Inspektoráty pro zbraně

Bohuliby

Příspěvek#286 » pon 30. zář 2013, 11:33

Sided má na mysli, že než mu všechny zbraně zkonrolujou, bude tam zácpa. Co toho máme hodně, měli by nás brát alespooň někam do kanceláře.

vovec

Příspěvek#287 » pon 30. zář 2013, 17:10

Počkat, když půjdu po 5ti letech měnit zbroják, musím vzít všechny zbraně ke kontrole? Dyť to třeba někdo ani neunese...

Nebo něco chápu špatně?

sided
moderátor

Příspěvek#288 » pon 30. zář 2013, 17:15

Ano, vždycky je potřeba předložit ke kontrole všechny zbraně. A ano někdo to najednou nepobere. Mám to nadvakrát ve dvou lidech :|

vovec

Příspěvek#289 » pon 30. zář 2013, 17:23

Hmmm to aby člověk dokoupil další menší skříň na zbraně a rudl ... kruci ;) To už bude 3tí skříň co budu muset pořídit :(

Předpokládám, že osobě bez ZP nemůžu zbraně v obalu svěřit za účelem společného transportu, že?

ludek26

Příspěvek#290 » pon 30. zář 2013, 18:39

nevim jak je to jinde,ale u nas jsem prinesl cast zbrojnice kdyz sem si podaval
zadost o prodlouzeni ZP a pak zbytek zbrani kdyz sem si ho vyzvedaval ;)

jinda voyer

Příspěvek#291 » pon 30. zář 2013, 18:55

sided píše:A ano někdo to najednou nepobere. Mám to nadvakrát ve dvou lidech :|

Nebylo by jednodušší zajet pro nějakou švestku a vzít ji domů, ať si to prohlídne :roll: :?:

sided
moderátor

Příspěvek#292 » pon 30. zář 2013, 21:06

nebylo

Bohuliby

Příspěvek#293 » pon 30. zář 2013, 22:42

Tak mně se to jednou na Praze 10 opravdu podařilo, přivezl jsem si úředníka domů a vše jsme prošli v klidu domova, u kávy a ještě hezky popovídali. Bohužel tato kancelář už je zrušena, ale stejně se v Modřanech na to zeptám, i když odpověď bude určitě negativní.

sided
moderátor

Příspěvek#294 » úte 1. říj 2013, 06:01

Ale ne, klidně zkontrolujou zbraně i u tebe. Komplikuju to já.

vovec

Příspěvek#295 » pon 7. říj 2013, 10:04

Tak jsem dnes byl vyřídit žádost o vydání ZP v Praze na Florenci (Pha venkov) a musím říct, že naprostá spokojenost. Poradili, vysvětlili, nechvátali... prostě tak jak si představuju správnej úřad. Na řadu sem čekal snad jen 15 vteřin, formuláře jsem si vyplnil pěkně v příjemné čekárně se stolečky a židlemi... Když jsem tam pak na ně vytáhl těch 5 nákupek tak se paní jenom pousmála a v klidu mi poradila co tam jak napsat - stačil jim jeden údaj (např. puška samonabíjecí). U nákupky na kosu se sice chvilku snažila mě přemluvit, abych to změnil na sportovní účely, ale nechala se vcelku snadno přemluvit... :twisted: Předběžnej termín vydání za měsíc, ale ještě uvidím, asi si zavolám.

Jinak kolky už nemají, tak je třeba donést vlastní, tak jak bylo už mockrát zmiňováno jinde.

Abych to shrnul, naprostá spokojenost. 8-)

jinda voyer

Příspěvek#296 » pon 7. říj 2013, 10:27

Tak to zní slibně. Já dneska slavím 3 tejdny od podání žádosti na Soukalově...prý zavolají a zatím nic no...tak nevím, jestli tam třeba nemám zavolat 8-)

btw...pět nákupek :shock: :?:

Voyager1

Příspěvek#297 » pon 7. říj 2013, 12:33

Jendo-volej ;) Mě to vždy zkrátilo "trápení":-)

jinda voyer

Příspěvek#298 » pon 7. říj 2013, 12:55

A kam si volal, na Soukalku :roll: ?

Uvidím...tento týden jdu zkusit, zda mi vyhlédnutou zbraň proti záloze podrží do týdne příštího...bez ZP. A pokud ne, tak tam asi zkusím zavolat 8-)

Voyager1

Příspěvek#299 » pon 7. říj 2013, 17:56

Ne ne, já jsem Sdružení.
Minulé pondělí (30.9.) jsem požádal o průkaz zbraně, řekli mi "přijďte za 14 dní". Já si dnes zavolal (týden po) a paní mi řekla "máte to tu už od 3.10. hotové". Takže jsem tam hned letěl a na průkazu je dokonce datum 2.10...
Čili lhůty říkají pro sichr. Reálně je to o mnoho dříve...:-)

ripaxxx

Příspěvek#300 » pon 7. říj 2013, 18:32

Nevím jestli jsem to tu už nepsal tak omluvte pokud se opakuji. Po zkouškách mi u nás na PČR Třebíč řekli přijďte za měsíc a volat nebudem. Nechtěl jsem otravovat aby mi nedělali případné problémy při vydávání PZ atd. Nakonec jsem zjistil že zbroják byl vydaný snad za 4 dny včetně víkendu. Ale já ten měsíc čekal. Jinak vše co potřebuji řeší do dalšího pracovního dne. Jak nákupku, tak PZ. Ale Jsou tam ochotné paní a pokud zavolám jsou ochotné i jiný den...Ale nechci radši otravovat takže jen když to bylo akutní :oops:

Zpět na