Zbraně Kvalitně v. 2.0 - náměty, přání a tipy
- dan
- Erix
Příspěvek#47 » stř 13. srp 2025, 17:59
Tak to rozhodně, spousta lidí zůstane dlouho v nevědomosti, někteří se možná budou dále učit staré věci atd. Označit je to třeba!
To Jarda.Jezek: Žádnou domluvu nemám, podrobnosti nevím, vše iniciované čistě pro případ změny, která může, ale nemusí nastat.
Jestli někdo myslí, že je to zbytečné řešit, nechť nepřispívá.
Za mě určitě to smysl má, než pak řešit, že je to že dne na den jinak a staré věci dávat zpět už třeba půjde špatně, případně se s tím třeba ani nepočítá.
Dělat dnes průzkum není obvyklé, tak ho příště pořádám(e) svévolně, to je celé. 
To Jarda.Jezek: Žádnou domluvu nemám, podrobnosti nevím, vše iniciované čistě pro případ změny, která může, ale nemusí nastat.
Za mě určitě to smysl má, než pak řešit, že je to že dne na den jinak a staré věci dávat zpět už třeba půjde špatně, případně se s tím třeba ani nepočítá.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1575
- Jarda.Jezek
Příspěvek#48 » čtv 14. srp 2025, 18:10
Ale jo, vždyť odpovědi máš, kdybys měl nějakou domluvu na převzetí tohoto fóra, dostal bys možná odpovědi jiné.
Každopádně, alternativu tu máme, Krokodýl Rudý Had se o to postaral, já myslím, že to stačí, přestože to pro mě není na obsluhu tak snadné, jako toto fórum. Ale to by asi nebylo ani tvoje, Erixi.
Takže já skutečně nevidím smysl v tříštění sil, zase tolik nás tu nedebatuje, abychom na to potřebovali tolik fór na totéž.
Ale udělej ho, přihlásím se, budu aktivní i tam a uvidíme, co jak se bude rozvíjet... Je vidět, že zájem máš, tak si ho nenechávej škarohlídama, jako jsem já.
Každopádně, alternativu tu máme, Krokodýl Rudý Had se o to postaral, já myslím, že to stačí, přestože to pro mě není na obsluhu tak snadné, jako toto fórum. Ale to by asi nebylo ani tvoje, Erixi.
Takže já skutečně nevidím smysl v tříštění sil, zase tolik nás tu nedebatuje, abychom na to potřebovali tolik fór na totéž.
Ale udělej ho, přihlásím se, budu aktivní i tam a uvidíme, co jak se bude rozvíjet... Je vidět, že zájem máš, tak si ho nenechávej škarohlídama, jako jsem já.
- Erix
Příspěvek#49 » pát 15. srp 2025, 10:46
Ne, další fórum už ne, to možná navazující projekt spolu s kamarády atd. Ono je to pravda trochu kontroverzní téma, ale dobře myšleno s cílem vyvolat diskuzi, která by jinak a za "normálních" okolností neproběhla. Ve své podstatě, když dneska chcete diskutovat a něco zjistit, případně změnit, musíte být "kontroverzní" postava, jinak to nejde. Se divím, že tady na to ještě nikdo nepřišel.
Si to zkus(te). Napíšeš, že nejlepší služební pistole je patrně Glock -> reakce nula, nebo jen potvrzení. Napíšeš, že Glock je jako pistole do služby překonán. A hned reakce, jo? A čím? Já s ním problém nemám a milióny uživatelů taky ne.
Proto někdy takový styl dotazů, reakcí, interakcí laděných do pesimismu,bláznivin,..., aby vylezli z ulity i ti, co jinak jen čtou. To je celé.
Čeština je kouzelná a zároveň nevyspitatelná variabilitou. Stačí chybně položit/formulovat otázku a buď se nedozvíš nic, nebo se dozvíš i to, co si nepředpokládal (bonus), případně jen to, co jsi chtěl. Chápu, že je to někdy spíše otravné, ale data jsou pečlivě analyzována a případně využita ku prospěchu všech. Teď to není vidět, ale možná...
Si to zkus(te). Napíšeš, že nejlepší služební pistole je patrně Glock -> reakce nula, nebo jen potvrzení. Napíšeš, že Glock je jako pistole do služby překonán. A hned reakce, jo? A čím? Já s ním problém nemám a milióny uživatelů taky ne.
Proto někdy takový styl dotazů, reakcí, interakcí laděných do pesimismu,bláznivin,..., aby vylezli z ulity i ti, co jinak jen čtou. To je celé.
Čeština je kouzelná a zároveň nevyspitatelná variabilitou. Stačí chybně položit/formulovat otázku a buď se nedozvíš nic, nebo se dozvíš i to, co si nepředpokládal (bonus), případně jen to, co jsi chtěl. Chápu, že je to někdy spíše otravné, ale data jsou pečlivě analyzována a případně využita ku prospěchu všech. Teď to není vidět, ale možná...
- dan
Příspěvek#50 » pát 15. srp 2025, 11:04
Hezky pokus, ale neverim, ze jsi tak dobry herec. A i kdyby ano, mozna se ti podarilo vyprovokovat par lidi, kteri by jinak neodpovedeli. Naproti tomu ti neodpovedela spousta lidi, ktera by nekomu trochu vic neurotypickemu odpovedela, ale s nekym takovymhle nebude ztracet cas. Takze nyni mas reakce od lidi, kteri jsou urcitym zpusobem zvlastni. Ale pokud pro ne mas vyuziti, budiz ti prano, jen nepropadni iluzi, ze ses dozvedel neco, co ma obecnou platnost nebo sirsi podporu. Ti normalni se totiz s provokatery nebavi.Erix píše:Proto někdy takový styl dotazů ... laděných do pesimismu
- Erix
Příspěvek#53 » pát 15. srp 2025, 14:27
Co si kdo myslí je jeho věc, kdyby můj přístup zlepšil obecně život ve společnosti, nebo se něco důležité vyřešilo, takto jeho cenu má. Dost let jsem ztratil jen "čuměním" a neustálým "posloucháním" to nejde, to nezměníš. Sám možná ne, ale v jednotě je síla a je třeba to zkoušet všemi směry, i těmi méně obvyklými/kontroverzními! Až budeme ve stavu, kdy budeme jen čumět z okna a čekat, kdy to na nás příjde, tak už bude pozdě, život utekl, co šlo, co, co kdyby budou už jen slova bez významu, nehledě na to, že případnou změnu toho, co mi mohli změnit, ti po nás budou mít přinejmenším těžší, možná už i přímo vyloučenou. S tímto by člověk měl operovat, dokud je produktivní.
- dan
Příspěvek#54 » pát 15. srp 2025, 16:18
Manazersky pristup "pojdte se zapojit do uzasne uzitecneho projektu, ja vam reknu co mate delat" si muze dovolit jen malokdo.
Lip by se ti ten prapor zvedalo, kdybys mohl rict "tohle a tohle delam ja". A slovem "delam" nemyslim "mluvim o tom co by bylo dobre delat".
Na druhou stranu, kdo jsem ja, abych vedel, jakej pristup ti zafunguje ...
Lip by se ti ten prapor zvedalo, kdybys mohl rict "tohle a tohle delam ja". A slovem "delam" nemyslim "mluvim o tom co by bylo dobre delat".
Na druhou stranu, kdo jsem ja, abych vedel, jakej pristup ti zafunguje ...
- Erix
Příspěvek#55 » pát 15. srp 2025, 16:27
Už jsem tady několikrát psal, že jistá "tvorba" probíhá, dalo to práci, ale jde to.
Jednak se nechci chlubit a jednak nechci zasekat "institut", který spolupracuje. Stačí? Takže pokud někdo chce, zkusí to taky a svým způsobem, pokud ne, tak ať nic nedělá, ale možnosti jsou,...
- Erix
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX