Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat

Sedmej

Příspěvek#2356 » sob 30. led 2016, 13:20

já při zkoušce nikdy ránu jistoty nedal, vždycky jsem vypouštěl kohout. pouze jsem při předvedení daného povelu, kde to připadá v úvahu řekl, že nyní bych mohl dát ránu jistoty, případně vypustím kohout přes dva palce a vypustil jsem ho.
ale slyšel jsem naopak o komisařích, kteří ránu jistoty (když to šlo) naopak vyloženě vyžadovali.

LUMPIK.78

Příspěvek#2357 » sob 30. led 2016, 13:32

Je dost mozny, ze tyhle zaludnosti maji komisari narizeny primo ministerstvem vnitra. Mozna aby nebylo tolik ozbrojenych lidi, mozna proto ze kdyz budou opakovat tak jsou to dalsi penize pro stat. Pokud je nekdo lempl, tak je v poradku ze vyleti, ale pokud to nekdo dela " spravne " , a komisar vymysli vselijake zaludnosti aby to neudelal, tak je to svinstvo a nenapada me jiny ucel nez jak jsem jiz popsal zhora.

scorpions.cz

Příspěvek#2358 » sob 30. led 2016, 13:37

Je dost mozny, ze tyhle zaludnosti maji komisari narizeny primo ministerstvem vnitra. Mozna aby nebylo tolik ozbrojenych lidi, mozna proto ze kdyz budou opakovat tak jsou to dalsi penize pro stat

Koukám ,že ti skončil BAN a hned si to pořádně oslavil a ještě nevystřízlivěl.
Promiň ale to fakt si myslel vážně???

marinakus

Příspěvek#2359 » sob 30. led 2016, 13:44

Lumpik.78 : To je zřejmě paranoia, jinak si to vysvětlit neumím. :lol: A jaké peníze pro stát jsi myslel? To kilo za novou přihlášku? Ale i to by bylo až po nedání opakované manipulace.
Naposledy upravil(a) marinakus dne sob 30. led 2016, 13:45, celkem upraveno 1 x.

Sedmej

Příspěvek#2360 » sob 30. led 2016, 13:45

LUMPIK.78 píše:Je dost........

to asi určitě ne. z opakování zkoušky má peníze komisař ke kterému půjdeš příště. takže ten u kterého jsi, na tvém opakování žádný finanční zájem nemá a do státu mu jsou dvě věci.

LUMPIK.78

Příspěvek#2361 » sob 30. led 2016, 13:46

Myslim to vazne a jsem strizlivej. Nevim co na tom nechapes , me to prijde logicky. Je zajimavy ze za to co se libi jednomu komisari a to vyzaduje, by te jinej komisar vyhodil. Tak at se domluvej mezi sebou a nedelaj u zkousek z lidi blbce. Nic vic nic min.

marinakus

Příspěvek#2362 » sob 30. led 2016, 13:46

Sedmej : Přesně, za zkoušky se platí komisaři a střelnici. Nikomu jinému.

marinakus

Příspěvek#2363 » sob 30. led 2016, 13:48

Lumpik.78 : Základní problém, je v tom, že komisaři se většinou vzájemně neznají ani se nepotkávají. A ke zbytku je už toho tady napsáno až moc.
Naposledy upravil(a) marinakus dne sob 30. led 2016, 14:07, celkem upraveno 1 x.

Pepino

Příspěvek#2364 » sob 30. led 2016, 13:48

Komisar potrebuje aby jsi mu ukazal ze i takovyhle zaludnosti umis bezpecne vyresit. To je neco jako kdyby jsi si stezoval ze ti v autoskole na trenazeru furt skacou do cesty srnky. Kdyz by jsi prisel za kamosem na strelnici a on by tam mel uz pro tebe pripravenou zbran kterou by jsi si pujcil a diky nepozornosti by si nevsiml ze ma v hlavni zaseklou strelu a ty by jsi vystrelil, tak by to mohlo mit dost fatalni nasledky.

marinakus

Příspěvek#2365 » sob 30. led 2016, 13:57

Pepino : Střela uvízlá v hlavni není žádná záludnost ale je to věc, která se v reálu skutečně může přihodit. Je pak trochu tragedie, když zbraň při slabém výstřelu nepřebije automaticky (i to se ale může stát) ale udělá to střelec manuálně. Při nejlepším konci popraví zbraň - tedy hlaveň vyduje určitě.

LUMPIK.78

Příspěvek#2366 » sob 30. led 2016, 13:58

Je taky mozny , ze ti co to neudelali, protoze to podcenili, neumi priznat svou chybu, jsou frustrovani a pak pisou jak strasny jsou ti komisari nelidi. Clovek co se dobre pripravi, vi co ma jak delat a nezmatkuje se asi nemusi bat. Pravdou asi ale je ze to dost zprisnili, to mi rikal i znamej policajt. Kdo vi jestli se ta sebranka ve vlade neboji puce :-)

marinakus

Příspěvek#2367 » sob 30. led 2016, 14:04

Lumpik.78 : Tohle už je podstatně lepší a o hodně více skutečnosti odpovídající názor. Ikdyž i komisař je jenom člověk a každý člověk je jiný a může mít u zkoušky jiné nároky. Názor zkoušejícího na výkon zkoušeného je vždy subjektivní. Ale vláda o ZOZ fakt nerozhoduje, tam je jediný bůh a to je komisař.

LUMPIK.78

Příspěvek#2368 » sob 30. led 2016, 14:10

Pak nezbiva nez se dobre pripravit, a pokusit se mu padnout do oka :-)

LUMPIK.78

Příspěvek#2369 » sob 30. led 2016, 15:06

Mam dotaz, jak se resi napr. u glocka vypusteni kohoutu kdyz tam neni venku. To se musi dat vzdy rana jistoty ?

kolombo

Příspěvek#2370 » sob 30. led 2016, 15:10

Tak jsem čekal, že se tu dozvím, jak je to s tou ránou jistoty a vypouštěním kohoutu ale místo toho mám spoustu informací o spiknutí zkušebních komisařů se státem.

Hele, Lumpíku, nechceš si dát závazek, že sem napíšeš jen dva příspěvky denně a ještě JENOM k tématu ? Děkuji.

Zpět na