Zkušenosti s nábojema z LIMIT.cz

franta599

Příspěvek#316 » stř 21. led 2015, 13:12

tak kolega je naladoval naprosto bez problemu a tak jsem bádal dál čim to muže byt a zjistil jsem že hlizna po vystřeleni takove to nabojnice do komory dat jde v pohode tudiž bude problem v nabehu do vyvrtu hlavně tam se to bude šprajcovat ale to už je vytahovači šumák nejspiš moc širkoá kule že šiřka dosahne až k dražkování a tim se do nej zasekne

sided
moderátor

Příspěvek#317 » stř 21. led 2015, 13:20

Nábojnice se po výstřelu přetvaruje podle komory, jestli měla před výstřelem nějakou deformaci tak po něm už ji mít nebude.

mikky

Příspěvek#318 » stř 21. led 2015, 13:34

nedávno jsem testoval na Alfě Defender 9L Limity tovární a přebíjený. Továrním se do komory moc nechtělo, asi v 1/3 případů se nedovřel závěr a musel jsem ho dorazit. Jednou dorazit nešel. Přebíjené v pohodě, dokonce subjektivně přesnější, ale dělaly větší bordel a přišlo mi, že dost prskají (jiskří). Vystřeleno jen pár kusů na nějaký seriózní hodnocení...

marinakus

Příspěvek#319 » stř 21. led 2015, 13:46

Glock je podle mých zkušeností skutečně na Limity 9L mlsnější než CZ75, ta moje je žere naprosto bez problémů. V mém případě konkrétně G19 - občasné problémy s přebitím náboje.

paulus.u

Příspěvek#320 » stř 21. led 2015, 14:15

vysypal jsem z Glocka 2161ks továrních limitů, nějaké CuZn10 nějaké 30 a bez jediné závady....

mikky

Příspěvek#321 » stř 21. led 2015, 15:27

mikky píše:nedávno jsem testoval na Alfě Defender 9L...

Bylo by fér dodat, že zbraň je prakticky nová, tedy ještě nezaběhnutá. Se mnou má nastříleno okolo 500. Kolik měla před tím nevim (je z komise), ale v době nákupu vypadala, jak kdyby jí před týdnem někdo vybalil z krabice, můj odhad je <100.

franta599

Příspěvek#322 » stř 21. led 2015, 22:43

tak dneska jsem udelal trochu drastičtější ale konečne zjištení nabojnice je opravdu dole (cca 1.5 mm nad zlabkem nafouknuta a zasekava se tam udelal jsem to tak že jsem nabojnici počmaral fixem černym vrazil do komory a kombinačkama jsem s ni lehce otočil aby se odřelo misto ktere je zaseknute a šup mám to černé na zlatém no co už daň za levné střelivo jenom se bojim aby mi to časem nezlikvidovalo vytahovač G je hold mlsnej

franta599

Příspěvek#323 » čtv 22. led 2015, 12:13

Dneska jsem si prekontroloval naboje do komory a ejhle vic jak 1/4 nejde zasunout do konce. Serie S311 a na jednom nejmenovanem foru s glockem psali že tahle serie roztrhla už dve zbrane (v jeden den) 20.1.2015 :roll: myslim si že limity opustim pokud tyhle moje zbran prežije uprime premyslim jestli to vubec vystrilim :shock: nebo prodam na mene penez odvažnejšim lidem :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mikky

Příspěvek#324 » čtv 22. led 2015, 13:35

Jak může samotná 9L roztrhnout zbraň, kór Glocka, pokud samotná zbraň nemá žádnou vadu? Vždyť tolik prachu se do tý nábojnice snad nevejde... ?

Marwinus

Příspěvek#325 » čtv 22. led 2015, 14:20

Tak nevim. Limitama mam nastrileno neco kolem tisice ran a zadnej problem. Oproti SB vic kouri a spini, ale to ja asi tak vse. S alsama jeden problem, kdy se vystrelena nabojnice sekla. To vsak mohlo byt rukama strelce, ktery strilel prvne a nedrzel poradne. Nedavno jsem dostal darem baleni neznacenych a ty se sekali. Netusim co to bylo zac, zeptam se. Ale znovu rikam - za sebe s limitama zadnej problem. Zbran HK USP Comp.

Rough boy

Příspěvek#326 » čtv 22. led 2015, 18:36

mikky píše:Jak může samotná 9L roztrhnout zbraň, kór Glocka, pokud samotná zbraň nemá žádnou vadu? Vždyť tolik prachu se do tý nábojnice snad nevejde... ?

Mám pocit, že se mluvilo právě o málu prachu, kdy chytne všechen naráz a neodhoří postupně, jako u správné navážky.

marinakus

Příspěvek#327 » čtv 22. led 2015, 20:10

Není tady nějaký balistik k odbornému vyjádření?

Pupak

Příspěvek#328 » čtv 22. led 2015, 22:26

Řekl bych, že na to stačí nábojnice roztržená u dna a z toho vyplývající tlak v těle, kde s ním tak nějak nikdo nepočítal. Ocelový tělo to ještě nějak ustálo, plast se rozletěl na kusy. Už je těch veselejch příhod s Limitem na můj vkus až dost.

franta599

Příspěvek#329 » čtv 22. led 2015, 23:20

no pro me to byla posledni kapka dal jsem si tu praci a prebral 300 naboju a z toho 92 nafouknutych jdu to zitra zreklamovat a pokud mi to uznaji (predpokladam žejo nejdou vubec dat do komory) tak si rovnou koupim tovarni a limit u me uplne zkončil

Pupak

Příspěvek#330 » čtv 22. led 2015, 23:43

Osobně mám dobrý zkušenosti s Alsa Pro, na fórech čtu a od lidí slyším v zásadě to samý. Zatím se mi nestalo, že by mi Glock nějakou nesežral - při střílení, do komory je pasovat nezkouším. Stojej stejně jako Limit.

Zpět na