Aplikace ios

Sedmej

Příspěvek#16 » čtv 4. úno 2016, 11:39

všechno nabízí i ta za 0,99 EUR. a jestli má nebo nemá ošklivou grafiku, to je na posouzení každého. mě to ošklivé rozhodně nepřijde. :-) důležité je jestli ti to pomůže připravit se na testy. mě jako nejvíc praktické tam přišlo ve finále to procházení otázek podle kategorií a procházení těch špatně zodpovězených.
cvičné testy jsem si občas také udělal, ale ke konci to byla ztráta času. člověk pak ví jaké kategorie mu nejdou a nebavilo mě cvakat dokola na otázky, které jsem uměl a třeba pak v celém testu nedostat ani jednu z těch, které se mě pletly. test si doporučuju dávat jen tak občas, ale rozhodně nejet dokola jen testy.
ale každému vyhovuije asi něco jiného a každý ať si pak najde pro něj nejlepší systém

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#17 » čtv 4. úno 2016, 12:03

Souhlas, procházení kategorií je fajn to nabízí obě aplikace. Ale jak jsem psal, pokud upraví aplikaci dle mých doporučení, pak učení se testy bude probíhat tak, že se právě otázky co se uživateli pletou budou zobrazovat častěji než ty které vždy odpovídá správně. ve finále cílem je, naučit se všechny otázky stejně dobře. Já se učil jak testy, tak tady na webu průchodem všema otázkama. Měl jsem naučíno tak, že jsem po 5minutách odevzdal test a s udivenými výrazy všech okolo jsem získal plný počet :D. Ale taky jsem si udělal testů možná několik set a asi 10x jsem prošel všechny otázky tady na webu. Ke konci už jsem uměl tady na webu projít všech 485 otázek na 100% bez chyby. Každopádně každý ať si zvolí tu nejlepší variantu učení. Chtěl jsem sem dát odkaz na aplikaci, která mě zaujala, každý má možnost si vybrat tu pro něj nejvhodnější, takhle má alespoň představu o dvou možných dobrých aplikacích.

Zpět na