Inspektoráty pro zbraně

Gatling71

Příspěvek#1276 » pát 28. bře 2025, 23:46

Tento týden OSZBM Louny - ochotný sympatický personál, platba kartou (ještě že těm kolkům odzvonilo), prakticky žádné čekání... Super a díky.

Blacky

Příspěvek#1277 » úte 29. dub 2025, 10:10

Opet podekovani Usti nad labem. V nedeli vecer datovkou zadost o nakupko a dnes rano ho mám.

Mac.42

Příspěvek#1278 » stř 20. srp 2025, 13:00

Máte tu prosím někdo zkušenost s žádostí o zkoušku na služebně P4 Soukalova?

Na jaké střelnice posílají dělat zkoušky? U nás na Sdružení mi dají A4 s výběrem střelnic a termínů, ale na Soukalce teď kámošovi řekli, že mu čas a místo zkoušky přidělí (ale neřekli mu, jaká místa a termíny jsou ve hře)... tak nevím, jestli to tam chodí jinak, nebo se to nějak změnilo, anebo si to má zjistit nějak aktivně sám a pak třeba podat žádost o zařazení jinam (ostatně kdysi to tak tuším bývalo).

cipis

Příspěvek#1279 » stř 20. srp 2025, 13:25

To je striktní postup dle zákona. Žádná možnost volby oficiálně není.

vvitty

Příspěvek#1280 » stř 20. srp 2025, 13:28

Njn, na Sdruzeni holt setri cas vsem zucastnenym a termin prideli rovnou v okamziku podani zadosti, nemusi tak psat a posilat dalsi dopis. A prideli rovnou termin ktery dotycny preferuje.

cliffer

Příspěvek#1281 » stř 20. srp 2025, 13:42

Mac.42 píše:Máte tu prosím někdo zkušenost s žádostí o zkoušku na služebně P4 Soukalova?

Na jaké střelnice posílají dělat zkoušky? U nás na Sdružení mi dají A4 s výběrem střelnic a termínů, ale na Soukalce teď kámošovi řekli, že mu čas a místo zkoušky přidělí (ale neřekli mu, jaká místa a termíny jsou ve hře)... tak nevím, jestli to tam chodí jinak, nebo se to nějak změnilo, anebo si to má zjistit nějak aktivně sám a pak třeba podat žádost o zařazení jinam (ostatně kdysi to tak tuším bývalo).

Já teda neměl problém. Hned se mě pani zeptala, jestli chci na konkrétní střelnici. Po nahlášení mi ještě dala na výběr ze 2 termínů.
Obecně tam byli fajn. Šlo domluvit i vyzvednutí výjimky či nákupka po ofiko pracovní době.

Mac.42

Příspěvek#1282 » stř 20. srp 2025, 13:46

aha, díky všem, zajimavý... a tušíte tedy někdo na jaké střelnice posílají?

vvitty

Příspěvek#1283 » stř 20. srp 2025, 18:36

Taky je možný že aktuálně mají prostě plno a tím pádem netuší kdy a kde se něco uvolní. Včera hlásili v rádiu že zájem silně stoupnul protože se lidi chtěji protáhnout zkouškou ještě před účinností nového zákona.

cliffer

Příspěvek#1284 » čtv 21. srp 2025, 06:58

Mac.42 píše:aha, díky všem, zajimavý... a tušíte tedy někdo na jaké střelnice posílají?

To si nepamatuju. Bylo to asi 6 střelnic na Praze 4 a 10. Jedina co vím je LERO Praha v Hostivaři.

DesertEagle

Příspěvek#1285 » čtv 21. srp 2025, 08:34

Co vím rychle z hlavy Avim, Čestlice, Praguje Armory, Kapslovna a Lero.

Aritma

Příspěvek#1286 » pát 17. říj 2025, 09:34

Inspektorat PHA Sdružení: Jedu si takhle pátek přes půl republiky pro zbraň a já idiot jsem si popletl výjimky a neměl jsem na zbraň A1. Je pátek a v 8.10 zkouším volat na inspektorát, velmi ochotná a příjemná dáma vezme telefon a po mé prosbe mi řekne, ze to mám datovkou poslat, ale že nic neslibuje. Žádost rychle odeslána a za 30 min mi volají z inspektorátu. Paní poprosila kolegyni, jestli by to promptně nevyridila, ale ze za 10 min jim začíná školení, takze nic neslibuje. V 10.10 mi přichází vyrizená výjimka. Takhle ochotné a mile úřednice jsem v životě nezažil. Smekám, děkuji a v pondělí jim přinesu bonbonieru.

Zpět na