Strhávání

Co jinam nepatří...
johnnyjak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » stř 13. srp 2014, 16:14

Na střelnici je pak vhodné zamíchat mezi ostré náboje i sušilky. Někdo tvrdí, že je nejlepší náhodné pořadí, podle jiných funguje nejlépe střídání ostrá, cvičná. Podle mě fungují oba způsoby.
Samotné sušení doma mi pomohlo jen částečně, tohle cvičení odnaučuje podvědomému strhávání v důsledku "strachu" z výstřelu.

Shras

Příspěvek#32 » stř 13. srp 2014, 18:25

Diky ... ten navod si budu muset vytisknou.

Matt007

Příspěvek#33 » stř 13. srp 2014, 20:09

Sušilky mezi ostré míchám na střelnici taky a je to dobrá metoda. Hned vidím kam to strhnu. Nestřídám je nějak pravidelně. Zamíchám je mezi ostatní náboje co si připravím a aniž bych na ně koukal, tak páskuju zásobník.

czmajka

Příspěvek#34 » čtv 14. srp 2014, 06:37

Děkuji všem za rady a návody. Doufám, že mi to pomůže .

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » čtv 14. srp 2014, 07:33

Taky na střelnici občas namíchám. Ale ksakru pak se mi tam nějako ztrácejí:-D

ianraider

Příspěvek#36 » čtv 14. srp 2014, 11:25

Za jednu z nejúčinějších metod nácviku je trénik se zkušeným střelcem.Vidí víc než jste schopni vnímat,okamžitě je schopen eliminovaz vaše vchyby (špatný úchop,postoj,spouštění.....) Je chopný předvést a ukázat jak se vše má správně dělat,případně odstranit vaše nedostaky a tím zamezit k chybným návykům. Z vlastní zkušenosti dlouholetého trenéra vím,jak snadno a rychle je člověk schopný se naučit zlozvyk,a jak je náročné - především časově toto negativum odstranit.

Shras

Příspěvek#37 » čtv 14. srp 2014, 11:48

Nojo ale kde vzit a nekrast? :-)

Jan Jeni

Příspěvek#38 » čtv 14. srp 2014, 18:40

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zkušených vždy když střílím z čehokoliv at Glocka,makarova ,revolveru 44 vždy mi to litá v pravo mírně dolů nevím proč kde dělám chybu ještě bych chtěl podotknout že jsem levák ,a mám vodící oko pravé ???Díky za jaký koliv názor ! :oops:

Návštěvník

Příspěvek#39 » čtv 14. srp 2014, 18:47

Lehke strzeni, nebo pozice prstu na spousti (prstu moc nebo malo, mame prsty ruzne dlouhe a v krajnich pripadech je "posledni clanek" dogma).

Nejlepe ten trener, vyjde to se zapocitanim ceny streliva nejlevneji.

Jan Jeni

Příspěvek#40 » čtv 14. srp 2014, 18:59

díkec příteli :)

Matt007

Příspěvek#41 » čtv 14. srp 2014, 19:15

to Jan Jeni: kamaráde, tak to máme naprosto společný. Lítá mi to také mírně vpravo dolů a jsem levák s pravým řídícím okem :D Mimochodem vlasním jak Glock tak Makarov :mrgreen: Musím taky dost trénovat. Někdy trefím, někdy strhnu. Prostě to chce střílet, soustředit se a pilovat.

Jan Jeni

Příspěvek#42 » čtv 14. srp 2014, 19:22

trošku mě to uklidnilo že nejsem sám křížák budu muset trénovat s dlouhou zbraní nemám problém ,ale krátká je katastrofa to zhruba od 15m-25m :(

Mobster

Příspěvek#43 » pát 15. srp 2014, 07:20

Taky jsem si myslel, že jsem jediný, komu to lítá vpravo dolů. Každopádně jeden správce na střelnici mi řekl, že jediný problém je v rychlosti a (ne)plynulosti mačkání spouště.

czmajka

Příspěvek#44 » pát 15. srp 2014, 07:26

Já jsem rádobypravačka a vodící oko mám levé. Takže taky do kříže . Dnes jdeme na střelnici, tak jsem zvědavá jak to půjde.

Azar

Příspěvek#45 » pát 15. srp 2014, 08:14

Pro strhávání a spoustění jsem dostal celkeme dobrou ranu - při sušení šoupněte dovnitř plastak at si zbytečně neodjebavate uderník na konec hlavně dejte patronu nebo naboj (idealně školák) a spustejte a dokud bude z konce padat dělate něco spatně

Zpět na