Zbraně Kvalitně v. 2.0 - náměty, přání a tipy

Erix

Příspěvek#1 » ned 10. srp 2025, 13:40

Zakládám toto téma jako zajímavý prostor na vyjádření případných námětů, přání a tipů v souvislosti s případnou verzí zdejšího fóra 2.0.

Co by zde mělo/nemělo být, co by mělo/nemělo být zachováno, nebo už "všechno" víte, a mělo by to být případně už jen diskuzní, tj. problém a rychlé řešení? Vzhledem k tomu, že se rozmáhá digitalizace, AI, chystá se novela zákona, tak je myslím dost co probrat.

P. S. : Přání abych zmizel už mám poznačeno. Takže něco dalšího, věcného. Třeba jste ochotni za dobré a koncentrované informace a moudro třeba platit?

marinakus

Příspěvek#2 » ned 10. srp 2025, 14:04

Tak nevím, jestli si děláš prdel nebo to myslíš vážně ani co z toho je horší.

Erix

Příspěvek#3 » ned 10. srp 2025, 16:03

Ne prdel to není, je to normální civilizovaná diskuze na dané téma. ;)

Za sebe bych bral, u případné nové verze kompletní oddělení starého obsahu od obsahu nového, ale zachovat jej alespoň nahlížení a to pro všechny.

DVII

Příspěvek#4 » ned 10. srp 2025, 18:03

Jsem ochotný přispět dobrovolnou částkou u dobrého fóra, nebo když vidim u někoho snahu rozjet něco užitečného. Ale rozhodně ne jako podmínku toho, abych se mohl dozvědět co kdo dal do placu. To bychom si mohli dat pokladničku na krk při pokecu někde na střelnici nebo v hospodě

Erix

Příspěvek#5 » ned 10. srp 2025, 19:55

Tak nejde o platbu za diskuzi, ale třeba za pokročilejší funkce, víc odborného textu, recenzí atd. Zadarmo vše dělat nejde a bohužel, když není byť minimální sazba, často si toho lidé neváží, nebo to není věrohodné.

JirkaCV

Příspěvek#6 » ned 10. srp 2025, 20:00

Střelecký fórum nevyhovuje? Aha, chápu.

Střelec

Příspěvek#7 » ned 10. srp 2025, 20:04

To je nezávislý projekt nebo to má něco společného s tímto fórem?

pH13

Příspěvek#8 » ned 10. srp 2025, 20:16

Já samozřejmě nějaké představy mám, ale přijde mi, že se zapřahá vůz před koně. Nějak mi tam chybí věta typu "rozhodl jsem se nabídnout svůj volný čas a schopnosti administrátorům fóra, tak co byste tam chtěli?" Nebo něco podobného. Dokud se neví, kdo by naše přání plnil, tak mi přijde předčasné je probírat - už proto, že je dobré vědět, jaká jsou omezení. Ale možná mi něco uniká.

Erix

Příspěvek#9 » ned 10. srp 2025, 20:26

Ted se neřeší co vyhovuje či ne, ale co komunita chce, uvítá a potřebuje. S vaším přístupem pro vás nikdo nic nepřichystá a možnosti rozvoje předem zašlapete pod zem. Uvědomte si jednu věc, případní partneři chtějí vědět pro koho se bude tvořit a dělat případné "akce" a vidět nějaká data, interakce, základnu a její požadavky. ;) Chápu, že někomu vyhovuje hned někoho setřít a být vždy největší kapacita s nejlepším stylem.

Teď máte možnost se projevit, možná tak otevřít brány k dosud nevídaným možnostem,...

JirkaCV

Příspěvek#10 » ned 10. srp 2025, 20:31

Chápeš, že "náš přístup" je klíčový? Markeťáci tomu skoro vždycky přizpůsobí svoje produkty. Samozřejmě, jsou výjimky, takže jestli jsi Steve Jobs, mohlo by se ti to povést.

ante

Příspěvek#11 » ned 10. srp 2025, 20:59

Mohl by mne někdo štípnout? Díky.

dan

Příspěvek#12 » ned 10. srp 2025, 22:12

OK, tak tedy seriozne. Nejvesi deviza tohoto webu byly prehledne informace jak na zbrojni prukaz. Coz je vec, ktera se nemeni dennem jen jednou za cas. To pritahlo lidi, coz melo kumulativni efekt a ve zdejsich diskusich bylo lze najit zajimave informace. A ja, stara konzerva, bych byl uplne nejradsi kdyby to presne takhle fungovalo i nadale. Je ty informace o ziskani ZO aby byly k novemu zakonu. Po jine zmene moje srdce netouzi.

JirkaCV

Příspěvek#13 » ned 10. srp 2025, 22:16

Střelecké fórum.

Sedmej

Příspěvek#14 » ned 10. srp 2025, 22:52

JirkaCV: Tak nějak. :-)

DVII

Příspěvek#15 » pon 11. srp 2025, 06:10

Asi jako dan....

Zpět na