Inspektoráty pro zbraně

Had666

Příspěvek#556 » pon 15. úno 2016, 12:46

PS: Kolky maji. Platí se přímo na místě.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#557 » pon 22. úno 2016, 17:07

Překvapení. Teď mi "VOLALI" z Pankráce, že už mam hotový papíry od brokovnice (registrace přesně před týdnem). Potěšili, že brnkli :-)

wrec

Příspěvek#558 » pon 5. zář 2016, 08:31

Má někdo aspoň trochu aktuální zkušenost, za jak dlouho je hotový ZP (první) ve Zlíně? Volají, nebo si mám zavolat sám?
Děkuji

Marcurba

Příspěvek#559 » pon 5. zář 2016, 20:57

Hawk odeme si vzdycky vemou cislo a nikdy se neozvou,tak nevim,co delam blbe :)

slavja05

Příspěvek#560 » čtv 8. zář 2016, 16:55

Jičín - žádost o ZP + NP podána v pátek, obojí hotovo příští středu. Řekli, ať si zavolám za 14 dní, při nejhorším za měsíc to bude ale na 100 %. Zavolal jsem si dřív a dostalo se mi odpovědi, že "za pět minut Vás bude kolegině zapejkat". :D

Atmon

Příspěvek#561 » pát 9. zář 2016, 07:11

Vše zde vynikající ;) Jen zdejší informace o úředních dnech a hodinách je mylná... Nevím, jak jinde, ale u nás v Karlovarském kraji jsou úřední dny pouze pondělí a středa. Tedy mimo pátku http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz ... ie/sokolov

Toť tedy jen informativně, pro další případné páteční zklamání dalších... ;)

slavja05

Příspěvek#562 » pon 12. zář 2016, 14:03

Jičín, průkaz zbraně za 10 minut.

Tardis

Příspěvek#563 » pon 12. zář 2016, 14:32

Tak já v HK musel týden čekat, a když jsem po týdnu přijel, tak jsem stejně ještě čekal na chodbě, protože nebyl :)

Mates Picco

Příspěvek#564 » pon 12. zář 2016, 14:35

Já jdu do HK ve středu, tak uvidím, jestli jim týden stačil :-)

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#565 » pon 28. lis 2016, 16:12

Dneska velké věci na Sdružení :D. Přijdu a vstup přehrazen stolečky. U průchodu to lifruje paní a všechny žene k vybíjecímu zařízení a všem vysvětluje jak zařízení použít (to mi přišlo vtipné...po nějaké době už méně, když jsem viděl lidi jak jsou u té "trubky" bezradní), u přepážek nové cedulky o vybíjení zbraní atd.

Lidí jak makovců. Paní mi pak sdělila, že se jim tam začalo moc často stávat, že lidi předkládali ke kontrole zbraně s náboji v zásobníku nebo dokonce i v komoře a to i velké ráže :-).

Nechci nikoho hanit, ale když jsem viděl jak tam zase myslivci mávali flintama kolem sebe, navěšeno na sobě dvě pušky a brokovnici z toho dvě zbraně vždycky mířili někomu náhodně na hlavu jak se otáčeli, tak to byla teda docela síla.

Třešnička byl pán, kterýmu nechtěli vzít pasovou fotku, kde byl natočenej trochu bokem :D, storka asi tak na půl hodinky.

Ženský za přepážkou těžce v punku, srandičky, na všechno čas, milion vyřízenejch osobních hovorů mezitím, než mi vyplnily přihlášku. Ale musí se nechat, že co jsem potřeboval informace ohledně zbrojní licence, tak vyndaly snad všechny šanony s předpisy a jejich směrnic, co měly :D

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#566 » pon 28. lis 2016, 16:21

Do roka po ziskani licence a pak kazde 2 roky pocitej s kontrolama PCR ohledne ulozeni zbrani :-)

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#567 » pon 28. lis 2016, 23:42

Pak mi nezbývá, než-li citovat Zelený Sport: "Už se nemůžeme dočkat, až nám budete ukazovat placky!" :-)

gunman

Příspěvek#568 » úte 29. lis 2016, 06:36

Uložení zbraní je to nejjednodušší na kontrolu.
Pak to jsou směrnice, jmenování, předávací protokoly na trezory a dveře...........

Bohuliby

Příspěvek#569 » úte 29. lis 2016, 11:34

Praha 4, Soukalova, fronty až ven, postávání na schodech, žádná toaleta, naprosto nedůstojné pro lidi !
Nic nejde na počkání, tudíž jen nákupko a PZ je na 2X !
Nešlo by přidat více otevírací doby ? Je to opravdu takový problém, když v jiných městech to jde ?

gunman

Příspěvek#570 » čtv 15. pro 2016, 13:49

Rychnov nad Kněžnou - vystavení dvou povolení na počkání.

Zpět na