Zkouška OZ mimo trvalé bydliště

PLJARDA

Příspěvek#16 » pát 26. srp 2011, 18:29

Missak píše:PLJARDA: a nebo zkus kontaktovat uživatele Artifex. Je z Brna a nabízí zaškolení (ale jestli má i nějakou CZ nevím).
viz: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz ... ke-zauceni

díky moc , zkusím to :)

PLJARDA

Příspěvek#17 » sob 27. srp 2011, 18:59

tak jsem ho dnes oslovil ,tak uvidíme jestli z toho něco bude :?: :?: :?:

mar00

Příspěvek#18 » pon 29. srp 2011, 09:08

mFranta píše:Já se z naší policie snad zblázním. Volal jsem do Brna na Městské ředitelství- tam mě odkázali na Krajské ředitelství (jde o jiný kraj, takže musím tam). Tam mi dva dny nikdo nezvedal telefon, tak jsem napsal email. Odpovědí bylo něco ve smyslu "nelze to stihnout". A to jsem to ještě podával tak, aby na to měli asi 29 dní. A to jsem čekal, že zrovna policie bude zákony dodržovat.

Za měsíc to asi nestihnou. Podáš na oddělení, ti to pošlou na kraj, pravděpodobně až tam za pár dní někdo pojede a vezme to sebou (první týden), pak ti z kraje pošlou dopis, že se můžeš osobně dostavit k projednání (můžeš tam zavolat a domluvit se jestli něco chybí nebo ne), datum bude stanoveno asi za týden (druhý týden), pak ti pošlou dopis s rozhodnutím a s poučením o možnosti odvolání do dvou týdnů (zde by to šlo zkrátit vzdáním se práva na odvolání, jinak čekají až uplyne lhůta a to i když ti vyhoví, další dva týdny), pak to pošlou tam, kde to chceš dělat, ti by ti měli 10 dnů předem poslat pozvánku na zkoušku (minimálně další 2 týdny) a k tomu ještě se zkouška dělá na daném místě třeba jednou za měsíc, takže záleží jak to zrovna vyjde.

Artifex

Příspěvek#19 » pon 29. srp 2011, 12:54

PLJARDA: Už jsem na mail odepsal

PLJARDA

Příspěvek#20 » pon 29. srp 2011, 15:53

jj , už jsem ho četl ,děkuji.

Necitujeme těsně předcházející příspěvky. P.

Zpět na