Omezení nákupu Americké zboží
- expres
Příspěvek#1 » čtv 20. bře 2025, 19:58
Zdravím všechny,
po událostech ve světě a především přístupem DT, či jeho nohsledů. Jsem se rozhodl bojkotovat americké značky a zboží. Do doby případného obratu (snad další prezident).
Své peníze budu raději utracet do evropských, nebo jinak přátelských zemi.
Říkal jsem si že sem aspoň hodím výzvu, ať se kdo bude chtít přidáte. Když to de v zahraničí, tak proč ne u nás..
po událostech ve světě a především přístupem DT, či jeho nohsledů. Jsem se rozhodl bojkotovat americké značky a zboží. Do doby případného obratu (snad další prezident).
Říkal jsem si že sem aspoň hodím výzvu, ať se kdo bude chtít přidáte. Když to de v zahraničí, tak proč ne u nás..
- kolombo
- Héfaistos
Příspěvek#4 » čtv 20. bře 2025, 20:54
Ano, Čínu tady spousta lidí přímo podporuje, dokonce je tu i jakési vlákno "Prima zboží až z daleké Číny" nebo tak nějak, kde se diskutující předhánějí v chlubení jak leveně koupili ukradenou Uplulu ap. Nikdy si neuvědomí, koho vlastně podporují a že jim za to jejich děti nepoděkují...
- Murphy
Příspěvek#5 » čtv 20. bře 2025, 20:59
Kdyz to same (opravdu totozne) zbozi koupime zde, treba jednoduche kydexove pouzdro, ktere jsem odkazoval, zhruba za ctyrnasobek, tak tim dosahneme ceho?
Od cinana to koupi nekdo jiny, ktery si na tom namasti kapsu, az nam to proda.
Cinan vydela v obou pripadech stejne, jen my vyhodime zbytecne penize.
Za to nam deti nepodekuji.
Od cinana to koupi nekdo jiny, ktery si na tom namasti kapsu, az nam to proda.
Cinan vydela v obou pripadech stejne, jen my vyhodime zbytecne penize.
Za to nam deti nepodekuji.
- kolombo
- ante
- Úderník
Příspěvek#8 » čtv 20. bře 2025, 21:55
USA bojkotuju odjakživa. Ne přímo cíleně, možná až poslední dobou cíleněji
Ale odjakživa se snažím jak jen to jde nakupovat naše výrobky, využívat služby našich firem atd. Ano svět je bohužel už příliš globalizovaný a jde to čím dál hůře. Není to jen vlastenectvím, ale rád přispěji alespoň drobečky k tomu abychom jako stát nechudli ještě víc. Stačí, že tu máme tu naši vládu!
- Co nám po Benzině a pod. ještě prodaj? A pak “koukněte jak jsme snížili schodek!” Kdy dojde na Karlštejn nebo Národní divadlo?!
Pardon… už jsem off.

Pardon… už jsem off.
- MRBLUE
Příspěvek#9 » čtv 20. bře 2025, 22:16
expres píše:Zdravím všechny,
Prestanes si kupovat McDonald a Marlborky?

- DVII
Příspěvek#10 » čtv 20. bře 2025, 22:17
Jak chcete bojkotoval Čínu, když se tam vyrábí všechno, i to "značkové", protože jednak Čína dokáže levněji a druhak není omezena debilitama vymyšlenými v Bruseli.
A nenapadá mne ušácké zboží, které bych kupoval, snad mimo plynu, kterým topím, ale to je prý to menší zlo
A nenapadá mne ušácké zboží, které bych kupoval, snad mimo plynu, kterým topím, ale to je prý to menší zlo
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1433
- Jarda.Jezek
Příspěvek#11 » čtv 20. bře 2025, 22:57
Bez Američanů a bez Čínanů by nebyl ani internet ani počítače ani mobily, kterými k němu přistupujete. Jestli chcete soutěžit v bojkotu, začněte tímhle, třeba pochopíte, jak je to absurdní.
Škoda, že si někdo vždycky vybere národ nebo státní příslušnost, kterým dá xenofobní nálepku jen proto, že se mu nechce přemýšlet. Například o tom, jak zmíněným skupinám osob, jakožto i nám tady systematicky vymývají mozky černobílými pravdami, které se mění podle toho, kdo a kdy je říká, jen v zájmu toho, abychom viděli nepřítele tam, kde není.
A proč? Obrat masy o majetek, svobodu a moc. Naštěstí té moci nad omezeným počtem osob je jen omezené množství a nárokuje si ji víc osob, než pro kolik dostačuje. Tyto si konkurují a občas je napadne strhnout masy do revolucí.
Bylo by nám bylo lépe, kdybychom tomu nenapomáhali? Kdo ví? Člověku je v otroctví dobře.
Fide, sed cui fidas, vide!
Škoda, že si někdo vždycky vybere národ nebo státní příslušnost, kterým dá xenofobní nálepku jen proto, že se mu nechce přemýšlet. Například o tom, jak zmíněným skupinám osob, jakožto i nám tady systematicky vymývají mozky černobílými pravdami, které se mění podle toho, kdo a kdy je říká, jen v zájmu toho, abychom viděli nepřítele tam, kde není.
A proč? Obrat masy o majetek, svobodu a moc. Naštěstí té moci nad omezeným počtem osob je jen omezené množství a nárokuje si ji víc osob, než pro kolik dostačuje. Tyto si konkurují a občas je napadne strhnout masy do revolucí.
Bylo by nám bylo lépe, kdybychom tomu nenapomáhali? Kdo ví? Člověku je v otroctví dobře.
- JirkaCV
Příspěvek#12 » pát 21. bře 2025, 07:06
Ono to přejde.
Amerika si momentálně řeší hlavně vnitřní problémy. Sice takovým podivným způsobem, hlava nehlava. Doufejme, že to neodsereme všichni ostatní.
On ten DT tam nebude věčně, za 4 roky nejspíš odejde do síně slávy s dobrým pocitem dobře vykonané práce a my si oddychneme.
Mimochodem, Orlen koupil Benzinu v roce 2018, tedy za vlády AB, to jenom aby nedošlo k nějakému omylu.
Amerika si momentálně řeší hlavně vnitřní problémy. Sice takovým podivným způsobem, hlava nehlava. Doufejme, že to neodsereme všichni ostatní.
On ten DT tam nebude věčně, za 4 roky nejspíš odejde do síně slávy s dobrým pocitem dobře vykonané práce a my si oddychneme.
Mimochodem, Orlen koupil Benzinu v roce 2018, tedy za vlády AB, to jenom aby nedošlo k nějakému omylu.
- Hankye
Příspěvek#13 » pát 21. bře 2025, 07:09
expres píše:Zdravím všechny,
Že bych střelil NFA a koupil třeba saigu 9 ? To by bylo ideální ... pro trh je zásadní kupovat věci, který fungujou a sou kvalitní. Pro klid v duši si můžeš bejt jistej, že vývoj ČZUB je velkou mírou podporovanej i ze tvejch daní, třeba veleúspěšný bren1.
Jarda.Jezek píše:... Škoda, že si někdo vždycky vybere národ nebo státní příslušnost, kterým dá xenofobní nálepku jen proto, že se mu nechce přemýšlet. Například o tom, jak zmíněným skupinám osob, jakožto i nám tady systematicky vymývají mozky černobílými pravdami, které se mění podle toho, kdo a kdy je říká, jen v zájmu toho, abychom viděli nepřítele tam, kde není....
Díky za to.
- Gimpel
Příspěvek#15 » pát 21. bře 2025, 07:51
,,USA bojkotuju odjakživa." ....................
U mne možná překvapí, že imperialisty nebojkotuji. Na kolena je sraziti objektivně nemohu. Že bych si nekoupil, snad jejich WéDéčko, dříve kompa, dnes alespoň procesor, bouchačku a ještě cosi drobného, toto efektivitu nemá. Navíc po vítězství D. Trumpa, se to tam snad konečně k lepšímu obrací.
V zbídačené kolonii, nejsme v postavení na ekonomickou válku s velmočí. Škodil bych sám sobě jen.
===============================================================
expres : možná spolu zase dostaneme dovolenky.

Ad Omnia Paratus
U mne možná překvapí, že imperialisty nebojkotuji. Na kolena je sraziti objektivně nemohu. Že bych si nekoupil, snad jejich WéDéčko, dříve kompa, dnes alespoň procesor, bouchačku a ještě cosi drobného, toto efektivitu nemá. Navíc po vítězství D. Trumpa, se to tam snad konečně k lepšímu obrací.
V zbídačené kolonii, nejsme v postavení na ekonomickou válku s velmočí. Škodil bych sám sobě jen.
===============================================================
expres : možná spolu zase dostaneme dovolenky.

Ad Omnia Paratus

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX