Zamcene temata

dan

Příspěvek#31 » čtv 8. kvě 2025, 08:01

Ono zalezi co (provozovatel/moderator) povazuje za ucel existence takoveho fora. Pokud to ma byt Facebook-like, tedy, za tri dny uz po zadnem prispevku pes nestekne, lze tolerovat ledacos. Pokud je zamyslenym ucelem vytvoreni trvalejsiho zdroje uzitecnych informaci pro budouci prichozi (aby se kazdy tyden nemusel nejaky novacek ptat na totez) je to s pozadavky na diskutujici hned trochu jine. A provozovatel ma nezadatelne pravo mit vlastni predstavu o tom k cemu to tu cele provozuje.

Sobiho

Příspěvek#32 » čtv 8. kvě 2025, 08:28

Ale taky obdržet feedback a to se zase stalo... protože poslední dobou je to fakt už spíše "protektorátní", tedy opačný přístup, tedy může se jen to, co je výslovně povoleno cenzorem.
Rozhodně nejsem proti moderování a také mi někdo nesedí, ale tohle už bylo poslední dobou moc. A koho nechci číst, tak nečtu :-)

Gimpel

Příspěvek#33 » čtv 8. kvě 2025, 09:18

Máte někdo nápad, jak ztotožnit autory těch 35 oznámení, 4 zobrazeni?
Pak je na digitální to pranýř přivazovati.
Screenshot jsem vytěžoval s negativním výsledkem, obnovit je neproveditelné. Typování neefektivní.

dan

Příspěvek#34 » čtv 8. kvě 2025, 10:07

Nedelam veci za kterymi si nestojim natolik, abych mel potrebu tajit, ze je delam. Nevim jestli vsechny, ale podstatnou cast tech upozorneni na off-topic prispevek jsem poslal ja. Vyjadril jsem tim sve osobni presvedceni, ze oznacene prispevky prekazi tomu, aby diskuse plnila ucel, ktery ji ja prikladam.

Trochu jsem doufal, ze moderator odstrani tyhle prispevky a diskusi tim pro jeji ucel zachrani, ale rozhodl se jinak. Je me pravo sdelit mu muj nazor a je jeho pravo zareagovat na podnet tak jak on uzna za vhodne.

Sobiho

Příspěvek#35 » čtv 8. kvě 2025, 10:21

JJ, udáš souseda pro prase a oni vystřílí vesnici... Ale já to myslel dobře... Super dík.

CzechJoker

Příspěvek#36 » čtv 8. kvě 2025, 10:59

Rozkaz zněl jasně: muž s koženou brašnou nesmí projet.

Gimpel

Příspěvek#37 » čtv 8. kvě 2025, 13:00

Do nepřátel si nedávám nikoho a na příspěvky ,,neupozorňuji".
Když vidím třeba komuniké politického grémia dobrovolných hasičů, jen přeskochčím a nepřijdu o přehled co přibylo.

Zpět na