Aplikace ios

Marcurba

Příspěvek#1 » čtv 5. úno 2015, 18:24

Zdravím na fóru,

můj první příspěvek se týká aplikace na učení testových otázek. Vím, že tady na zbraněkvalitně taková aplikace existuje, nicméně jsem dnes objevil na app storu aplikaci od Filipa Melíka Zbrojní průkaz. Cena je 3 eura. Chci se jenom zeptat, jestli ji někdo máte, jak Vám šlape a jak Vám připadá ve srovnání s online aplikací tady? Doporučili byste k nákup, nebo to nemá cenu?

Jo a ještě jedna věc, když už jsem u těch otázek. Existuje nějaká pomůcka na to, naučit se, co je to dvoják, troják, trojáček a podobné typy zbraní? Strašně se to plete, kde jsou kule, kde broky, malorážka a tak... jenom pokud existuje něco memotechnického, dík! :)

existuje tady

IronMaiden13

Příspěvek#2 » ned 15. úno 2015, 13:34

Aplikaci jsem si kupoval ze zvědavosti a musím říci, že je povedená. Na iPhone 5s, iPadu Air 2 a mini 2 funguje bez problémů.

Marcurba

Příspěvek#3 » úte 17. úno 2015, 22:46

Diky!

sided
moderátor

Příspěvek#4 » stř 18. úno 2015, 09:33

OT smazaný a přesunutý. Zkuste se držet tématu.

Otik Platenik

Příspěvek#5 » čtv 19. úno 2015, 14:49

Já se učil podle aplikace Zbrojní průkaz ~ZbraneKvalitne pro android za nějakých 40kč. Je to super věc pro cvičení testových otázek. Zkoušel jsem i jinou co byla na google play zdarma, ale nepřipadala mi tak dobrá.

Marcurba

Příspěvek#6 » čtv 19. úno 2015, 22:10

Ja mam ios. Kazdopadne dneska jsem stahnul a zatim dobre. Grafika pekna, ovladani snadne, na ceste v tramvaji idealni...

IronMaiden13

Příspěvek#7 » sob 21. úno 2015, 10:25

Přesně tak, chybí mi ve zbrojáku skupina C a když jde teď udělat uz bez loveckého lístku chystám se na ní a jak říkáš do tramvaje je ta aplikace skvělá.

Aellis

Příspěvek#8 » ned 24. led 2016, 00:40

Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte odkaz na aplikaci na iOs, snažila jsem se najít a bohužel nic. děkuji

Rapidos

Příspěvek#9 » ned 24. led 2016, 07:18

pom3ranc

Příspěvek#10 » ned 24. led 2016, 10:39

Rapidos: Přesně to je ona..

Aellis : Když si zadáš v apple store "zbrojní průkaz" tak ti vyjede jako první ;) .. a cena tuším 0,99$

Každopádně za ty prachy super ;)

Sedmej

Příspěvek#11 » sob 30. led 2016, 09:42

já se učil podle téhle:
https://itunes.apple.com/cz/app/zbrojni ... 00839?mt=8

Musím říct, že jsem té aplikaci vděčný za testy na plný počet.

Rapidos

Příspěvek#12 » sob 30. led 2016, 13:00

To je stale stejna aplikace ;)

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » čtv 4. úno 2016, 00:27

Já tedy můžu za sebe jednoznačně doporučit tuhle aplikaci:

https://itunes.apple.com/cz/app/itest-zbrojni-prukaz/id1043522076?mt=8

Je trochu dražší, ale za to velmi povedená. Co jsem udělal zkoušky, tak jsem aplikaci hodně opřipomínkoval a brzy snad dostane velký update založený na mých podnětech. O aplikaci se vývojář stará, rychle komunikuje a pozitivně přijímá jakékoliv návrhy na zlepšení. Též se mi víc líbí graficky.

Sedmej

Příspěvek#14 » čtv 4. úno 2016, 07:24

na tuhle jsem v té době také koukal, když jsem se připravoval na zkoušku, ale kromě jiné grafiky jsem nenašel nic navíc co nabízí pro ti té za 0.99 EUR.

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#15 » čtv 4. úno 2016, 10:17

Tu za 0,99€ jsem ani nezvažoval, holt patřím mezi ty, kterým se ekluje používat něco s ošklivou grafikou. Pokud jde o tu co jsem doporučoval tak ta nabízí:

- Testy
- Procházení otázek
- Procházení kategorií
- Špatné odpovědi
- Statistika

Co jsem doporučoval vývojářům změnit je řazení otázek, tak aby to odpovídalo řazení při opravdové zkoušce. Předělání generování testů tak aby byla rovnoměrná učící se křivka tím, že všechny otázky se budou zobrazovat stejněkrát a tak aby se každý naučil každou otázku cca stejně dobře s tím. Že správná odpověď rating otázky nesníží ale špatná rating otázky zvýší s tím, že se bude častěji opakovat dokud na ní nezačně uživatel odpovídat správně. Dále jsem žádal přidání počtu uskutečněných testů.

Tento větší update zatím nevyšel, ale doufám, že to brzy klapne. Pak to bude jednoznačně přidanou hodnotou aplikace.

Zpět na