Ukrajinská krize-kam asi půjde vývoj...?

Int1m1thy

Příspěvek#181 » stř 18. úno 2015, 17:01

1. Excalibur army tam posila zbrane porad
2. Ukrajinska armada pouziva kazetovou munici od zacatku, to sami jako fosforovy granaty a nikdo to neresi... kde je OSN ?

Boudy: vzbourenci nemaji mit zadny pristup ke zbranim :D, a to ze pulka armadnich posadek tam kapituovalo a preslo na druhou stranu hned, to ze vyplundrovali vsechny sklady, nejdriv vzali utokem policejni stanice kde se vyzbrojili ale to nikoho nezajma Rusko jim to vsechno dalo !!! Dokonce i rusaci kupuji od Ukrajincu T-64 aby je mohli nasledne jim dodat, a to ze prepadli uz bambilionkrat konvoje, nebo jejich pozice a ukrajinci prchali co jim nohy stacili a vsechno tam nechali je taky jedno :D :D :D :D :roll: :roll: :roll:

Boudy

Příspěvek#182 » stř 18. úno 2015, 17:14

To je ta potíž - spousta lidí si dělá názor a neví ... Já se i bavil s několika Ukrajinci, ve firmě, kde pracuji s Ukrajinou i obchodujeme. Jugoslávie je opravdu hodně odlišná situace stejně jako Česko/Slovensko. To byla uzemí jasně obývaná různými národy. Nikoliv, že se menšina chtěla aktivně a nyní i za pomocí zbraní odtrhnout. Krym je trochu jiný- tam je Rusů opravdu většina a jak jsem psal, Putin toho využil a nyní chce i přístup suchou nohou ...

Je rozdíl být v jiném státu a tedy trochu jako náplava nebo svůj ve svém...

Boudy

Příspěvek#183 » stř 18. úno 2015, 17:25

Hele Int1m1thy, já nevím, kde a jak čerpáš informace ty. Ono při přepadení moc šancí nemáš - je to jako s NO a KN, prostě kdo rovnou zaútočí (navíc jako civilista, tedy jako terorista) má obrovskou výhodu momentu překvapení. Ale to částečnému absolventovi KZP to nemusím vysvětlovat :-)

Blacky

Příspěvek#184 » stř 18. úno 2015, 17:29

Co je to KZP? Já mám KVZ v rámci ZVS a v baráku se mnou byl ŠRK.

Boudy

Příspěvek#185 » stř 18. úno 2015, 17:38

KZP = kurz základní přípravy (pro budoucího vojáka) . No a částečně znamená, že něco neudělal/nezvládl a tudíž si zazvonil/ nechal zazvonit na zvon při předčasném ukončení ...

Int1m1thy

Příspěvek#186 » stř 18. úno 2015, 17:49

Boudy: zalohy nezvoni ;) a zapomel si na moznost rozhodnout se ;)
jinak neresim to ze utikaj ale to ze tam nechavaj vsechno vybaveni coz si pak nasledne vemou a nasledne je nekdo osocuje ze jsou to ruske veci... jako napriklad setrihany videa ze je to rusky konvoj a nasledne se ukaze ze jsou to ukrajinci atd.

Boudy

Příspěvek#187 » stř 18. úno 2015, 17:59

Hele, nechme toho slovíčkaření - rozhodl se, protože zjistil, že to nedá ... jak můžeš být záloha, když dáš kurz částečně? Jo, to jsi částečná záloha, jako hlava by chtěla a tělo to nedá?

Oni neutíkali, většinou je přepadli a mohli odejít po zanechání všeho. Sestřihy si nechej - mediální válku vede i IS. To k tomu všemu patří. Já se informuji i u Ukrajinců. Spousta lidí má jen ty "prý nezávislé" Parlamentní listy či jiné pseudonoviny ...

sided
moderátor

Příspěvek#188 » stř 18. úno 2015, 18:06

Vážení, vzhledem k tomu že se to tu zvrhlo do osobní roviny téma zamykám.

Zpět na