Co vy na to? Jak byste se zachovali?

Luky22

Příspěvek#1 » úte 19. kvě 2015, 11:48

Podle zpráv z Itálie někteří běženci nabourávají byty, chalupy v době nepřítomnosti majitele. Když se ten pak vrátí a zavolá policii, vystrčí děcko za nohy z okna a vyhrožují, že pokud je budou chtít vyhnat, děcko pustí. Policie samozřejmě odtáhne. Nevím, jak to řeší majitelé, jestli jdou bydlet do stanu, nebo ke známým, každopádně mě zajímá, jak byste takovou situaci řešili vy. Představa, že jsem si tvrdě vydělal na bydlení, nebo splácím za něj hypotéku, které mi pak zabere nějaký přivandrovalec se mi vůbec nelíbí. I kdyby tam pobýval jen týden, je jasné, že z bytu mi zůstane kůlnička na dříví. Bude "vybaven" dle afrických standardů. Přiznám se, že já osobně bych asi použil zbraň v souladu se zákonem o ochraně života, zdraví a majetku. Požádal bych je aby vypadli, pokud by nereagovali a děcko opět vystrčili z okna ve snaze mě vydírat, postřílel bych je jako psy. Jistě, šel bych okamžitě do vazby, rozsudek by zněl doživotí. Život v base by však pro mě byl přijatelnější, než život bezdomovce s představou, že se v mém bytě beztrestně povalují nějací cizí nájezdníci. A ještě by chtěli platit nájem...

marinakus

Příspěvek#2 » úte 19. kvě 2015, 11:59

nechápu proč v tomto případě nezasáhnou speciální policejní zásahové jednotky.... je přece naprosto jedno, jestli pro teroristický čin použiji dítě cizí nebo vlastní a toto nic jiného než terorismus není

pelanj

Příspěvek#3 » úte 19. kvě 2015, 11:59

Nechal bych je to dítě vyhodit, pak by šli sedět za vraždu oni. Problem solved:)

Luky22

Příspěvek#4 » úte 19. kvě 2015, 12:07

pelanj: zní to logicky, ale tipnu si, že by to dítě nakonec nevyhodili. Jen vydírají. A státní moc je k ničemu...

Luky22

Příspěvek#5 » úte 19. kvě 2015, 12:10

marinakus: Souhlas. Jde o terorismus. Proč nezasahuje státní moc? Všichni se bojí, aby nebyli nařčeni z rasismu. Až tak daleko zašel evropský pseudohumanismus...

E-Ryc

Příspěvek#6 » úte 19. kvě 2015, 12:22

Luky22> Necht je to pravda (jakkoliv si myslim, ze je to informace urovne Hromy Blesky). Urcite te pusti k trezoru a pak pokojne pockaji, az vyndas, nabijes a postrilis je. Pripadne i pokud mas neco u sebe, tak si stoupnou do rady jak na strelnici a budou tise cekat, az na ne dojde rada...

Luky22

Příspěvek#7 » úte 19. kvě 2015, 12:47

E-Ryc: No já bych tuhle informaci raději moc nezpochybňoval.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » úte 19. kvě 2015, 13:15

No co, někdo používá k realizaci kriminálních skutků vyhazovací nůž, jiný zase vyhazovací děcko. Holt jiný kraj, jiný mrav.

Luky22

Příspěvek#9 » úte 19. kvě 2015, 13:19

Povedl se ti hezký bonmot, ale co bys dělal, Gravere? :)

mikymoto

Příspěvek#10 » úte 19. kvě 2015, 13:38

Nevím jistě zda bych tak opravdu dokázal reagovat, ale:
Na jejich vyhrožování nereagovat a dělat, že nerozumím jejich jazyku a nechápu jejich gestikulaci. Pokud by to děcko fakt letělo tak obratem volal policii, že jsem byl svědkem vraždy a dotyčného z bezpečné vzdálenosti sleduji.
Pokud by neletělo, tak by zřejmě proběhl pokus o vstup na vlastní majetek s obdobným telefonátem. "Právě se mě pokusili zabít ve vlastním pozemku, jsem na místě a sleduji pachatele."

franta599

Příspěvek#11 » úte 19. kvě 2015, 13:38

proste bych je vyhodil nasilím a až pak bych zavolal policii jestli deco vyhodi nebo ne mi je fuk pokud mi při pádu neponičí nejaky majetek.
Nevidím zádnou páku v tom že vyhodí sve díte :D proč by me to melo trápit ? - pokud mi při dopadnu nepadne na Lilie :lol: před balkonem mam schody :)
Naposledy upravil(a) franta599 dne úte 19. kvě 2015, 13:57, celkem upraveno 1 x.

Luky22

Příspěvek#12 » úte 19. kvě 2015, 13:53

Vyhodil násilím, na jejich vyhrožování nereagoval. Pánové, uvědomte si, že jde o lidi, kteří narozdíl od nás nemají co ztratit... Pokud vás sejmou, čeká je fešácký evropský kriminál.

E-Ryc

Příspěvek#13 » úte 19. kvě 2015, 13:58

A prave proto ani s nasilim nic nezmuzes - vubec na nej nedojde, protoze nejspis dostanes po hlave (nebo nozem do zad) jakmile do "sveho" obydli vlezes... Invazni jednotka nejspis nebude baba s ditetem, ale skupina vseho schopnych chlapu.

EDIT: vim, ze to zni posrane, ale podle me kdyz ti policie/armada nepomuze, tak jsi v p***i, pujdes s prosikem k pribuznym na podlahu

EDIT2: Mas pocit, ze bys ve svem okoli nasel treba 10 lidi ochotnych kvuli tvemu bydleni risknout zivot nebo kriminal? Ja ne.

franta599

Příspěvek#14 » úte 19. kvě 2015, 14:09

pak je tu druha možnost proste tam pujdu se zbrani v ruce a holt si risknu vazbu pokud mi napadnou

Luky22

Příspěvek#15 » úte 19. kvě 2015, 14:12

E-Ryc: Zachovat se jako ovce? Tohle neberu. Tak ať mě zabijou, ale bez boje se nevzdám. Pokud budu mít čím bojovat. Prokristapána, kam jsme došli? V přírodě snad každé zvíře bojuje o své doupě. To jim máme vyklidit byty a nastěhovat se pod stany? Radši bych ten byt s nima zapálil, než tohle.

Zpět na