Perkusní derringer Great Gun

Black Powder a vše co k tomu patří

Jan Jeni

Příspěvek#256 » čtv 31. led 2013, 09:53

Ahoj všem ,prosím vás přátelé máte někdo zkušenosti z touto čistící sadou .Myslíte že by se hodila pro derringer cal.45? :ugeek:

http://www.e-strelec.cz/p186-cistici-sa ... r--45.html

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#257 » čtv 31. led 2013, 10:51

Myslím si, že není vhodná. Jelikož se jedná o předovku, budeš s jakýmkoliv kartáčkem zacházet přesně tak, jak se nemá. Tedy změníš směr tahu dřív, než kartáček ospustí hlaven (protož jinak to ani nejde). To oláme chlupy jakémukoliv kartáčku, ve finále i umělohmotnému.
Takže bych koupil normální, motaný, levný umělohmotný a k tomu pak ideálně tyčku a trn Obrázek pomocí kterého pak dostaneš hadřík - patch tam i zpět...

peggy
moderátor

Příspěvek#258 » čtv 31. led 2013, 13:32

Přesně ! Má pravdu, předsedo!

Patrik
moderátor

Příspěvek#259 » čtv 31. led 2013, 23:03

A v tom nejlepším případě při správně zvoleném průměru kartáče jej ani nevytáhneš ven. (jednoduše)

Jan Jeni

Příspěvek#260 » čtv 7. úno 2013, 18:06

Ahoj včera jsem byl poprvé provětrat Derringra na střelnici a musím uznat že jse mi to líbilo. Zbran neměla ani jedno selhání .Měl jsem sebou zkušeného průvodce (Aryho )a tumu děkuji !!!!Nechtěl jsem původně sluchádka ,ale po dvou výstřelech jsem byl rád že mi je Artyflex vzal :roll: asi bych byl dnes hluchý :mrgreen: !!!!!Z mířením zatím nic moc trefil jsem se jen jednou do středu na 5 metrů :oops: jinak to šlo do ruky na krk a na břicho kope potvůrka :roll: a nemám to vruce ještě budu muset trénovat!!!!Ukázal jsem derriho jednomu pánovi co k nám jezdí dělat nějakou práci a říkal po osahání že dnes objedná si taky jeden kousek z delšíma laufama asi 6palců by chtěl ! :) asi začnu dělat GG reklamu !!!!!!!!!

Jan Jeni

Příspěvek#261 » čtv 7. úno 2013, 19:31

Dva střelci cca hodka +INSTRUKTÁŽ
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Patrik
moderátor

Příspěvek#262 » čtv 7. úno 2013, 19:33

No vidíš, nic to není. Teď už jen zdokonalovat techniku míření.

Artifex

Příspěvek#263 » pát 8. úno 2013, 16:29

Tak, a před další střelbou ještě natrénovat pravopis!

Jan Jeni

Příspěvek#264 » pát 8. úno 2013, 20:21

To se hnedka pozná učitel :lol: čištění jsem už koupil vzor 58 :mrgreen:

Artifex

Příspěvek#265 » sob 9. úno 2013, 22:04

Jo, koudelníček je koudelníček... Jen doporučím sehnat bužírku, nahřát a stáhnout na ty železné tyčky aby se nepoškodilo ústí.
Obrázek

josef38

Příspěvek#266 » pon 11. úno 2013, 17:35

Ahoj přátelé derringeru!
Dovoluji se zařadit mezi vás zkušené. Jsem zatím ale nováček v této kategorii, leč GG .45/ 3,5" už mám doma a zatím prožíváme jen hezké líbánky! Můj GG je ještě neposkvrněněj, dnes jsem byl do něj koupit papání a připravuji se na první odzkoušení. Zatím jsem koupil vše v obchodě a dost mně překvapila třeba cena ucpávek. ( 50 ks = 402,46 Kč !! ) Později je budu pochopitelně vysekávat sám!
No příště budu s nákupem obezřetnější! Co se týče prachu, dostal jsem VECTAN PNF1. Doufám, že má stejné vlastnosti, jako VESUFIT LC a množství plnění bude stejné?
Jestli se ptám na některé věci, které jsou pro vás samozřejmostí, tak mějte prosím se mnou strpení! Děkuji. Josef. :-)

peggy
moderátor

Příspěvek#267 » pon 11. úno 2013, 17:49

:o Ty ucpávky musí být pozlacené - to bych jim tam nechal!
Vectan úplně stejný jako Vesuvit nebude, ale odlišnost nebude zásadní, problém by neměl nastat. Pro přesné srovnání nemám informace, asi mě někdo doplní.

josef38

Příspěvek#268 » pon 11. úno 2013, 17:54

peggy, děkuji za odpověď. Byl jsem tak natěšenej, že jsem si jednotlivé ceny prohlížel až ve vlaku. Napoprvé jim to ale promíjím! :-) J.

Hungry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#269 » pon 11. úno 2013, 18:17

Kdyby to byly ucpávky pro .72 Kodiak sekané z náhradní filců, tak bych tu cenu ještě pochopil... Ale je to mazec!

Jan Jeni

Příspěvek#270 » pon 11. úno 2013, 18:26

Ahoj myslím si že ucpávky jsou předražené jako blázen ,kup ogivální střely a ušetříš za zbytečné ucpávky :) Ogiválky se doráží přímo na prach.Jinak jsme na tom stejně by ljsem střílet jenom jednou a to čištění je mazec !!!!!Od kud jsi josef38?

Zpět na