Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat

marinakus

Příspěvek#2551 » pát 5. úno 2016, 10:54

Mark-Hunt : Umíš i číst nebo jen psát? :o Kde je černé na bílém, že Éčkař by NEMĚL manipulovat s jinou než s KKZ ?

scorpions.cz

Příspěvek#2552 » pát 5. úno 2016, 10:57

když už neumíš číst,tak bys zbraň fakt asi ani neměl mít. A kdybych ti napsal jakým dojmem na mne působíš ,tak bych dostal dlouhej BAN a to nechci :roll:

Mark-Hunt

Příspěvek#2553 » pát 5. úno 2016, 11:03

Sedmej Příspěvky: 64Kontaktovat uživatele:
Kontaktovat uživatele Sedmej

Ohlásit tento příspěvek

Citace

Příspěvek#2520 » čtv 4. úno 2016, 23:41

k manipulaci pro Ečko: dělal jsem taky pouze E. Komisař mě na začátku řekl, že podle zákona mě může zkoušet jen z pistole.........

Tak teď mudrujte. Nebo pochybujete o znalostech zákona Pana komisaře ?

Mark-Hunt

Příspěvek#2554 » pát 5. úno 2016, 11:05

??? Háááá

scorpions.cz

Příspěvek#2555 » pát 5. úno 2016, 11:08

tak za prvé-- ano o znalostech tohoto komisaře pochybuji
za druhé -- tys fakt nečetl ten výňatek z právního stanoviska MV co jsem sem dával??

za třetí -- Ty si z nás děláš prd.. ,že jo.

Mark-Hunt

Příspěvek#2556 » pát 5. úno 2016, 11:09

Došel vám dech ? Tak tu neblbněte lidi a běžte si koupit lízátko :-)

Mark-Hunt

Příspěvek#2557 » pát 5. úno 2016, 11:12

tak za prvé-- ano o znalostech tohoto komisaře pochybuji
za druhé -- tys fakt nečetl ten výňatek z právního stanoviska MV co jsem sem dával??

Já zase pochybuji o tvých smyšlených výňatcích.

Sedmej

Příspěvek#2558 » pát 5. úno 2016, 11:18

Mark-Hunt: také jsem tam hele psal, že mě ale přesto zkoušel i z manipulace s malorážkovou puškou a brokovou kozlicí. jestli se teprve na zkoušku chystáš, uvidíš, že komisař po tobě bude něco chtít jinak než se dělá nebo je někde popsáno a zkus se tam s ním hádat. schválně, jak dopadneš. :-)

Rex

Příspěvek#2559 » pát 5. úno 2016, 11:39

Sedmej a spol....
Chlapi, nenechte se vytrolit.
Neobjevily se tu náhodou posty se stejnou rétorikou už před pár dny ?
A neschytal náhodou ten autor ban na měsíc ?

Sedmej

Příspěvek#2560 » pát 5. úno 2016, 12:01

ještě mě napadá jedna rada ke střelbám. poptat se na vyjasnění si povelů. sice jsou nějaké pravidla a postup, jak na který povel reagovat. ale setkal jsem se s tím, že intruktor učil něco a komisař pak očekával něco jiného.
u mě například komisař vůbec nečekal, až řeknu "ke střelbě připraven", jak viděl, že jsem zamířil, dal povel vypálit 5 ran na terč. což mě samozřejmně zmátlo. takže místo střelby jsem mu řekl, že jsem připravený ke střelbě a čekal jsem, on po chvilce váhání povel zopakoval. nijak negativně to nekomentoval, ale myslím, že mě to zbytečně znervóznilo, jestli jsem neudělal něco špatně.

Resistance

Příspěvek#2561 » pát 5. úno 2016, 12:16

Ahoj Sedmej.
Asi bych reagoval stejně jako ty. A měl si před těma 5 ranama 3 na nástřel ?

marinakus

Příspěvek#2562 » pát 5. úno 2016, 12:22

Komisař by měl před střelbou seznámit se svými povely a jaké na ně očekává reakce. Proto asi taky nereagoval na rekci negativně, když to neudělal. Nástřelné nikdo nemůže uchazeči ani upřít ani nutit. Má na ně právo ale může je odmítnout.

Sedmej

Příspěvek#2563 » pát 5. úno 2016, 12:25

Resistance: ano měl. 3 nástřelné a pak 5 na ostro, tak jak je v zákoně. u nástřelu povel proběhl, jak jsem čekal, protože se komisař vybavoval s policistou, tak jsem naopak pár vteřin čekal, než jsem mohl začít střílet.

Alf

Příspěvek#2564 » pát 5. úno 2016, 12:35

Aha, tak díky. Jsem tu nový, mě to teprve čeká. Vím, že zahájení jakékoliv činnosti bez povelu je hrubá chyba, ale pokud bude povel neúplný, taky bych byl na vážkách a raději počkal, nebo zopakoval - Ke střelbě připraven .

Alf

Příspěvek#2565 » pát 5. úno 2016, 12:41

Díky tomuto fóru už vím, že i na éčko můžu vyfasovat dlouhou zbraň. Jistota je jistota a připraveným štěstí přeje :-)

Zpět na