Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

Bruno

Příspěvek#691 » čtv 16. říj 2014, 16:59

Myslím že value pack znamená - větší balení.Jinak Federály jsem měl.Nejsou špatné,ale jak jsem už napsal Blazery mi šly nejlépe. ;)

hugofalfar

Příspěvek#692 » čtv 16. říj 2014, 17:33

co to znamená vím a cena 700 za 525 ks mi přijde fajn, jen nevím, kde poblíž je koupit :mrgreen:

spider

Příspěvek#693 » sob 18. říj 2014, 16:02

Zdravím,tak jsem si taky pořídil Berretku,
už je to moje druhá,ta první půjde na likvidaci,chtěl jsem si nechat znovu načernit rám
Původní černění mi neodborně sundali v nějaký kyselině a rám je na vyhození.
A to jsem jsem si vyleštil ručně součástky,hlaveň,závěr no prostě měla to být krásná pistole.
Tak teď mám druhou šanci ale už se mi to nechce zas riskovat že mi to zas někdo zničí
snad jen použiji pár součástek z té předchozí.
Chtěl bych se vás zeptat jaké pouzdro zvolit pro skryté nošení,
i když .22LR jsou jen včeličky ale myslím když budou v roji budou pěkně štípat :-)))

Milan100

Příspěvek#694 » sob 18. říj 2014, 20:13

Možností je určitě více, já mám Dastu 204-1 pro Walter PP/PPK a sedí v něm dobře, dalo by se říct že pouzdro je o frťánka větší než pistole. Spokojenost, nebál bych se doporučit. Ale samotného mě zajímá co používají jiní majitelé. Na léto dopručuji ledvinku, nic lepšího jsem zatím nevymyslel. Mám typ který má zip od boku do boku ledvinky a otevírá se zprava. Tedy levou otevírám, pravou dovnitř(z boku) a tak mám hned v ruce rukojeť zbraně. Nelovím něco zvrchu jako u rovného zipu nahoře. A na druhý zásobník taky pouzdro od Dasty, dá se nosit na ledvince i opasku.

Milan100

Příspěvek#695 » sob 18. říj 2014, 20:59

Ještě přání, ať to napodruhé konečně vyjde a dobře slouží.

Kiks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#696 » ned 19. říj 2014, 00:41

Pánové, mám otázečku.
Jak nejlépe odstranit povrchovou rez, případně nově načernit?
Na ostrém světle jsou vidět na povrchu narezlá místečka. Zkoušel jsem rez rozpustit "WéDéčkem", ale bez valného úspěchu.
Koukal jsem, že existují přípravky na domácí brynýr. Našel jsem i postup domácího brynýru za tepla.
Má smysl, se o to pokoušet doma, nebo je lepší to svěřit profesionálům?
Má Berettka byla asi dosti nošená, minimálně je hodně ošoupaná, ale hlaveň a další se zdá být v naprostém pořádku. Tak jsem si říkal, že bych jí zkrásněl.

tom38

Příspěvek#697 » ned 19. říj 2014, 19:00

S tou povrchovou rzí: pokud budeš chtít černit, asi bys nic nezkazil přejet to smirkem o hrubosti 2500, to už je vyloženě leštící věc používající se třeba na leštění forem u vstřikovacích lisů. Já jsem ho zkoušel, když jsem potřeboval něco doleštit taky před černěním a povrch byl jako zrcadlo. Tím bys možná tu rez lehce setřel a dostal jí pryč bez toho, aniž by povrch nějak utrpěl.

Ale je to můj názor, třeba ti tu někdo poradí líp nebo mojí radu vyvrátí ;)

MM

Příspěvek#698 » ned 19. říj 2014, 19:14

Tak ma chlapci mate na svedomi, po sledovani pravidelne pribudajucich prispevkov v tomto vlakne som sa proste neovladol ked som v piatok na jednu narazil v obchode :D. Sice vizualne otlcena, ale inak bez chyby, hlaven v poriadku, vsetko bez voli, asi prilis strielana nebola. Po prvom vycisteni, dni stravenom vo WDcku a druhom vycisteni zvnutra vyzera super. Dufam ze zajtra stihnem vybavit technicak a aspon trochu otestovat. Ciernit sa ju zatial nechystam, akurat zrejme skusim trochu zahladit to otlcenie nejakou brusno / lestiacou pastou.

spider

Příspěvek#699 » ned 19. říj 2014, 20:07

;) MM gratuluji ať slouží
Je to mazlik kterého si hned zamilujes

spider

Příspěvek#700 » ned 19. říj 2014, 20:09

Když se mi to zítra podaří dam vám sem foto
Jak jsem si tenkrát vyhrál se smirkem a leštíci pastou

tom38

Příspěvek#701 » úte 21. říj 2014, 15:03

Dnes jsem byl bertu trochu provětrat, vystřílel jsem přibližně stovku sypaček Lapua. Mířenka ani rychlopalba bez jediného problému při přebití. Přesnost zatím nehodnotím, stranově chodí dobře, výškově na 15 metrů chodí nahoru. Příště budu zkoušet na 25 metrů.

Stejně jako když jdu střílet dlouhou malorážku, nebral jsem si sluchátka a docela jsem byl překvapený, jak mně potom zvonilo v uších :D A to jsem byl na venkovní střelnici.

Bruno

Příspěvek#702 » úte 21. říj 2014, 15:34

Tom38 :
O nastřelení pistolí od výrobců jsem tady psal.Dej vědět až Berettku vyzkoušíš na těch 25 metrů.
Zkus pár ran s oporou. Je možné že by byla nastřelena 25 metrů.Akorát mi to připadá divné,na malorážku,s tak krátkou hlavní.Já teď nemám možnost to vyzkoušet sám.
Určitě dej vědět.

MM

Příspěvek#703 » úte 21. říj 2014, 18:27

Zeleny sport prave hodil na stranky ze maju dalsich 100ks po 2.800,-.

Dandys

Příspěvek#704 » čtv 23. říj 2014, 07:49

Tak včera jsem byl konečně otestovat Bertu na střelnici, vypálil jsem asi 150 ran. Na 25 m mi nesla vpravo (cca 5 cm) nahoru (cca 10 cm). Se standardama a s remingtonama se mi při pevném držení dařilo držet soustřel jakžtakž v jednom místě, s federálama jsem se už asi nedokázal dostatečně soustředit a lítalo mi to po celém terči. Na příště chci ještě vyzkoušet nějaké lapua a winchestry, blazery jsem bohužel už nikde nesehnal (kdyby měl někdo tip na olomoucku nebo ostravsku, kde se ještě dají koupit, dejte vědět). Oba zásobníčky jsem dle instrukcí trošku připiloval, žádný zásek. Těsnění na pružince dostalo na frak, ale jen v okrajových částech (vystřižený kus duše by asi byl ideálnější variantou).
Celkové hodnocení zážitku ze střelby je u mě velice pozitivní, levné střílení, příjemně sedí v ruce, dobře se nosí. Přikládám jednu fotku z mobilu, až nafotím foťákem, dám sem něco lepšího. Teď už se jen naučit trefovat střed terče... :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Milan100

Příspěvek#705 » čtv 23. říj 2014, 20:18

Dandys,
dasta s dvěma poutky bude sedět na boku perfektně. A nevypadá ani moc velké, jaký je to typ?
Mám se sponou a bez úprav velikosti spony se nehezky kývalo. Po úpravě vyhovuje. Ale s těmi dvěma poutky je to bez starostí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na