Koupě doplňků zbraní mimo ČR, jaké jsou zkušenosti?

Co jinam nepatří...
Quirinus

Příspěvek#16 » stř 8. dub 2015, 18:57

Nemáte někdo tip na eshop, co mi do ČR zašle spoušťák Timney?

bigbejcek

Příspěvek#17 » stř 8. dub 2015, 19:48

smates píše:Tak to bych mel postu drazsi nez zbozi,to na to kaslu.Ebay mam prolezli vetsinou co chci je z USA a 99% jich neposila mimo USA.

Na takové používám shipito.com (virtuální adresa v USA). Na drobnosti super ale zdá se mi že o hodně podražilo poštovné. I tak se mi to rentuje.

Farock

Příspěvek#18 » stř 8. dub 2015, 21:40

Já osobně to nezkoušel jestli někdo ano může dát recenze.
http://www.cz-ebay.cz/nase-sluzby.htm

smates

Příspěvek#19 » čtv 9. dub 2015, 07:02

Koukam na to shipito.com a jedina pouzitelna posta je ten Airmail Economy za 9dolaru ostatni je silene drahy.Ale je to bez cisla a pojisteni.Je to spolehlive?Za jak dlouho to pres to prijde?

bigbejcek

Příspěvek#20 » čtv 9. dub 2015, 08:04

Z 20 zásilek se mi neztratila ani jedna.
Normální USPS pošta, cca něco kolem 20 dnů. Záleží jak dlouho to zdržují celníci.
Je rozdíl v poštovném mezi sklady. Například v Torrance to vychází o něco méně než z Mindenu.

Blacky

Příspěvek#21 » pon 20. dub 2015, 11:39

Ahojky, má někdo zkušenost s zásilkama z Itálie? Konkrétně bych chtěl náhradní zásobník, pouzdro, pásek, a pár drobností k Tanfogliu. V ČR už žádný distributor není (i když Spektre je pořád uveden na webu T), tak bych si to nechal poslat rovnou. Platba není problém, spíš, jak to bude s clem atd? Je to v EU, tak by nemusel být problém ne? Nikdy sem to nedělal, tak nevím na co si dát pozor. Hlavně ten zásobník, jestli se dá prostě poslat poštou.

sided
moderátor

Příspěvek#22 » pon 20. dub 2015, 15:30

Jestli to pošlou tak už žádný problémy nenásledujou. "Teda kromě těch běžných Českou poštou :)

Zpět na