Pistole/revolver pro začátečníka – co si koupit?

Co jinam nepatří...
seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#661 » úte 5. srp 2014, 21:33

Kluci to sou rady, tak sem si to zkusil a hele na co sem prisel, pokud si udelam to kolecko na prave ruce, pak mam ridici leve oko, pokud si udelam kolecko na leve ruce, pak mam ridici oko na strane prave....
Hele doporučuji toto téma již neprodlužovat, já si určím co je lepší, pokud budu mít obě v pohodě, pak si rád zastřílím obouruč :)
Raději bych věděl jestli by tu někdo kdo prošel losíkovejma drilama mi něco neukázal.
Tonda

Chip

Příspěvek#662 » úte 5. srp 2014, 22:09

Jen pokud jde o zavody. Zahozeni pistole je pi... Protoze pad zbrane v situaci je hodnocen jakozto okamzite DQ a je,jedno zda je to nedbalost, nebo umysl. Jedine kdyby to byla procedura a to Jsem za deset let a mozna 500 absolvovanych zavodu, od klubovek po mistrovství Evropy, nezazil. :-) Pokud jde o ulozeni zbrane. Pocitej se mnou. Zastavit, vyndat zsobnik,vybit, ukazat rozhodčímu, ulozit do pouzdra. Kdyz to srovnam s prebitim, ktere se da zvladnout v pohybu za vterinu , prijde mi to kapku pomale a neohrabane, nehlede na to, ze je to v rozporu s pravidly.. Ale proti gustu...

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#663 » úte 5. srp 2014, 22:18

Ještě jsem na žádném závodě nebyl, ZP mám od minulé středy, novou zbraň jsem dal registrovat včera.
Chci s ní chodit na tyto závody a rád bych nějakého člověka, co se mi nebude smát jako začátečníkovi a poradí a ne zrovna hovadinu.

Chip

Příspěvek#664 » úte 5. srp 2014, 22:52

Trosku potrenuj a rad ti na zavodech poradim co a jak. Jsem na nejakem skoro kazdy vikend, takze nejake datum urcite domluvime. Az budes chtit jet, klidne napis na mail. Manolevm@seznam.cz

franta599

Příspěvek#665 » ned 24. srp 2014, 12:44

(nebo alespon nejlepsi kompromis) na nošení / los 9mm
Muj osobni vyber zatim GP k100 dynamic/x-trim nebo cz p-09 hlavně "plastaka"
taky aby to sežralo všechno (jak origo tak přebijený) a aby se to kuli každe nečistotě nešprajcovalo k tomu se nabizi treba Glock ale ten mi hrozne odrazuje vzhledem sice se mi z nej bezvadne strili ale asi to neni moje krevni skupina už celkem dlouho se houpu mezi temato zbranema a pokaždy když se k nejake přiklonim tak si rikam ale ta druha ma zase tohle atp atp... nakonec to dopadne stejne že si k te prvni koupim za nejak cas i tu druhou možna :|

Azar

Příspěvek#666 » ned 24. srp 2014, 14:24

pokud univerzál tak glock je to proste lopata + nejvic prislušenstvi

pajapety

Příspěvek#667 » ned 24. srp 2014, 20:21

Pred pul rokem jsem mel stejny problem. Chtel jsem zbran na obcasne noseni a zaroven na obcasny los. Glock se mi rozumove jevil jako jeden z nejlepsich, ale ten jeho vzhled jsem nejak nemohl prekousnout... Nakonec jsem se sebezaprenim koupil novou G26gen4. Na noseni je to celkem v pohode a kdyz se cloveku alespon trochu zadari, tak s ni na losu prestrili hoodne stelcu s "velkyma" pistolema... A na to, ze je hnusnej uz jsem si taky trochu zvyknul. Na druhou stranu: Mam ho 8 mesicu, vystrileno x tisic ran, cistil jsem ho jen jednou nekdy v dubnu a zatim funguje... :)

lanasxxx

Příspěvek#668 » ned 24. srp 2014, 20:39

Ty jsi borec,cistit zbran jen jednou po tisici vystrelech

franta599

Příspěvek#669 » ned 24. srp 2014, 21:52

Male zbrane pro me nejsou jsem trochu vetsi 2metry výška packa jak lopata p-07 se mi nevešel maliček vubec

Návštěvník

Příspěvek#670 » ned 24. srp 2014, 22:57

franta599: Steyry, Walthery, Caracal, HK modely, MP9, XDm... Na výběr máš hodně.

Azar

Příspěvek#671 » ned 24. srp 2014, 23:00

to je plno možností ale proste pokud chce co nejuniverzálnější díky dostupnosti příslušenství stejně skončí u glocka - a to já preferuju HK

Int1m1thy

Příspěvek#672 » ned 24. srp 2014, 23:07

franta599 a co smith&wesson M&P9 ?

Milan100

Příspěvek#673 » pon 25. srp 2014, 05:20

Nemáte někdo zkušenosti s Viking MP 446. Nechce se mi zakládat nové vlákno a sem by to mohlo patřit. Na hunting-shopu je jedna za 4000kč. Moc jsem toho o ní nenašel jen nějaká videa na you tube jak s ní střílí profík, moc pěkný ale to asi nebude obyčejný kus náhodně vybraný a bez ladění. Jinak taky plasťák.

franta599

Příspěvek#674 » pon 25. srp 2014, 08:21

no a jeste potřebuju nejlepe oboustrane ovladaní (jsem levák) minimalne pojistku a zásobníku akorad si rikam jestli nakonec nezkončim u toho glocka vubec se mi nelibi vzhledove ale uplne totalne ale na druhou stranu se znej strili pro me božsky ... a ted co delat...

fixfokus

Příspěvek#675 » pon 25. srp 2014, 08:52

Jestli se ti z Glocka střílí "božsky", nekoumej nad ničím a kup si ho. Na vzhled si zvykneš, není to módní doplněk...

Zpět na