Pouzdro na vnitřní nošení
- paza
Příspěvek#496 » pon 20. čer 2016, 18:47
DPH ano.
pod 22€ (cca 25 USD) .....nic
22 až 150 €................ DPH 21%
nad 150 € (cca 170 USD)..DPH 21%, clo 15%
Ale pokud jde o vnitřní pouzdro, tak já mám Foxx, je perfektní, bezpečnost vynikající, protože přes tu silnou kůži ani přes kydex není šance se ke spoušti dostat natož ji stisknout. Kůže se krásně přizpůsobí tělu a je na těle fakt příjemná, to si u kydexu na těle nedovedu představit, prostě kůže je kůže. Po nějaké době nošení člověk začne pochybovat zda tu zbraň vůbec má a nutí to si to pohmatem kontrolovat...
pod 22€ (cca 25 USD) .....nic
22 až 150 €................ DPH 21%
nad 150 € (cca 170 USD)..DPH 21%, clo 15%
Ale pokud jde o vnitřní pouzdro, tak já mám Foxx, je perfektní, bezpečnost vynikající, protože přes tu silnou kůži ani přes kydex není šance se ke spoušti dostat natož ji stisknout. Kůže se krásně přizpůsobí tělu a je na těle fakt příjemná, to si u kydexu na těle nedovedu představit, prostě kůže je kůže. Po nějaké době nošení člověk začne pochybovat zda tu zbraň vůbec má a nutí to si to pohmatem kontrolovat...
- Marcurba
Příspěvek#497 » pon 20. čer 2016, 22:00
Jeste bych dodal,ze do finalni ceny se zapocitava i cena dopravy...takze z alienu do shipito a z shipito k vam domu...a to uz bude zase nejakych 30 dolacu...minimalne, proste nas tady oskubou uplne za vsechno...dan z pridane hodnoty statu,ktery jedinou pridanou hodnotu pridal tim,ze vybral tu dan...proste bordel...
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#499 » úte 21. čer 2016, 07:55
To AldaJ:To se tvrdilo o spoustě pouzder, v nichž pak zbraň vystřelila...
Na Alien jsem se podíval zběžně a kvalita mi přijde podprůměrná(viz. videa na Youtube), provedení nešťastné... Tedy pro mě, nepotřebuji kvůli kousku železa mít náplast přes půl těla... Ale je to každého věc, já nosím malej vnitřní kydex denně a nijak mě neobtěžuje...

- KptJaros
Příspěvek#500 » úte 21. čer 2016, 09:06
AldaJ píše:Waskko píše:No ja koukal na ten Alien IWB. Cena samotna neni spatna, ale DPH a k tomu doprava pres Ship it to ...
Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Palba to je , ale litovat nebudeš.![]()
Pokud nepřekročíš hranici 150,- USD (což u 1 pouzdra nepřekročíš), tak žádný clo, ani DPH
Jestĕ malej dotaz , dá se platit přes pay pal?
- Marcurba
- RIVL
Příspěvek#505 » čtv 23. čer 2016, 07:19
TO P.V. Vůbec nevím, jestli je Šakal spolehlivý dodavatel. Psali jsme si nějaké mejlíky a nakonec z něho vylezlo, že na mojí pistoli mě nemůže nic slíbit, že možná maketu přiveze příští měsíc. Tak nevím. Z obchodního hlediska je to břídil. Je asi jediný, kdo "vyrábí" hybridní pouzdra a nedokáže toho využít.
Asi si objednám vnitřní hybrid od Foxxexxxxxxx, který do ČR dováží napřímo, možná to bude spolehlivější a těch 150 doláčů i s dopravou nepřekročím ani náhodou. Zkoušel jsem objednávku a doprava do ČR je cca15 doláčů. Kdo máte s tímto pouzdrem zkušenosti co do kvality, případně kdo ještě dováží napřímo do ČR pískněte to prosím sem. Alien je asi super, ale s asistovaným nákupem je to raketa.
Asi si objednám vnitřní hybrid od Foxxexxxxxxx, který do ČR dováží napřímo, možná to bude spolehlivější a těch 150 doláčů i s dopravou nepřekročím ani náhodou. Zkoušel jsem objednávku a doprava do ČR je cca15 doláčů. Kdo máte s tímto pouzdrem zkušenosti co do kvality, případně kdo ještě dováží napřímo do ČR pískněte to prosím sem. Alien je asi super, ale s asistovaným nákupem je to raketa.
- paza
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX