Medialni utkani

Mobster

Příspěvek#121 » ned 15. zář 2013, 17:48

Ano, pravda. Na to jsem úplně zapomněl. Víš, co je ale největší sranda? Že Nova toho polovic vysílá. Trochu rozpolcenost. Děláš veřejně něco, co zároveň veřejně odsuzuješ.

jinda voyer

Příspěvek#122 » ned 15. zář 2013, 18:07

Mobster píše:Doba, kdy i novináři měli nějakou profesní čest a kdy to byli opravdu profesionálové, už je bohužel pryč. Ty dnešní presstitutky se už neštítí ničeho. Hlavně když to sype, hlavně když se prodávají noviny, poslouchá rádio a čumí na Novu.

Na NOVĚ nejsou novináři, nikdo z nich...to je úplně jiná kategorie!

Já spíš myslel některá rádoby seriózní média...když si člověk vezme, co tam působí za lidi - zejména vzdělání, zkušenosti a morální kredit...znám lidi, ze kterých jsou "novináři" (při studiích jsem je poznal po brigádách)...třeba nedostudovaný historik dělá v ekonomické redakci jednoho nejmenovaného celostátního deníku...no už to samo o sobě je dle mého názoru špatně!

ZdenekK

Příspěvek#123 » ned 15. zář 2013, 18:09

Pánové, a co takhle ze sebe udělat bonzáka? Jakékoli porušení předpisů okamžitě nabonzovat RRTV a požadovat opravu ve zprávách. A Nova by si za chvilku začala dávat pozor, co její reportéři řeknou. I když to možná dopadne "Tento údajný vrah údajně znásilnil údajného psa"...

dastin

Příspěvek#124 » pon 16. zář 2013, 15:12

Tak to by jsi asi nemel ani cas si jit zastrilet, tak by jsi byl zaneprazdnen "bonzovanim". :lol:

Zpět na