Zpřísnění zákona o zbraních
- kiv61
- marinakus
Příspěvek#128 » úte 29. bře 2016, 22:10
Pozor na jednu vec, pokud do posudku o zdravotni zpusobilosti napise doktor datum, vyda policie ZP s platnosti ukoncenou k tomuto datu. Nekteri lekari tak byli zvykli a nevedi, ze nove je platnost ZP 10 let. Uz jsem se s tim take setkal. V posudku lze toto snadno prehlednout. Nejlepe, pokud je uvedena platnost "dle zakona"
- Bohuliby
- marinakus
Příspěvek#132 » stř 30. bře 2016, 19:36
Bohulibý, klidně pošli ale je to prostě tak. Pokud ti napíše do posudku lékař platnost posudku "dle zákona", vše je jak má být. To znamená, že ti návaznost platnosti nového ZP bude navazovat na starý na dobu dalších 10 let. Pokud dá datum např. podle data podání žádosti o posudek plus 5 let, budeš mít ZP jen do tohoto dat a pak šlus a další prodloužení se vším všudy. Jedině, že by se policisté přehlédli ale o tom dost pochybuji.
- Bohuliby
- Sedmej
- audis
Příspěvek#135 » stř 30. bře 2016, 23:19
článek ve Zbraně+Náboje - výzva k majitelům zbraní - konejte ve vlastním zájmu!
http://www.prvopodstata.com/2016/03/30/ ... oberte-se/
Tu internetovou jsem podepsal už před časem. (jestli jich není více).
-----------
Dotaz: to "zpřísnění" o kterém se bavíme... už to je v legislativním procesu v ČR? Pokud ano,, jaké to má číslo tisku v psp.cz?
------------
Kdyžtak můžu nahrát instantní seznam emailových adres všech senátorů (z roku 2015). Pak už stačí napsat jen předmět a tělo emailu. Jinak už jsem poslancům a senátorům párkrát psal a 2x to vyšlo. Seznam emailových adres pro poslance kdyžtak vytvořím za Královéhradecký kraj. Ono když někomu přijde třeba 300 emailů na stejné téma, každému, tak se každý politik zamyslí, jak bude hlasovat a jestli náhodou nehlasuje proti vůli voličů. At už záměrně, nebo omylem. Jestli čtou denně idnes a novinky jako my, tak mají pouze tuto zpětnou vazbu a ta jednodušše neodpovídá realitě. Stovkami nebo tisíci emailů ji dostane a validní. Loni dokonce v senátu ohledně změně zákona o pozemních komunikacích diskutovali a používali senátoři věty a teze z emailu, který jsem jim poslal i já (pravda, nebyl jsem sám kdo použil tento vzor). Takže ono to funguje.
http://www.prvopodstata.com/2016/03/30/ ... oberte-se/
Tu internetovou jsem podepsal už před časem. (jestli jich není více).
-----------
Dotaz: to "zpřísnění" o kterém se bavíme... už to je v legislativním procesu v ČR? Pokud ano,, jaké to má číslo tisku v psp.cz?
------------
Kdyžtak můžu nahrát instantní seznam emailových adres všech senátorů (z roku 2015). Pak už stačí napsat jen předmět a tělo emailu. Jinak už jsem poslancům a senátorům párkrát psal a 2x to vyšlo. Seznam emailových adres pro poslance kdyžtak vytvořím za Královéhradecký kraj. Ono když někomu přijde třeba 300 emailů na stejné téma, každému, tak se každý politik zamyslí, jak bude hlasovat a jestli náhodou nehlasuje proti vůli voličů. At už záměrně, nebo omylem. Jestli čtou denně idnes a novinky jako my, tak mají pouze tuto zpětnou vazbu a ta jednodušše neodpovídá realitě. Stovkami nebo tisíci emailů ji dostane a validní. Loni dokonce v senátu ohledně změně zákona o pozemních komunikacích diskutovali a používali senátoři věty a teze z emailu, který jsem jim poslal i já (pravda, nebyl jsem sám kdo použil tento vzor). Takže ono to funguje.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí