Vydání ZP

Carloss

Příspěvek#46 » sob 8. lis 2014, 19:34

Podle toho, jakou máš skupinu.

fíša

Příspěvek#47 » sob 8. lis 2014, 19:35

"B" + "E"
Zbrojní licenci nemám, "D"

Carloss

Příspěvek#48 » sob 8. lis 2014, 19:36

Na zbrojní licenci se nikdo neptá.. Jaké to máš teda ty skupiny? Máš i Déčko?

fíša

Příspěvek#49 » sob 8. lis 2014, 19:38

ne, jen sport a ochranu

Doolittle

Příspěvek#50 » sob 8. lis 2014, 19:42

V tom případě bys měl jít jednou za deset let, takže před koncem platnosti. Pokud bys měl D skupinu tak platí varianta po pěti letech...

fíša

Příspěvek#51 » sob 8. lis 2014, 19:44

Tak jsem rád, že mi nic neuniklo, to jsem si oddychl, hlídat po pěti letech doktora. Díky

Carloss

Příspěvek#52 » sob 8. lis 2014, 19:45

Deset, přesněji vždy při vydání ZP.

Doolittle

Příspěvek#53 » sob 8. lis 2014, 19:47

Hlavně známe, jak prohlídky probíhají... Je to jen sponzoring doktorů a prohlídka více méně žádná :D Aspoň co tak slýchávám...

smajlik

Příspěvek#54 » sob 8. lis 2014, 19:55

Tak můj lékař by mě měl alespoň trošku znát a vědět, jestli mi potvrzení na ZP může dát, nebo ne. Tak nějak se tu sem tam čtu, jaká je zkouška odborné způsobilosti pohoda, jak je doktor pohoda .... Nemyslím si to a ten pocit jsem rozhodně nemel. No a dát obvodnímu nejvíc 500kč je pořád lepší, jak dát pár tisíc za psychologické vyšetření.

Doolittle

Příspěvek#55 » sob 8. lis 2014, 20:15

U mě 750 a u doktora, který mě viděl jednou v životě, můj byl nemocný delší čas a stačilo mu přečíst řádek na tabuli oběma očima a razítko bylo na světě... Ale máš recht, jak kdy a kde.

Patriot

Příspěvek#56 » ned 9. lis 2014, 11:27

No co se lékařů týká,tak vždy záleží zda Vás někde pošle na psychologické vyšetření nebo ne.Jak jsem ZP dělal poprvé tak mě po zkoušce moje dr poslala na psychologické vyšetření,ale v té době jsem dělal i jeřábnický kurz tak mi to napsala společně k tomu kurzu na jeřábníka protože bych jednak jen za to vyšetření platil přes 2500,-kč tak jsem to měl při jednom a platit jsem musel jen adekvátní část tedy 1200,-kč ale ono na tom vyšetření u psychologa nic moc složitého nebylo,jen se ptala zda v rodině někdo nepil nebo zda se neléčil na alkoholismus,nebral drogy atd a samotný test psychologický byl pohoda.Jinak mám ruce po operaci obě dvě před 4 lety,a když jsem letos zádal o ZP musel jsem rozšířit skupiny tak jsem si raději zašel k dr aby mi řekla zda s těmi rucemi mohu ZP dělat,protože jak jsem se díval do nového zákona co vyšel tak těch omezení je tam hodně a nerad bych pak litoval peněz když by mi pak dr řekla že mi razítko nedá.Jinak má dr bere za razítko 550,-kč ;)

Zpět na