Kombinace skupin - teoretická zkouška

wigum

Příspěvek#31 » pát 8. led 2016, 09:14

Lumpy píše:Já myslel to zaškrtávání v přihlášce, že třeba podám přihlášku s nezaškrtnutejma skupinama (jako že chci všechny) a pak se před zkouškou rozmyslim a zaškrtnu třeba jednu nebo dvě skupiny, že je nechci.

Od podání přihlášky se již nedá nic měnit.
Navíc zaškrtáváš ty skupiny, které chceš. Ty co nechceš necháš prázdné.

scorpions.cz

Příspěvek#32 » pát 8. led 2016, 11:37

Nedá se nic měnit směrem k rozšíření,ale naopak jo. Pokud si ke zkoušce zaškrtnu všechny skupiny a zkoušku udělám,tak při podání žádosti o vydání ZP nemusím všechny využít.

Lumpy

Příspěvek#33 » pát 8. led 2016, 11:44

wigum píše:Od podání přihlášky se již nedá nic měnit.

Já na přihlášce vidím zaškrtávací políčka u nich hvězdičku a dole v poznámce "Nehodící se škrtne"
scorpions.cz píše:Nedá se nic měnit směrem k rozšíření,ale naopak jo. Pokud si ke zkoušce zaškrtnu všechny skupiny a zkoušku udělám,tak při podání žádosti o vydání ZP nemusím všechny využít.

Takže nejlepší na zkoušku nechat všechno (i když teda na D pak musim střílet na 15m) a při podání žádosti o ZP přápadně škrtnout (ovšem to už je jen ušetřenejch 700/skupina)

wigum

Příspěvek#34 » pát 8. led 2016, 11:55

Lumpy píše:
wigum píše:Od podání přihlášky se již nedá nic měnit.

Já na přihlášce vidím zaškrtávací políčka u nich hvězdičku a dole v poznámce "Nehodící se škrtne"
scorpions.cz píše:Nedá se nic měnit směrem k rozšíření,ale naopak jo. Pokud si ke zkoušce zaškrtnu všechny skupiny a zkoušku udělám,tak při podání žádosti o vydání ZP nemusím všechny využít.

Takže nejlepší na zkoušku nechat všechno (i když teda na D pak musim střílet na 15m) a při podání žádosti o ZP přápadně škrtnout (ovšem to už je jen ušetřenejch 700/skupina)

Asi starej formulář. Protože já vidím tohle

Kód: Vybrat vše

Poznámka:
*) podle § 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 119/2002 Sb.
**) skupiny zbrojního průkazu, o které žádáte, označte křížkem

to scorpions.cz: nevím, ale pochybuju, že to jde měnit kamkoli. Při podání přihlášky je přiděleno Č.J. a taky tak je to zaneseno do. Takže by pak neseděl dokument v databázi a formulář.

Lumpy

Příspěvek#35 » pát 8. led 2016, 11:59

No tak to asi pořešim přímo na policii při podání přihlášky :)

Lumpy

Příspěvek#36 » pát 8. led 2016, 12:01

wigum píše:Asi starej formulář. Protože já vidím tohle

Kód: Vybrat vše

Poznámka:
*) podle § 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 119/2002 Sb.
**) skupiny zbrojního průkazu, o které žádáte, označte křížkem

Je to tak, z policie, jsem si odnes ten starej.

MilanoX

Příspěvek#37 » pát 8. led 2016, 13:02

U nás se komisař těsně před testem ptal každého, jestli souhlasí skupiny které má na přihlášce a jestli si to někdo nechce změnit. Někteří si to měnili, takže to asi jde, než se začne provádět zkouška (test).

wigum

Příspěvek#38 » pát 8. led 2016, 13:51

No vidíš u nás to bylo obráceně a že se nic nemění upozorňoval dohled PČR. Myslím, že do toho by neměl komisař co mluvit.

marinakus

Příspěvek#39 » pát 8. led 2016, 14:10

MilanoX : Už to bude delší doba, že? Do roku 2011 to skutečně šlo měnit ještě těsně před zkouškou, dnes už to nejde. Pokud chce někdo změnu oproti přihlášce, musí si to domluvit na policii dříve.
Wigum : A proč by nešlo žádat o méně skupin, než na které máš osvědčení o odborné způsobilosti. Je čistě na tobě, co využiješ a co necháš propadnout.

scorpions.cz

Příspěvek#40 » pát 8. led 2016, 14:13

wigum tak jak to píšu já to jde. Nebo by mělo jít ,pravda policajti si to můžou vykládat různě.

George81CZ

Příspěvek#41 » pát 8. led 2016, 14:26

Na Přihlášce ke zkoušce můžeš dát ABCDE, a pak na Žádosti o vydání ZP si vybereš třeba jen ABE.
Naopak ne.
Tak nám to říkala policistka z odboru zbraní a střeliva.

Rough boy

Příspěvek#42 » pát 8. led 2016, 14:52

MilanoX: Na zkouškách v květnu 2014 už to nešlo, jeden uchazeč to vyplnil obráceně a místo A+B+C+E zaškrtnul D, takže se na střelnici otočil a odešel. Já dělal A+B+C+E, po vykonané zkoušce jsem si zažádal jen o A+B+E (C bylo možné jen s loveckým lístkem) a po 1.7.2014 jsem si dodatečně zažádal o C. Platnost odborné způsobilosti je rok, takže se dá. Doporučuji si jí nascanovat a pak donést kopii, aby to na PČR nemuseli tak dlouho hledat v archivu. V zájmu vlastní úspory času, samozřejmě.

marinakus

Příspěvek#43 » pát 8. led 2016, 14:59

Rough boy : Tohle už jsem taky někde četl a podle mě je to zvěrstvo. Vyhodit někoho od zkoušky jen pro to, že špatně zaškrtl skupiny o které žádá? Z praxe znám to, že se to prostě napíše vedle políček pro uvedení skupin a stvrdí podpisem.... bez jakéhokoliv problému. Tím neříkám, že nemáš pravdu a někde se to neděje. v nové přihlášce ke zkoušce už naštěstí toto nelze.

Rough boy

Příspěvek#44 » pát 8. led 2016, 15:02

Taky jsem na to koukal docela vyvaleně. Samozřejmě, že dotyčný se ptal, jestli se to dá na místě opravit ale nepochodil. Bylo mi ho docela líto.

marinakus

Příspěvek#45 » pát 8. led 2016, 15:15

Zřejmě šlo o to, že na zadní straně přihlášky vyplnil skupiny jinak než na přední. To už skutečně nelze protože nové přihlášky už mají volbu skupin pouze na té přední straně. Šlo jen o ochotu nebo hloupost zúčastněných.

Zpět na