Zbraně Kvalitně v. 2.0 - náměty, přání a tipy

marinakus

Příspěvek#16 » pon 11. srp 2025, 08:56

dan : Naprostý souhlas.

Erix

Příspěvek#17 » pon 11. srp 2025, 10:24

Takže nechat klasiku a novoty typu pořádání více akcí a testů skrze externisty (oznámeno s větším předstihem s možností "rezervace"), slevové akce od partnerů atd na "míru komunitě" + třeba reakce na zájem a potřeby v sortimentu netřeba. Taky cesta. ;)

Kdo se bude smát, tak uspořádat se dá i v dnešní době dost, když je tedy zájem, interakce a trochu se přidá ruka k dílu. Chápu ale, že většina možná v zůstane věrná klasice a bude si případně "věci navíc" zajišťovat jinak.

Sedmej

Příspěvek#18 » pon 11. srp 2025, 12:41

Za mě odpověď klidně může bát to streleckeforum.cz
Fórum s moderním vzhedem a možnostmi, jaké tady nejsou. Jen namátkou co tam vidím zatím za plusy zatím já. Wiki příspěvky zaručující aktuálnost informací - možnost kontroly komunitou, chaty jak na úrovni fóra, tak i soukromé, šťítky u příspěvků, možnosti interaktivních prvků přímo v příspěvku.

Mac.42

Příspěvek#19 » pon 11. srp 2025, 13:36

zůstal bych u klasiky, jen přidal omezení na jeden příspěvek na uživatele denně... rapidně by ubylo balastu a informační hodnota by nijak zásadně neutrpěla, ba troufám si říci, narostla by

paza

Příspěvek#20 » pon 11. srp 2025, 14:04

Tak s tématem "Zbraně Kvalitně v. 2.0 - náměty, přání a tipy" by snad měl přijít majitel fóra nebo některý jím pověřený administrátor, potom bych takové téma chápal a uvítal, ale začít tady plácat o něčem, co nemá nikdo mimo zmíněných právo měnit je podivné a zbytečné...

ante

Příspěvek#21 » pon 11. srp 2025, 14:31

No to nejsi sám kdo údivem koulí očima.

kolombo

Příspěvek#22 » pon 11. srp 2025, 16:35

To střelecké fórum má problém s malou možností stromů vláken :-(
To prostředí to neumí :-(

Já bych nejraději viděl WIKI o zákonech a tak v definovaném a řádně spravovaném prostředí a pak diskusní fórum, klidně jinde.

Erix

Příspěvek#23 » pon 11. srp 2025, 17:45

No někteří pochopili, že mají možnost se třeba "ukázat" a případně tak "poradit" při případném přerodu, jiní trochu tápou, ale není důvod. Je to regulérní, i když samostatně iniciovaná, diskuze.

Řešit něco v případný den "D" už nebude mít smysl.

risa2000

Příspěvek#24 » pon 11. srp 2025, 18:56

Pro mne je zásadním problémem pro diskusi o tomhle fóru to, že admin se tomu přestal věnovat, a zároveň nemá zájem to někomu předat. Zkoušet tady něco rozvíjet mi nepřijde moc perspektivní.

Sedmej

Příspěvek#25 » pon 11. srp 2025, 19:07

kolombo: To není, že to neumí, jen to tam funguje jinak. Můžeš tam dělat vláken kolik chceš. Nastavíš jim šťítky podle kategorií a je to.

risa2000: Jak přestal věnovat, vždyť se tam teď řeší interaktivní mapa střelnic. Není snad den, aby se tam něco neřešilo. Nebo přesněji, admin řeší, aby admin něco neřešil. Moderátorů tam je taky myslím dost.

risa2000

Příspěvek#26 » pon 11. srp 2025, 19:27

Sedmej: "pro diskusi o tomhle fóru"!

Sedmej

Příspěvek#27 » pon 11. srp 2025, 19:54

risa2000: Omlouvám se, myslel jsem, že píšeš o streleckeforum.cz. Už to chápu a souhlasím s tebou.

dan

Příspěvek#28 » úte 12. srp 2025, 06:58

Erix píše:Takže nechat klasiku a novoty ...
Kdyz tam nekdo nekam prida nejaky novoty, ktery prilis nezasahnou do "starot" tak proti tomu nic nemam. A kdo vi, treba je casem zacnu i pouzivat, to ovsem zalezi na tom co presne to bude a jak presne to bude, to "naslepo" rict neumim. Nemam zadny dalsi napad na neco co by mi tu chybelo a chtel bych to pridat. A ne, me opravdu nepotesi ani novota typu "vylepseni vzhledu". I kdyby to prineslo nadpisy zlatym pismem. A co se tyce reklam, i kdyby mely podobu cilenych slevovych nabidek - pokud to prezentujes jako "plus pro me" pak "dekuji, neni treba". A nechce to ani inzerent, ja vnimam kazdou reklamu jako manipulaci a pokus o podvod a i kdyz preci jen nakonec neco takoveho koupim, tak koupim jinde. Pokud reklamy nejsou "novinka pro me" ale zpusob jak si zafinancovat naklady na provoz, tak "ok, co se da delat".

cartmann

Příspěvek#29 » úte 12. srp 2025, 11:07

take jako dan...
byvavala mojezbran.cz... pak vzniklo strelectvi.. ale porad to bylo jen jedno forum
pak zbranekvalitne.cz a zacal se tristit obsah, tady ale byly prave informace o ziskani ZP.
a ted se to tristi, strelectvi,zbranekvalitne, facebook, streleckeforum, gunbook
Prijde mi, ze kazdy chce ovladat skupinu, tak si dela svoji platformu a finale bude, ze nikde nic nebude poradne. Byt soucasne vsude poradne nejde a proc taky..takze se to roztristi co pro koho bude pohodlnejsi.

Erix

Příspěvek#30 » úte 12. srp 2025, 11:36

Pravda, ale tříštění nevidím jako problém. Vždy je lepší mít vícero studnic informací, rozdílné reakce a zkušenosti pomohou utvořit "obraz" o problému lépe. Není v lidských silách nacpat vše na jednu, dvě max tři platformy. Ono časem ubývají síly, takže je třeba myslet i na to, že věci nejen využiji, ale časem i něco doplním, poradím, nebo i něco pro komunitu vytvořím. Je to něco, na co se v pozadí spoléhá, že ne všichni budou jen konzumenty obsahu, ale i jeho tvůrci. ;)

Zpět na