Novela evropske smernice o zbranich

Serz

Příspěvek#1906 » úte 14. bře 2017, 16:47

Jak ted tedy s grandfatheringem? Uz je pozde, nebo do implementace do protektoratniho prava?

jaryn

Příspěvek#1907 » úte 14. bře 2017, 16:51

no nevím není to grandfatheringem fuk,taky jsem se snažil koupit ARko aby mi to vyšlo,ale prostě to nestihnu,stejně za dva roky příjdou s ještě větší zhovadilostí.

Sysop

Příspěvek#1908 » úte 14. bře 2017, 17:01

Staci se podivat, jak to dopadlo s kotlema a to neslo o zbrane. Nalajnovany na dve petiletky dopredu a ovcane tres se. Co na tom, ze huleni kotle je predevsim o zpusobu topeni, proste EU to tak chce a EU je svata. Ovcane kupuj a plat a nazdar. Ted uslysime hromady vymluv, proc to a ono neslo zachranit a knuceni, jak politici "jen plni svuj mandat a delaji svoji praci". Jako tresinka na dorte jeste bude, ze zbrane si budeme muset nechat zlikvidovat pekne za svoje a ten zbytek, nez nam seberou, budeme nosit co dva roky na nejakou kontrolu, nejepe tak za litr. A poradne nam to zneprijemnit.

Sysop

Příspěvek#1909 » úte 14. bře 2017, 17:09

Muj deda byl kulak. Vydupal si dva kone. Ale bylo neskutecny, jak mu to levicaci dali sezrat. Tohle je uplne to stejny.

jaro.63

Příspěvek#1910 » úte 14. bře 2017, 17:16

Mám blbej pocit, že je to paralela Mnichova a je to předzvěst velkého válečného problému a i to datum skoro sedí. Ono to odzbrojení souvisí ne ze strachu z teroristů, ale ze strachu z ne zrovna malé ozbrojené části obyvatelstva. Jestli to půjde takovým fofrem jako za poslední rok, tak do 4 let nebudem mít v kapse ani rybičku bez postihu. Jo když se zase mocnosti domluvily tak slyším mého dědu, kterej mi říkal, že EU Slovany dobyde kusem papíru, což se nepovedlo ani Hitlerovy s tankama.

JardaB

Příspěvek#1911 » úte 14. bře 2017, 17:20

Jak to je s perkusnima zbranema? Ty by se pak mely registrovat -> nejvyssi cas si nejakeho derringera koupit, neco kuli a prachu k tomu a dobre schovat? K sehnani toho teda moc neni.

vsl

Příspěvek#1912 » úte 14. bře 2017, 17:32

pavelg píše:zapamatujte si, jak se kdo choval v této kauze a vzpomeňte si na to u voleb!

Takto hlasovali europoslanci (zdroj) — všichni čeští napříč stranami proti, s výjimkou tří:
- Jan Keller (ČSSD) pro - minulý rok, cituji, "budu v každém případě hlasovat proti navrhovanému zákonu"
- Jaromír Štětina (TOP 09) pro
- Luděk Niedermayer (TOP 09) se hrdinně zdržel

Sysop

Příspěvek#1913 » úte 14. bře 2017, 18:00

jaro.63 píše:...tak slyším mého dědu, kterej mi říkal, že EU Slovany dobyde kusem papíru, což se nepovedlo ani Hitlerovy s tankama.

Ja jsem hned po kotrmelci jel stopem do Francie a tehdy mne pres Germanii vzal jeden starej deda a tak jsme pokecali. Za posledni valky byl u tankistu a byl az v Rusku. A ten mi tehdy rekl "treti valka uz nebude, my vas dobudeme po telefonu". Pamatuju si ta slova dodnes, jak se smal.

Sysop

Příspěvek#1914 » úte 14. bře 2017, 18:06

Pro mne je jasny signal, ze napodzim bude nase rodina volit tu stranu ,ktera bude delat vse pro vystoupeni z EU. A je mi uplne fuk, ktera to bude. Tenhle fasisticky system je nutne opustit co nejdrive.

DJ Die

Příspěvek#1915 » úte 14. bře 2017, 18:12

Zdá se mi to, nebo je podle toho hlasování v EP nějako moc eurolidovců a eurosocanů?

Mimochodem: O pozměňovacích návrzích, předložených poslankyní Ditou Charanzovou (ANO) jménem liberálů, se ani nehlasovalo. Parlamentní zpravodajka Vicky Fordová z Británie totiž varovala, že tím by přišla vniveč veškerá dosavadní práce na vylepšení původního návrhu Evropské komise a práva dosavadních legálních držitelů zbraní by se ocitla v ohrožení.
To je ale krysa...

Keller prý hlasoval omylem kvůli zmatkům špatně a požádal o změnu. Asi ví, že by si tím politicky nepřidal :)

JardaB

Příspěvek#1916 » úte 14. bře 2017, 18:26

Mozna krysa, mozna vi, ze by to pri novem otevreni kolotoce zmen mohlo dopadnout hur... Kazdopadne ja se upinam k nadeji, ze se EU rozpadne sama z jineho duvodu, nez ze bychom ji nejak opustili, to je proste sci-fi, aby se ti u moci odpoutali od vydatneho cecku... A do te doby by bylo vhodne Svejkovat, zdrzovat, proste jak to nas narod celkem dobre umi s tim nejak vyje..t ;-)

Long

Příspěvek#1917 » úte 14. bře 2017, 18:28

Sysop : jo, tak nějak to už mají nalajnované. A já hlasoval taky proti :)

Sysop

Příspěvek#1918 » úte 14. bře 2017, 18:33

Re: JardaB

Jenze 18mesicni countdown se prave roztikal a svejkovat muzeme jak chceme, smernice bude platit v cele EU bez ohledu na to, jestli ji u nas implementujeme, nebo ne.

Co se pozmenovacich navrhu tyce, tak uz v prosinci se udelala opatreni, aby na dnesni rozhodnuti je nebylo mozne uplatnit. Bylo to upeceno neverejne a udelano vse pro to, aby se to schvalilo co nejrychleji a bez moznosti korekce. Proste perfektni fasismus, Mussolini jen zavidi.

Long

Příspěvek#1919 » úte 14. bře 2017, 18:33

No, prý toto téma evropská komise znovu otevře (rozuměj bude chtít přitvrdit - zbroják i na rybičku atd.). Doufejme, že za dva roky už nebude ani komise, ani EU v současné podobě (a doufejme, že ne v horší ) existovat.......

Long

Příspěvek#1920 » úte 14. bře 2017, 18:36

Pánové, konec keců, zítra v 11 u koně.

Zpět na