Povinné psychologické vyšetření
- marinakus
Příspěvek#121 » stř 20. kvě 2015, 12:53
Z vlastní zkušenosti. V minulosti můj zaměstnavatel vyžadoval každý rok psychologický pohovor s testem z důvodu vysokého psychického zatížení. Zajímavé na tom je to, že psycholožku, která 4 roky de facto mohla kohokoliv z nás zbavit zaměstnání a rozhodovala o naší budoucnosti odvezlo aro rovnou do Bohnic. Takže na psychologické posouzení jako takové mám svůj názor.
- lubos.zama
- lubos.zama
Příspěvek#128 » stř 3. čer 2015, 21:48
No nevím pánové, těch psychotestů jsem za 16 let služby zažil už nepočítaně (naposled asi před 2 týdny) a už mě dost nudí. Nemyslím si, že by to byl tak exaktní způsob určení zda je člověk dost normální na zbroják. Navíc, většina psychologů, které jsem měl tu čest za ty roky potkat, sama potřebovala psychologa jako koza drbání. Fakt nevím, co bych si měl myslet o psychologovi, kterého člověk pozdraví v pátek "Zdar, Kudláková" a on s ním pak celý víken nepromluví, protože je kvůli drobnému fórku nasranej do bezvědomí.
- Int1m1thy
Příspěvek#129 » čtv 4. čer 2015, 02:41
franta599: mas vic casti a specifik psychotestu... k policajtum berou pouze preddefinovane typi osobnosti ( to ze to tak neni a je to podle ksichtu a podle toho kolik se tam zrovna hlasi je vec druha ) vetsinou jsou vnich zarazeny i testy inteligence... to ze kazdej den udelas jinak psychotest je jim jedno
a nikdy stim nic nedokazou... velka cast lidi co neco udela tak je bud pod jejich dohledem nebo byla a byli prohlaseny za zdravy
k nasemu dobru pokud neudelas jeden tak to nic neznamena jak oficialne tak prakticky
- Luky22
Příspěvek#130 » čtv 4. čer 2015, 05:53
lubos.zama: Je jasné, že ta tvá "Kudláková" by neměla mít zbrojní průkaz, když ji taková ptákovina rozhodí. Ona si prostě uvědomuje zbytečnost své práce. Je z toho frustrovaná. Doktor pospravuje pacientovi polámané hnáty, něco úspěšně odoperuje a má z toho dobrý pocit. Ta práce ho uspokojuje, protože ví, že není zbytečná. Ale takový psycholog? Ten se musí propadat ze své "práce" do frustrace non stop. A ty jí tohle všechno, na co se snaží nemyslet ještě připomeneš bizarní postavičkou policejní psycholožky Kudlákové. 
- lubos.zama
- lubos.zama
Příspěvek#131 » čtv 4. čer 2015, 18:32
Luky22: Rozhodl se sám, že tu práci bude dělat a musí s tím umět žít, pokud ne, tak ať se na to vykašle. Taky mi jeden psycholog vyprávěl, jak musel v misi vstávat ve čtyři ráno a chodit do posilovny poslouchat ticho, protože přes den byli všude lidi, který ho po určité době neuvěřitelně srali a potřeboval být sám. Když jsem mu řekl, že by mě nic na světě nedonutilo vstát tak brzy kvůli takové kravině, jako je být chvíli sám a že ty davy stejných xichtů, co člověk v misi furt potkává na základně jsou mi u prdele a neokradu se kvůli nim o spánek, označil mě za sociálně plochého 
- Luky22
- lubos.zama
- lubos.zama
- Marcurba
Příspěvek#135 » pát 5. čer 2015, 15:14
http://www.novinky.cz/krimi/371506-zabehlickemu-vrahovi-do-rukou-legalni-zbran-nepatrila-policie-vysetruje-lekarky.html
Jenom pro info o dvou doktorkách, co to asi nepoberou...
A teď mi řekněte, kdo nebyl normální...ten pacient, nebo ten doktor...a o psychologovi ani nemluvím, to jsou kategorie samy pro sebe
Jenom pro info o dvou doktorkách, co to asi nepoberou...
A teď mi řekněte, kdo nebyl normální...ten pacient, nebo ten doktor...a o psychologovi ani nemluvím, to jsou kategorie samy pro sebe
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí