Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

moony666

Příspěvek#841 » sob 30. kvě 2015, 22:54

jen tak z dlouhé chvíle jsem si doraz z gumového o kroužku vyrobil taky - v sobotu k večeru se zpravidla nudím nyní tam mám o kroužek a podložku pod pružinou. Uvidíme ...

bartur

Příspěvek#842 » sob 6. čer 2015, 09:37

Zdravím Beretty,včera jsem byl provětrat 22,tak 250nábojú,a žádný zádrhel.Nejlépe dopadly Aquila-super extra,zda se že jsou přesné,a příjemná střelba.Taky SB-standart,fakt dobré.Taky jsem měl NIKE,ty už jsem měl rozhozené,možná taky moje ruka.Něco taky prskaly sem,tam.Na 15m,celkem z těchto nábojů SB jako dobra volba.Celkově,ale tahle pistolka je opravdu mazel.Zkoumal jsem taky,doraz závěru na duralový rám,přes zvetšeni optikou,není fakt vidět žádný oklep.V téhle ráži,to asi je fakt vychytané.

Bruno

Příspěvek#843 » sob 6. čer 2015, 10:00

Já byl včera také na střelnici.Měl jsem sebou pětasedmu a Berettku.Z Berettky jsem nejdřív střílel náboje Geco.Měl jsem ještě nějaké doma.Tak k těm nábojům chci říct toto.Mě teda fungují v pistolce bezchybně.Tím myslím žádný zádrhel,jak tady někdo psal,že mu nepřebíjí.Ale horší to je s nástřelem.Měl jsem s nimi větší rozptyl než s náboji SB.Dovolím si říct,že to nebylo rukama.Střídal jsem je.Na 15 metrů mezinárodní terč, vše v černém SB střed-hnízdečko kolem středu,Geca po celém černém obvodu.Tohle jsem napsal z důvodu,že aspoň u nás zdražíli Geca o korunu.Z 1,40 na 2,40 kč za kus.Kvalita tomu vůbec neodpovídá!!!
Nechci nikomu vnucovat svůj názor,ale ať si ty Geca strčí do prd.le - i za původní cenu 1.40kč.

bartur

Příspěvek#844 » sob 6. čer 2015, 10:14

Možná blbý dotaz,kdo ty GECA vyrábí? Já myslím že ty SB jsou dostačující.

Bruno

Příspěvek#845 » sob 6. čer 2015, 11:12

Němci.

moony666

Příspěvek#846 » sob 6. čer 2015, 21:28

Já s Gecama v červený krabce po 50ks žádný problém - vystříleno minimálně 200ks. Teď mám Remingtony Thunderbolt a žádná sláva - větší rozptyl, ale hlavně fluše to nespálený prach do ksichtu - tak jedna z 50 to udělá, u ústí občas 10cm plamen. Až je vystřílím, zkusím něco jinýho.

bartur

Příspěvek#847 » ned 7. čer 2015, 11:42

Minule jsem střílel,TOPSHOT-COMPETITION,udajně to jsou CCI.Jsou super,byly v PLUMLOVE za 1,60.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Pupak

Příspěvek#848 » ned 7. čer 2015, 12:15

Koukám, že to prskání není nectnost jen mých archivních SB Club. Včera jsme to taky řešili, prská to spíš po rukách, ale samozřejmě něco může doletět i do ksichtu a tudíž není dobrej nápad s berettkou střílet bez brejlí. Vzhledem k dynamickýmu závěru to může bejt otázka síly pružiny a náboje, zřejmě otvírá a vyhazuje moc brzy, kdy ještě nestihlo všechno vyhořet. Stříleli jsme venku mimo box a docela mě překvapuje, jak daleko berettka vyhazuje hilzny, fakt pěkně to lítá. Jinak jak už jsem psal, je dobrý třeba po krabičce šáhnout dovnitř hadrem a otřít skluzavku a okraj komory od mazání ze střel, jak se to prasí a má čím dál větší tendenci závadit.

Dle doporučení jsem tam dal dva o-kroužky 12x8, Těsnění Nývlt "k vřetenu těla vršku 3/8", 5 ks za pětku v Hornbachu. Po cca 80 ranách je jeden kroužek netknutej a druhej už zmatnělej, takže se opět žvejká a nejspíš dlouho nevydrží.

Aby to nevypadalo že si jen stěžuju, má to svý mouchy, ale jinak jsem s pistolkou spokojenej, za ty prachy báječná hračka.

Har.Megido

Příspěvek#849 » ned 7. čer 2015, 23:02

Ona má Beretta dynamický závěr?

hugofalfar

Příspěvek#850 » pon 8. čer 2015, 06:54

a jaký jiný by měla mít samonabíjecí malorážka?

Walt

Příspěvek#851 » pon 8. čer 2015, 07:37

starsi S&B REX mi prskaly do obliceje i v P22 a v M4 s adapterem

bartur

Příspěvek#852 » pon 8. čer 2015, 11:20

Já myslím,že už samotný ten náboj 22 to dělává,záleží jak je starý si myslím.Takové ty uloženky,co člověk šetři,když jich sežene víc za dobrou cenu.
Jinak levné střílení,neřešme to.

Bruno

Příspěvek#853 » pon 8. čer 2015, 11:35

Jeden podstatný důvod *prskání* je ten,že jak Beretta tak Margolína nemají krytou hlaveň závěrem.

Bruno

Příspěvek#854 » pon 8. čer 2015, 11:35

Jeden podstatný důvod *prskání* je ten,že jak Beretta tak Margolína nemají krytou hlaveň závěrem.

Bruno

Příspěvek#855 » pon 8. čer 2015, 11:38

Zase se mi příspěvek objevil dvakrát.

Zpět na