100 píše:... Používám trochu netradiční záslepky ...

Trestuhodné mrhanie! :evil: Na také malé dierky stačí, keď tú zálepku pretrhneš napoly, a tak jednoducho jednou zalepíš hneď dva priestrely :lol:

Bruno

Příspěvek#668 » pon 13. říj 2014, 15:29

A kam v Liberci ?

Dandys

Příspěvek#669 » pon 13. říj 2014, 15:51

tak kecám, prodejna je ve Stráži nad Nisou (ale server mají zbraneliberec)...

mikymoto

Příspěvek#670 » pon 13. říj 2014, 15:51

http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbrane/komise-dovozy-a-sberatelske/-/beretta-71--vyber

a za ten výběr z pistolí (něco jako výběr z bobulí) je 250,- přirážka :)

Bruno

Příspěvek#671 » pon 13. říj 2014, 16:33

To znám,tam jsem už jednou byl.Dík.

Milan100

Příspěvek#672 » pon 13. říj 2014, 18:13

Igrlik píše:
Milan100 píše:... Používám trochu netradiční záslepky ...

Trestuhodné mrhanie! :evil: Na také malé dierky stačí, keď tú zálepku pretrhneš napoly, a tak jednoducho jednou zalepíš hneď dva priestrely :lol:

Slibuju že se polepším. Střílím i 9L a 9Br ale i na ty stačí přetržená, jen když jsou hodně blízko sebe tak celá je lepší.
Dnes jsem byl nakupovat střelivo a na střelecké záslepky jsem si vzpoměl až teď, doma.

hugofalfar

Příspěvek#673 » pon 13. říj 2014, 19:26

mikymoto píše:Jinak v Zeleným sportu už v pátek webovky hlásily, že Beretty už jsou vyprodané. Celkem k vzteku - už od srpna hlídám stránky.
Nejřív že budou začátkem září, pak že koncem září, pak že v říjnu. No a když dorazí tak sou během týdne pryč, ach jo :?

Já to pořešil tak, že už koncem srpna jsem si to na jejich e-shopu objednal, a pak byl v klidu :mrgreen:
Ale stejně mě překvapilo, jak rychle zmizely. Ve čtvrtek ráno tam měli pěkných pár desítek kusů...

tom38

Příspěvek#674 » pon 13. říj 2014, 20:08

Beretty byly v ZS pryč během dvou dnů. Taky jsem tam byl ve čtvrtek (ve středu jsem si byl pro povolení, ve čtvrtek koupil a v pátek jsem k ní měl techničák :twisted: ) a vybíral z červené bedny na maso :D Upřímně řečeno, když jsem viděl, jak tam jsou naházené, chtělo se mi brečet :mrgreen: Přijel jsem v devět ráno a Martin R. jr. mi říkal, že od rána od sedmi už jich 60 kousků prodali :!: Nakonec jsem vybral jednu na první pohled ve velice pěkném stavu a po rozborce doma, vyčištění a kompletaci musím říct, že jsem vybral dobře ;) Hlaveň je jako nová a povrchovka je hodně slušná. Je rok výroby 1980.

foto05.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mikymoto

Příspěvek#675 » úte 14. říj 2014, 19:31

Krása, zcela nestydatě závidím. V tomto stavu bych ju chtěl taky.
Na hlavní stránce Zeleného sportu se dnes objevila zpráva, že by údajně měli v lednu dovést další várku 500 ks - pokud jim vyjde odhad jako u poslední, tak to bude spíš až v únoru :lol:
Tak si asi budu holt muset zase 1/4 roku počkat.

Zpět na