Praktik nechce vydat posudek o zdravotní způsobilosti
- expres
- expres
Příspěvek#107 » pon 15. črc 2024, 11:29
Petr z Braníka píše:expres píše:...
Covid kdy na něj kolem umírají lidi a ten člověk to bojkotuje že to neexistuje si psychiatra zaslouží...
Celou dobu čekám, kdy se to tady objeví. Bez téhle věty mi celá doba covidová připadala nekompletní. Říkal jsem si, že to přece nemůže skončit jen nálepkama dezolát, antivaxer, zákazem kina a hospody.... Poslat na psychiatrii a myslet to zcela vážně, to je ten pravej zlatej hřeb celé té otázky!
(Nejsem radikál, jako jiní, kteří zlatý hřeb očekávali až teprve zavedením koncentračních táborů. Já považuji za finiš právě toto).
jasne covid neexistuje, nikdo na nej neumrel a vsechno to bylo jen pro vkladani cipu lidem.. ]:D
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
Příspěvek#108 » pon 15. črc 2024, 11:36
ante píše:Sorry ale tohle musím. Definujte prosím slovo "normální" .
Norma - standart. Běžné, nejčastější, nejzákladnější, dominantně převážně se vyskytující.
Například heterosexuál, který sám sebe považuje za to pohlaví, které lze fyzicky nahmatat mezi jeho nohama, a je jenom jedno z těch hlavních dvou, které se nejčastěji a většinově vyskytují v přírodě. To je normální, protože toho je zdaleka nejvíce.
Pokud se bavíme o psychice, tak normální je to samé.
Nenormální je například to, když někdo nechápe slovo "normální". Je to jedno z nejjednodušeji pochopitelných slov, a člověk, který ho chápe, se v přírodě vyskytuje v převažující většině.
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
- dan
Příspěvek#113 » pon 15. črc 2024, 13:53
Jen to, zes do diskuse vstupoval s informaci, ze jsi ockovany proti tetanu. U ktereho citovana tvrzeni neplati. ;-)expres píše:ohrozujes i ty co se ockovat drive nechaly, nebot zvetsujes mnozstvi nakazenych... Co je na tom sloziteho.
A ohledne COVIDu - nenechme ho cloumat nasimi majestaty. Zda vic skod na zdravi napachal on nebo ockovani proti nemu nam prozradi az budoucnost. V tohle dobu nelze verit v objektivni informace ani od tech co ockovani vyviinuli, ani od vladnich garnitur, ani od nekoho, koho jedni enbo druzi financne potporuji - coz je skoro kazdy. Ve vrcholnem zajmu jich vsech je zachovat statut quo.
Cizm nepredjimam, ze anti-covid vakcina vic skodi nez pomaha. Rikam jen, ze ted neni sance na racionalni diskusi v teto veci,
No, ale jestli vas to takhle bavi, tak samozrejme nic proti. Hadky o vire malokdy k necemu uzitecnemu vedou, ale dokud zustava jen u slov ...
- expres
Příspěvek#114 » pon 15. črc 2024, 14:40
Hele, klidne se tady muzem tocit na Tetanusu. Pochybuji ze ten doktor mu to zamitl jen kvuli tehle jedne polozce v cele plejade dalsich rozhodnuti. Jako ze za nim chodi normalni pacient, chova se slusne, komunikuje, nejsou s nim potize treba s ockovanim. Pak najednou s cista jasna. Ha, nema tetanku, nedostane posudek na ZP..
Ockovani jako komouske dite mam vsechny, nikdo se nas neptal a rodicum umirali spoluzaci na "ockovatelne" nemoci jeste ve tridach s nima. Tak ze ti byli posledni kdo by to zatrhl pro dobro deti, tak i kolektivu, ac i oni vedeli ze de o rizika s tim spojena.
Kdyz uz se o tom tak bavime, muze bejt doktor taky jednoduse proti coko eko lidem co mu tim svym sobeckym zpusobem lezou krkem....Tak neudela vstricny krok a vyuzil sveho prava.
O covidu jen ze jsem pravidla dodrzoval, ledvina mi neupadla kvuli tomu. Ockovat jsem se sel prevazne pro pomoc slabsim, ktere to ohrozovalo. Jestli to bude mit v budoucnu blbej dopad tak je mi to uz stejne sumak.
Ockovani jako komouske dite mam vsechny, nikdo se nas neptal a rodicum umirali spoluzaci na "ockovatelne" nemoci jeste ve tridach s nima. Tak ze ti byli posledni kdo by to zatrhl pro dobro deti, tak i kolektivu, ac i oni vedeli ze de o rizika s tim spojena.
Kdyz uz se o tom tak bavime, muze bejt doktor taky jednoduse proti coko eko lidem co mu tim svym sobeckym zpusobem lezou krkem....Tak neudela vstricny krok a vyuzil sveho prava.
O covidu jen ze jsem pravidla dodrzoval, ledvina mi neupadla kvuli tomu. Ockovat jsem se sel prevazne pro pomoc slabsim, ktere to ohrozovalo. Jestli to bude mit v budoucnu blbej dopad tak je mi to uz stejne sumak.
- Cocman
Příspěvek#115 » stř 17. črc 2024, 07:41
expres píše:dan
Tetanka a další očkování se dávají desetiletí. Jen a pouze díky tomu ubylo smrtelných případů na léčitelné nemoci. Dnešní přístup čoko eko lidí funguje jen díky těm ostatním co sou pro ockovani. Což nyní klesá a vrací se nemoci a ty nemoci pak zas ohrožují dříve naočkované. Vážně pro to nemám pochopení.
Naprosto chápu doktora, že individuum s takovým přístupem odmítne a nevezme si na triko..Znovu, pár čoko eko jsem potkal a nesvěřil bych jim ani divokou kočku, co se o sebe postara sama. A pak chcete po doktorovi ať temdle lidem odskrtne ZP...
Jestli jíš maso nebo ne, mě neohrožuje na zdraví.
Jiný názor je zcela v poradku, ale přeci logicky tím nesmím ohrožovat ostatní.
Uprimne se nechci poustet do debaty o ockovani, ale tenhle prispevek mi bohuzel neda.Vis vubec neco o tetanu? Cim ohrozuju ostatni, kdyz proti nemu nejsem ockovany? Vis vubec kolik lidi umiralo na tetanus v 18 a 19 stoleti? Mozna by ses divil.
Kazdy je strujcem sveho osudu a kazdy si musi zvazit pro a proti. Ale az uvidis na vlastni oci, ze nekomu v tvem okoli naockuji dite hexavakcinou a z normalniho ditete se ti pres noc stane polomrtve dite, ktere ani v 6 letech neumi jedine slovo, tak mozna zmenis nazor.
Takze podle tebe je v poradku, kdyz nekdo da za den krabicku cigaret nebo 4 piva, pripadne ma 30kg nadvahu, aby dostal zelenou pro ziskani zbrojaku?
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva