GUNSBOOK
Co jinam nepatří...
- sokar
Příspěvek#16 » stř 16. dub 2025, 21:14
Vlastně strašně prázdný...... Tak pokud nejsi v žádný skupině tak je logicky zeď prázdná. Pokud si neklikneš nějakou skupinu tak se nezobrazí nic. Nepersonalizuje se a nenabízí se žádný skupiny. K dnešku 133 skupin, 118 stránek,600 videí, 8200 fotek, 27000 komentářů, 4430 uživatelů, denně stabilně 3000+ přihlášení což tady bylo před 4 lety., denně mezi 40-50 novými příspěvky. Denně tisíce zpráv přes vnitřní chat. Aplikace do Ios i Androidu, čeština, sem tam bug a nedodělek, ale to tak prostě je, ladí se to za pochodu. Největší pain sociální sítě je neaktivita uživatelů. Většina jen prohlíží, ale nepíše. Pár lidí mi říkalo, že nepíšou, protože nechcou dostat čočku jak na FB, kde se stačí zeptat na úplnej bazál a toxic army ti dá sodu. To tady zatím nemáme, i když reporty a nahlašování příspěvků už řešíme taky. Je tam marketplace 500+ inzerátů a vše co se banuje na FB se tady neřeší. Nezavděčíme se všem, ale aspoň něco děláme. Zakládat další forum nepřipadalo v úvahu. Nemyslím, že je to strašně prázdný i když chápu, že někteří by si neúspěch přáli. Když to nepojede nebo umře, nemůže nikdo říkat, že nebylo kam z FB přejít.... Já na ZK chodím roky už ze zvyku každej večer kouknu co se kde řeší a hotovo.Tak prostě stačí přidat další záložku na gunsbook a vybrat si informace.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#18 » čtv 17. dub 2025, 06:04
Jsem přihlášený do skupin, které mě zajímají a to, co jsem napsal, je můj subjektivní názor. To, co jsem tam hledal, jsem tam nenašel, protože evidentně facebook není pro všechny toxický.
A jestli si myslíte, že vám přeji neúspěch, tak nikoliv. Nemám čas investovat emoce do cizích projektů.
Tohle fórum má hodně problémů, počínaje tím, že nikomu nepatří, ale alespoň něco se tady děje.
Na WA skupinách mám kontakt na desítky střelců, z nichž u vás vím jen o jednom. Firmy i spolky, které pořádají kurzy a které mě zajímají, u vás nejsou a zůstávají na starém dobrém toxickém facebooku, kde jim ale evidentně nikdo nic nemaže, nebo jen nemají čas duplikovat příspěvky mezi více sociálních sítí - logicky jsou přítomni tam, kde mají největší dosah.
A jestli si myslíte, že vám přeji neúspěch, tak nikoliv. Nemám čas investovat emoce do cizích projektů.
Tohle fórum má hodně problémů, počínaje tím, že nikomu nepatří, ale alespoň něco se tady děje.
Na WA skupinách mám kontakt na desítky střelců, z nichž u vás vím jen o jednom. Firmy i spolky, které pořádají kurzy a které mě zajímají, u vás nejsou a zůstávají na starém dobrém toxickém facebooku, kde jim ale evidentně nikdo nic nemaže, nebo jen nemají čas duplikovat příspěvky mezi více sociálních sítí - logicky jsou přítomni tam, kde mají největší dosah.
- Střelec
Příspěvek#20 » čtv 17. dub 2025, 08:28
Toto fórum mrtvé není, to píšu jako pamětník a uživatel fóra na Gunshop a Střelectví v jejich nejlepších časech.
K tématu GB, nevím, zda je problém u mě v nastavení, ale v android aplikaci není zobrazení přehledné, zbytečně velký text apod. Porovnávám s FB. To se snad ale časem vychytá.
K tématu GB, nevím, zda je problém u mě v nastavení, ale v android aplikaci není zobrazení přehledné, zbytečně velký text apod. Porovnávám s FB. To se snad ale časem vychytá.
- Héfaistos
Příspěvek#21 » čtv 17. dub 2025, 08:29
2 Sedmej - V adminovi. Nevím, kdo platí poplatky za hosting a doménu, ale až to jednou někdo platit přestane, bude to tu mrtvé doslovně.
Ohledně GB - zkusil jsem se tam podívat, ale bez přihlášení nevidím vůbec nic, jen mě to cpe hned přihlášení nebo založení účtu. Stejně otravné (možná i víc) jako u FB.
Ohledně GB - zkusil jsem se tam podívat, ale bez přihlášení nevidím vůbec nic, jen mě to cpe hned přihlášení nebo založení účtu. Stejně otravné (možná i víc) jako u FB.
- Mac.42
Příspěvek#25 » čtv 17. dub 2025, 09:59
Héfaistos píše:2 Sedmej - V adminovi. Nevím, kdo platí poplatky za hosting a doménu, ale až to jednou někdo platit přestane, bude to tu mrtvé doslovně.
admin tu neni aktivní 15 let, DF to nijak nevadilo, jen bylo vždy komplikované opravit web (zejména aktualizace přípravy na ZP, která sem většinu lidí přilákala), ale nakonec se podařilo... bude to stejné
- Gimpel
Příspěvek#28 » čtv 17. dub 2025, 13:40
S. BINÁRNÍM - NAŠÍM CTĚNÝM VELITELŮM
Sám z věcí typu dovolenky, mazání a zamykání vláken mám srandu jen. (Tedy žádný to pokus o vydírání, vyhrožování etc)
Většina kolegů však má na uvedené, pro fórum destruktivní fenomény názor jiný - je toto odrazuje od aktivní tvorby. Teď ještě risiko, že někteří přeběhnou jinam.
Že stran intensity aktivního provozu, nám jdou stránky poněkud ke dnu, vidíme přeci všichni a věřím, že takto to nechcáme.
Pokud i další vlákna zamknete, smažete - ortel podepiss-ete Vy.
- ZACHOVEJME si toto FÓRUM ŽIVÉ -
P. S. : dva týdny protekční dovolenky bych neodmítl.

(vím, teď si to nemůžeme dovoliti
)

Sám z věcí typu dovolenky, mazání a zamykání vláken mám srandu jen. (Tedy žádný to pokus o vydírání, vyhrožování etc)
Většina kolegů však má na uvedené, pro fórum destruktivní fenomény názor jiný - je toto odrazuje od aktivní tvorby. Teď ještě risiko, že někteří přeběhnou jinam.
Že stran intensity aktivního provozu, nám jdou stránky poněkud ke dnu, vidíme přeci všichni a věřím, že takto to nechcáme.
Pokud i další vlákna zamknete, smažete - ortel podepiss-ete Vy.

P. S. : dva týdny protekční dovolenky bych neodmítl.

(vím, teď si to nemůžeme dovoliti

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX