Střelecké fórum

Sobiho

Příspěvek#106 » stř 25. čer 2025, 07:57

A vždy je to reakce, na někoho kdo to nepochopil a reaguje na to, potřebuje to asi zopakovat, a znovu se ptá všiml jsi si toho? A že když se to už ukončí, tak zase to někdo rozpitvá znovu...a znovu začne spamovat? Třeba jako teď ty.

kolombo

Příspěvek#107 » stř 25. čer 2025, 09:40

Jasně, že je to reakce a že je nutné reagovat :-)

Třeba LOS jsi nikdy nestřílel a ani to neplánuješ, ale v diskusi o pravidlech máš spoustu připomínek :-)
Které navíc moc nejsou o pravidlech, ale spíše o koncepci závodů jako takových.

Erix

Příspěvek#108 » stř 25. čer 2025, 20:23

Tak to je úsměvné, pravda, ale třeba uvidí "kiks", který aktivní soutěžící a pořadatel už nevidí. Tomu se říká externí pohled na věc.
Doufám, že vše na novém fóru nebudeme napadat a posílat na sebe zbytečné upozornění. ;) Pravda je, že když se tady někdo aktivněji projevil, byl ihned "sejmut" (sám jsem dostal BAN bez upozornění moderátorem, pokud neberu nesouhlas ostatních jako moderování).

Erix

Příspěvek#109 » pon 30. čer 2025, 10:51

Tak kolik lidí z místních uživatelů je skutečně aktivní? Procházeli jste někdy seznam registrací? Jsou tam zajímavá data. ;) Jinak na novém místě to celkem šlape, nechcete se přidat někdo nový?

glock69

Příspěvek#110 » pon 30. čer 2025, 13:01

Jo, celkem šlape, jen mám hokej v nových, nejnovějších neprectenych příspěvcích. Nějak mi to nefunguje jak bych chtěl. A když jsem nastavil naprectene na úvodní stranu, tak najednou bylo vše neustále přečtené....

Redsnake

Příspěvek#111 » pon 30. čer 2025, 13:28

Tady to hezky popsal Ríša ty rozdíly

https://streleckeforum.cz/t/co-rikate-n ... rse/173/36

Vstupuje do hry Discourse a to jak trackuje příspěvky. Obecně celé to vlákno je poučné pokud v tom někdo plave doporučuji přečíst.

glock69

Příspěvek#112 » pon 30. čer 2025, 17:38

Díky, tak v tom případě vše funguje jak má.

Zpět na