Střelecké fórum

ante

Příspěvek#151 » čtv 18. zář 2025, 14:57

Můžu přidat do placu zkušenost s prostřeleným palcem u nohy ale registrovat se kvůli tomu asi nikam nebudu.

CzechJoker

Příspěvek#152 » čtv 18. zář 2025, 15:06

Redsnake píše:Ano, je to sekce pouze pro prihlasene. Jde o prostor pro cleny streleckeho fora ktery neni indexovan roboty a je tak trochu vic chraneny a privatni.

Na internetu není nic privátní.

Murphy

Příspěvek#153 » čtv 18. zář 2025, 15:59

CzechJoker píše:
Redsnake píše:Ano, je to sekce pouze pro prihlasene. Jde o prostor pro cleny streleckeho fora ktery neni indexovan roboty a je tak trochu vic chraneny a privatni.

Na internetu není nic privátní.

Prave proto jen tak trochu.
Minimalne to prave neni vygooglovatelne.

Héfaistos

Příspěvek#154 » čtv 18. zář 2025, 16:32

Majkl píše:Ten link nefunguje :( Jejda! Tato stránka neexistuje nebo je soukromá.

Jak už bylo řečeno výše, je to v privátní části fóra kam vidí jen registrovaní členové.

Přece jen se mi nechce úplně veřejně probírat jak jsem se cítil po průstřelu hrudníku z AK 47... (Byla to překvapivě pohoda, viz streleckeforum)

Jarda.Jezek

Příspěvek#155 » pát 19. zář 2025, 16:51

To je panečku reklama. Hned tam všichni běžte, protože, kdo nevěří, ať tam běží.

Já už tam byl - a věřím!

Héfaistos

Příspěvek#156 » sob 20. zář 2025, 08:17

No, tak především je to v sekci, kam fakt nevidí boti, vyhledávače ap. Ani "Náhodný kolemjdoucí". Proto jsem to dal pouze tam. A reklama? Streleckeforum mi nepatří, nemám s ním nic společného - jsem tam úplně běžný člen.

Jen mi přišlo na mysl se podělit se svými zážitky, jak vypadá (a jak je pociťováno) střelné zranění "z první ruky" (včetně třeba fotek některých mých jizev - vstřel/výstřel ap.)

Koho to zajímá, podívat se může. Koho ne, nemusí. A nemusí mít kolem toho nikdo blbý kecy. ;-)

aToM

Příspěvek#157 » pát 26. zář 2025, 18:59

Héfaistos píše:Svoje dávné zážitky, kdy jsem byl "v akci" třikrát postřelen (průstřel plic, ruky a nohy) jsem se rozhodl exklusivně sdílet na střeleckém fóru:

https://streleckeforum.cz/t/nebojte-se-nechat-se-strelit-v-ramci-moznosti/576/9

Jsem přihlášený člen na stupni "Základní" a stejně mi to hodí na stránku"Jejda! Tato stránka neexistuje nebo je soukromá."

Redsnake

Příspěvek#158 » pát 26. zář 2025, 19:02

Zkusim se na to podivat

Redsnake

Příspěvek#159 » pát 26. zář 2025, 19:26

aToM píše:
Héfaistos píše:Svoje dávné zážitky, kdy jsem byl "v akci" třikrát postřelen (průstřel plic, ruky a nohy) jsem se rozhodl exklusivně sdílet na střeleckém fóru:

https://streleckeforum.cz/t/nebojte-se-nechat-se-strelit-v-ramci-moznosti/576/9

Jsem přihlášený člen na stupni "Základní" a stejně mi to hodí na stránku"Jejda! Tato stránka neexistuje nebo je soukromá."

Opraveno.

Spirpin

Příspěvek#160 » pát 26. zář 2025, 19:53

aToM: Mám stejný problém. Potíž je v tom, že máme "důvěru" pouze základní, tj. 1, zatímco pro přístup k uvedenému příspěvku je zapotřebí 2.

Redsnake

Příspěvek#161 » pát 26. zář 2025, 19:55

Upravil jsem to tak, ze pro vstup do teto sekce je povolen i nove registrovanym. Uz vam to pujde.

Redsnake

Příspěvek#162 » pát 26. zář 2025, 20:00

Nez se pripadne spusti kolecko diskuze o “stupnich duvery” tak pro info, jsou to samoregulacni mechanismy ktere treba zabranuji zaspamovani fora robotama atd. Staci se na foru nakou chvili poflakovat, precist par prispevku a ono to naskakuje samo.

audis

Příspěvek#163 » ned 19. říj 2025, 17:47

Ahoj, vím že se to řešilo. Na pár minut jsem zavítal z mobilu tmavý režim , ten layout fóra je děsně nepřehledný. Podobný nebo stejný layout jako forum waze. Com nebo jak je ta adresa. Vím nebudete měnit layout jen zpětná vazba. Jen poplakavam nic víc. Ale fandím vám a děkuji za počin a obdivuji.

Redsnake

Příspěvek#164 » ned 19. říj 2025, 19:38

Ahoj,

ja to chapu, ne kazdemu to musi sednout. Navic jsi roky zvykly na phpbb, takze to je pak tezky. Ono to ani neni tak rozdilny, jen to vypada trochu jinak. Je to o zvyku.

Jinak si myslim, ze jsme uz vychytali zobrazovani kategorii a subkategorii a vlaken v nich takze to imho zacina davat smysl.

No hlavni je, ze si ma clovek z ceho vybirat.

Zpět na