Formulář zdravotní způsobilosti

Weenie

Příspěvek#1 » pát 21. bře 2014, 18:16

Zdravím, chtěl bych se zeptat, kde seberu formulář, na který mi praktický lékař potvrdí zdravotní způsobilost?
Kdyby jste ho měl náhodou někdo ofocenej a poslal mi ho.. :-D Byl bych velice vděčen..

sided
moderátor

Příspěvek#2 » pát 21. bře 2014, 18:32

Kalič

Příspěvek#3 » pát 21. bře 2014, 18:35

Moje lékařka mi to napsala asi jako na řidičák. Na papír z bloku, co se píšou recepty. Zřejmě žádný oficiální blanket není.

fishero

Příspěvek#4 » pát 21. bře 2014, 18:53

Ja mel sebou ten z toho linku co dal sided a moje doktorka mela navic i svuj vlastni, ktery vypadal hodne podobne.

Weenie

Příspěvek#5 » pát 21. bře 2014, 19:23

Super.. Mockrát vám děkuji.. :-) Vytisknu a hned v pondělí zajdu navštívit doktora..

Carloss

Příspěvek#6 » pát 21. bře 2014, 20:43

V Soukalce to stačí normálně na výměňáku...

Piggy

Příspěvek#7 » pát 21. bře 2014, 20:49

Kalič píše:Moje lékařka mi to napsala asi jako na řidičák. Na papír z bloku, co se píšou recepty. Zřejmě žádný oficiální blanket není.
To byla chyba. :o
Na zbroják oficiální tiskopis není, je předepsán pouze jeho povinný obsah, ale na řidičák oficiální tiskopisy jsou, a to nejen pro posudek, ale i prohlášení posuzované osoby, které se zakládá do dokumentace (jako přílohy vyhlášky 277/2004 Sb.) Nicméně pokud posudek obsahuje všechny povinné údaje, je platný, i když formálně (nejčastěji rozměrově) neodpovídá přesně předloze.

Kalič

Příspěvek#8 » pát 21. bře 2014, 21:00

Pravda. Zvolil jsem špatné přirovnání. Myslel jsem to tak, že mě třeba přibyly do zbrojáku brýle. Stejně jako do řidičáku. Asi tak.

Shras

Příspěvek#9 » pát 21. bře 2014, 21:16

no mojee doktorka si to vytiskla dala razitko.
a sestricka se na mne koukala jako na vraha

Bohuliby

Příspěvek#10 » sob 22. bře 2014, 00:45

Vzhledem k tomu, že moje lékařka má hodně svých pacientů s ZP, vlastní i patřičné formuláře.
Nebyl žádný problém, vše proběhlo rychle a OK. Chce to jen tam zajít dříve, kdyby mě chtěla náhodou poslat ještě na nějaké specializované vyšetření, hold, občas se mrknu do občanky.

tomashr

Příspěvek#11 » sob 22. bře 2014, 22:45

Hodně doktorů to má rovnou v počítači v patřičném softwaru. Ony ty programy pro potřeby lékařů jsou dělané docela dobře a obvykle mají i funkci "vyplnění a tisk formulářů", kde si uživatel jen vybere, jestli má dělat řidičák, zbroják, potvrzení pro zaměstnavatele, atd. a pak jen zadá nutné údaje a vyleze mu to, co je třeba. Dodavatelé těchto programů si legislativu hlídají sami, taky to není zadarmo...
Takhle to bylo u mne a určitě to nebyla žádná výjimka

jirka911

Příspěvek#12 » ned 23. bře 2014, 07:39

Ja jsem dostal folmular od komisare po vykonani zkousek a taky jsem si vytiskl ten co je na techto strankach. Doktorka potvrdila oba. Jinak me poslala na ultrazvuk bricha, rentgen srdce a plic, kontrolovala oci, sluch, reakce a prolezla slozky me rodiny, jestli tam neni nejakej problem. Pak teprve dala razitko a zacala se vyptavat, jak postupovat aby si mohla taky udelat ZP ze v dnesni dobe je to nutnost.

Bohuliby

Příspěvek#13 » ned 23. bře 2014, 23:58

Na to, že jseš její pacient, tak to tě prověřila až dost ?

jirka911

Příspěvek#14 » pon 24. bře 2014, 07:19

Tak ona moje doktorka takhle kontroluje skoro vzdy (pochopil bych to u nekoho, kdo ma nejaky problemy nebo uz je starsi, ale mne je 23 a jsem zdravej) kdyz jsem si sel pro potvrzeni na ridicak na autobus, tak me chtela poslat na psychotesty, coz jsem ji rozmluvil, ze ty jsem delal kvuli nakladaku a v pohode. Proto jsem byl mile prekvapen, kdyz na zbrojak psycho nechtela, ale penize na psychotesty jsem mel pripraveny.

Levit

Příspěvek#15 » pát 28. bře 2014, 12:20

Také jsem si tisknul formupář z těchto stránek, ale je zastaralý. Respektive ten zákon, který je tam zmiňován. Od komisaře jsem dostal stejný formulář,ale s jiným zákonem. Na formuláři ze zbraněkvalitně je zákon z 1966:-) Ale musím dodat, že komisař ho vzal stejně.

Zpět na